Skip to main content

Νέα Υόρκη με επεκτάσεις σε όλες τις ΗΠΑ IAN-ΑΠΡ 2016 8 ημερες απο 1099,00

Αναχωρήσεις: 28.01, 03,10,17.02, 02,09,16,23,30.03 ,06.04, 13.04

Με ξενάγηση στα Eλληνικά ακόμα και για 2 άτομα

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη-ίνδαλμα των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Νέα Υόρκη. Τo "Big Apple" όπως ονομάζεται από τους Αμερικανούς, είναι το οικονομικό, ασφαλιστικό, εμπορικό, πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Αμερικής, η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανοξύστες, η πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, η πόλη με το μεγαλύτερο μουσείο του δυτικού ημισφαιρίου, η πόλη με τη μεγαλύτερη αίθουσα Θεάτρου στον κόσμο, η πόλη με τη μεγαλύτερη νεογοτθικού ρυθμού εκκλησία στον κόσμο, η πόλη με το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα στον κόσμο, η πόλη με την πιο μοντέρνα λυρική Σκηνή στον κόσμο. Η μητρόπολη του κόσμου. Μέσα της χωράνε όλοι οι λαοί και όλες οι φυλές. Γιάπηδες και φρικιά, γυαλιστερές λιμουζίνες και άστεγοι, χρώματα σ΄ όλες τις παραλλαγές, συνεχής κίνηση. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μια ζούγκλα που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μανχάταν, το νησί όπου κτυπάει η καρδιά της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

(5ωρη πανοραμική ξενάγηση)

Η Νέα Υόρκη είναι χτισμένη στις ακτές του Ατλαντικού ωκεανού, στις εκβολές του ποταμού Χάντσον. Τα ποτάμια Ιστ Ρίβερ, Χάρλεμ Ρίβερ και Χάντσον απομονώνουν το νησί Μανχάταν, ενώ στα βορειοανατολικά ο Κόλπος Λονγκ Άιλαντ χωρίζει το ομώνυμο νησί από την ηπειρωτική Αμερική. Η πόλη αποτελείται από πέντε ξεχωριστούς αστικούς πυρήνες: το Μανχάταν, το Μπρονξ, το Μπρούκλιν, το Κουίνς και το Ρίτσμοντ. Κατά την 5ωρη πρωινή πανοραμική ξενάγησή μας θα συνδυάσουμε την Άνω και Κατω πόλη του Manhattan (Uptown, Downtown Manhattan). Ξεκινάμε με το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, το Lincoln Center και το ConservatoryGarden στο CentralPark. Συνεχίζουμε με το Αμερικάνικο Μουσείο Φυσικής ιστορίας, που είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο (εξωτερικά), το κτίριο Ντακότα (John Lennon), τον Άγιο Ιωάννη (St. John the Divine), το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, τον Καθεδρικό στο Riverside, τον τάφο του Στρατηγού Γκράντ, τη λεωφόρο του Dr Martin Luther King και το Apollo Theater. Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το Μουσείο του Γκουγκενχάιμ, το Metropolitan Museum και το ξενοδοχείο Πλάζα. Διασχίζουμε την 5η Λεωφόρο προς το Grand Central, το κτήριο της Chrysler, το Tudor City και τα Ηνωμένα Εθνη. Θα περάσουμε από το Empire State Building, το κτήριο της Flatiron, το Village, το Soho, τη "Μικρή Ιταλία", την Chinatown, τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, το κτήριο του Woolworth, το "Σημείο Μηδέν" - "Groundzero" & Freedom Tower, τη Wall Street και τέλος την αποβάθρα στο Battery Park για τις απαραίτητες φωτογραφίες με φόντο το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού - το έμβλημα της Αμερικής, σήμα κατατεθέν της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Όσοι επιθυμούν  μπορούν να περάσουν με το φέρρυ στο νησάκι Λίμπερτι για να επισκεφθούν το Άγαλμα της Ελευθερίας και να επιστρέψουν μόνοι τους στο ξενοδοχείο. Ο αρχηγός μας θα σας έχει πλήρως κατατοπίσει στο πώς να κυκλοφορείτε στην πόλη και να κάνετε χρήση των ΜΜΜ.  Εξ’ άλλου και το ταξί είναι πολύ προσιτό. Διανυκτέρευση.

3η - 4η - 5η - 6η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ημέρες ελεύθερες)

Ημέρες στη διάθεσή σας για να χορτάσετε “το μεγάλο μήλο” όπως αποκαλείται η Νέα Υόρκη. Περπατήστε στο κέντρο του Μανχάταν και χαθείτε στα κομψά καταστήματα της 5ης Λεωφόρου. Συνεχίστε με μια βόλτα με άμαξα μπροστά από το περίφημο ξενοδοχείο Πλάζα, σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης. Απολαύστε μια διαδρομή γύρω από το Σέντραλ Πάρκ. Το βραδάκι μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Ροκφέλερ Σέντερ, λίγο πιο κάτω από το ξενοδοχείο Πλάζα. Ακόμη, για όσους το επιθυμούν, τμπορεί να φροντίσει να σας μεταφέρει (προαιρετικά) στα πολυκαταστήματα στο Woodbury Commons από το πρωί και να σας επιστρέψει αργά το απόγευμα. Σας προτείνουμε επίσης να παρακολουθήσετε μία παράσταση στο Μπρόντγουεϊ. Εισιτήρια για τις παραστάσεις μπορείτε να αναζητήσετε έγκαιρα, πριν ακόμη από την αναχώρησή σας από την Αθήνα, μέσω Internet. Επίσης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα την προαιρετική βραδινή βόλτα με τον αρχηγό – συνοδό μας, για να θαυμάσετε το φαντασμαγορικό θέαμα της Νέας Υόρκης φωτισμένης τη νύχτα καθώς και το διάσημο φωταγωγημένο σπίτι στην Ελληνική συνοικία της Αστόρια. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ:ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό ελεύθερο και αφού παραδώσουμε τα δωμάτιά μας μέχρι τις 11:00, θα έχουμε την ευκαιρία να αφιερώσουμε μερικές ακόμη ώρες σε αυτήν την ανεπανάληπτη μεγαλούπολη που δεν κοιμάται ποτέ. Αργότερα, θα μεταφερθούμε στο Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

8η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

**Super Τιμή**

Για τις 11 πρώτες συμμετοχές

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με ξενάγηση στα ελληνικά (ακόμα και για 2 άτομα)

Για τις αναχωρήσεις: 28.01, 03.02, 10.02, 17.02

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY

       Χωρίς πρωινό:1.099 €

+ 755 €    

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με ξενάγηση στα ελληνικά (ακόμα και για 2 άτομα)

Για τις αναχωρήσεις: 02.03, 09.03,16.03,23.03,30.03, 06.04,13.04

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY

       Χωρίς πρωινό:1.169 €

+ 800 €    

Φόροι φιλοδωρήματα & επιπλέον ασφάλεια ταξιδίου: + 600 €

(Δεν πληρώνετε τοπικά άλλα φιλοδωρήματα)

Η παραπάνω τιμή δεν ισχύει για περίοδο Εκθέσεων και Συνεδρίων

Για ελάχιστη Συμμετοχή 2-4 ατόμων: + 99 €

Σημείωση

Στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια. Διατίθενται δίκλινα με δυο ημίδιπλα κρεβάτια σαν τρίκλινα ή τετράκλινα & suites

Τρίτο άτομο στο δωμάτιο: - 300 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒAΝΟΝΤΑΙ
    Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
    Ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη (Novotel, Sheraton, Lexington 4* ή όμοιό του)
    Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, οδικές διαδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
    Έμπειρος, ειδικός αρχηγός - συνοδός του Γραφείου μας, με γνώσεις των Η.Π.Α.
    Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
    Φόροι αεροδρομίων 600.00, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.
    Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα
    Πρωινό

 

Σας προτείνουμε...Μοναδικές επεκτάσεις σε όλες τις ΗΠΑ

 

1.Επέκταση στο Σικάγο:

1η - 5η ΗΜΕΡΑ: όπως αναφέρεται παραπάνω

6η ΗΜΕΡΑ:ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΣΙΚΑΓΟ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση για Σικάγο. Άφιξη μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΚΑΓΟ

Το Σικάγο είναι μία από τις διασημότερες και μεγαλύτερες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτείων. Μία πόλη πολύ-κινηματογραφημένη που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας προκαλέσεις με το δυναμικό της χαρακτήρα κάτι που αντιλαμβάνεσαι αμέσως. Η βασίλισσα του Ιλινόις, πάνω στη Λίμνη Μίσιγκαν συναγωνίζεται σε σημαντικότητα τη Νέα Υόρκη. Θα ακούσετε να την ονομάζουν και «πόλη των ανέμων» και θα σας εντυπωσιάσει το χαρακτηριστικό της σιδηροδρομικό δίκτυο το «The Loop» όπως ονομάζεται, που συνδέει τα διάφορα τμήματά της μέσω υπερυψωμένων γεφυρών. Ξενάγηση με (πριβέ) στα ελληνικά από τον αρχηγό σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΚΑΓΟ

Ελεύθερη ημέρα για να περιηγηθείτε στην όμορφη μεγαλούπολη, στα αξιοθέατα και στις αγορές της.

 9η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΚΑΓΟ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Θα μεταφερθούμε στο Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα, με ενδιάμεσους σταθμούς.

 10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

+ 739 €

* ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
1.Αεροπορική μεταφορά στο Σικάγο

2.Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο SIC (δηλαδή με άλλους ταξιδιώτες στα αγγλικά)

3. Πριβέ Ελληνική ξενάγηση

4. Ξενοδοχείο 3* sup. - CongressPlaza 3* (ή όμοιό του)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον πριβέ μεταφορά από και προς αεροδρόμιο με Έλληνα αντιπρόσωπο: + 130 € το άτομο

 

 

 

 

 

 

 

 

2.Επέκταση στο Λος Άντζελες:

1η - 5η ΗΜΕΡΑ: όπως αναφέρεται παραπάνω

6η ΗΜΕΡΑ:ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Λος Άντζελες, την "Πόλη των Αγγέλων" που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας. Η διαδρομή μας περνά από την έρημο, εθνικό πάρκο Μοχάβι, το AftonCanyon, με εντυπωσιακά γεωλογικά τοπία, πόλεις και χωριά τις Αμερικανικής Δύσης. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7ηΗΜΕΡΑ: ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕΣ(Hollywood, Universal Studios, Beverly Hills, Santa Monica)

Η σημερινή μας ημέρα ξεκινάει από το κέντρο της πόλης - downtown LA - τη HollywoodBoulevard, που είναι για το Λος Άντζελες ότι η ChampsElysees για το Παρίσι ή η Broadway για τη Νέα Υόρκη. Θα δούμε το Κινέζικο Θέατρο καθώς και τα "πατήματα" των αστέρων του κινηματογράφου. Το διάσημο WalkofFame με τα πεζοδρόμια στρωμένα με αστέρια, τιμά πάνω από 2000 διασημότητες του κινηματογράφου, του θεάτρου, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Στο πρώην KodakTheatre- DolbyTheatre ή HollywoodandHighlandCentertheatre από το 2012 - το χώρο απονομής των βραβείων Όσκαρ από το 2002, μπορείτε να μπείτε (προαιρετικά) σε οργανωμένες επισκέψεις ανά μισάωρο. Ακολουθεί η απαστράπτουσα πόλη του πλούτου και της επιτυχίας, η πόλη των προνομιούχων, το "γκέτο των VIP'S", το Μπέβερλυ Χίλλς, με σύντομη στάση για φωτογραφίες στη διάσημη λεωφόρο RodeoDrive με τις πανάκριβες μπουτίκ. Συνεχίζουμε για την παραλία της Σάντα Μόνικα, το παλιότερο και μεγαλύτερο θέρετρο του Λος Άντζελες. Θα σταματήσουμε για γεύμα στο farmer’smarket με μεγάλη δυνατότητα επιλογής μενού από όλο τον κόσμο και φυσικά παραδοσιακά αμερικάνικα burgers. Συνεχίζουμε για την "πρωτεύουσα του αμερικανικού κινηματογράφου", το προάστιο του Λος Άντζελες, το Χόλλυγουντ, που με το όνομά του έχει πλέον ταυτισθεί ολόκληρη η αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία. Εκεί θα επισκεφθούμε τα στούντιο της Κινηματογραφικής εταιρείας Γιουνιβέρσαλ, που βρίσκονται στα περίχωρα του Χόλλυγουντ. Με τα ειδικά τρενάκια θα γυρίσουμε το χώρο των στούντιο, θα δούμε τα σκηνικά φημισμένων ταινιών και τον τρόπο με τον οποίο γυρίζονται οι ταινίες, τα διάφορα εφέ, τρικς κλπ. Το κόστος της εισόδου στα UniversalStudios ($80 περίπου) δεν περιλαμβάνεται και καταβάλλεται επί τόπου. Ο αρχηγός σας θα φροντίσει να βγάλει τα εισιτήρια ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων (ατομικά, γκρουπ, παιδικά κλπ).Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Η σημερινή μας ημέρα είναι ελεύθερη. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη Disneyland (κόστος εισόδου περίπου 87 $) και τα άλλα θεματικά πάρκα, όπως το Knott’sBerryFarm, από τα μεγαλύτερα κέντρα αναψυχής στον κόσμο (www.Knott.com), μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με εκπληκτικά θεάματα και συναρπαστικά παιχνίδια που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Στο πάρκο της Disneyland μπορείτε να δείτε το MagicKingdomPark, που είναι διαμορφωμένο σε 4 ενότητες: τη Γη της Περιπέτειας (Adventureland), τη Γη της Φαντασίας (Fantasyland), τη Γη των Συνόρων (Frontierland) και στη Γη του Αύριο (Tomorrowland). Ο Μίκυ και η παρέα του, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Αλίκη, ο Πήτερ Παν, οι Πειρατές της Καραϊβικής σας περιμένουν να περάσετε τη μαγική πύλη που οδηγεί στη χώρα της φαντασίας και του παραμυθιού! Άλλη μία δυνατότητα που προσφέρεται είναι μια εκδρομή στις διάσημες παραλίες τις πόλης, όπως τη Σάντα Μπάρμπαρα ή στο Σαν Ντιέγκο, την άλλη μεγάλη παραθαλάσσια μεγαλούπολη της Καλιφόρνιας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Μεξικό. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Θα μεταφερθούμε στο Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα, με ενδιάμεσους σταθμούς.

 10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

 

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

+ 831 €

* ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
1.Αεροπορική μεταφορά στο Λος Άντζελες

2.Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο SIC (δηλαδή με άλλους ταξιδιώτες στα αγγλικά)

3. Ξενάγηση στα Αγγλικά SIC (δηλαδή με άλλους ταξιδιώτες στα αγγλικά)

4. Ξενοδοχείο 5* - Millenium Biltmore 5* (ή όμοιό του)

 

 

3.Επέκταση στο Σαν Φρανσίσκο:

1η - 5η ΗΜΕΡΑ: όπως αναφέρεται παραπάνω

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σαν Φρανσίσκο, την πανέμορφη και πιο φιλελεύθερη πόλη των ΗΠΑ, που είναι χτισμένο σε 40 λόφους. Η ανάπτυξη της πόλης οφείλεται στην εξαιρετική της γεωγραφική θέση, το κλίμα της, αλλά και στα κοιτάσματα του χρυσού που ανακαλύφθηκαν στη Σιέρα Νεβάδα στα μέσα του 19ου αιώνα. Από την εποχή του πυρετού του χρυσού το Σαν Φρανσίσκο ήταν μια ανέμελη πόλη. Στα μέσα της δεκαετίας του 1950 έγινε η πόλη των μπίτνικ (beatnik), που μιλούσαν για μια ζωή μακριά από τις δεσμεύσεις των κοινωνικών συμβάσεων, εμπνευσμένη από τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και όχι από την απληστία και τη φιλοδοξία (Τζακ Κερουάκ, Άλεν Γκίνσμπερκ κλπ). Τη γενιά των μπιτ (beatgeneration) διαδέχθηκαν οι χίπις κατά τη δεκαετία του 1960. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την Union Square, το Δημαρχείο, την Όπερα, τη Βιβλιοθήκη, την Τσάινα Τάουν, που είναι η μεγαλύτερη Κινέζικη πόλη εκτός Κίνας, το γραφικό τραμ και τις Δίδυμες Κορυφές, απ΄ όπου θα έχουμε μια πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα περάσουμε τη μήκους 1.272 μέτρων Χρυσή Γέφυρα, που συνδέει το Σαν Φρανσίσκο με την κομητεία Marin. Θα σταματήσουμε στο γραφικό ψαροχώρι του Σωσαλίτο. Καθ’ οδόν θα μπορέσουμε να δούμε τα περίφημα Redwood Trees - τις αρχαίες Σεκόγιες, τα μεγαλύτερα, γηραιότερα και ψηλότερα δένδρα της γης. Ακολουθεί η γέφυρα San Rafael, που θα μας οδηγήσει στην Ηπειρωτική ακτή, περνώντας από τις πόλεις Richmond, την Πανεπιστημιούπολη του Μπέρκλεϋ. Επιστροφή στο Σαν Φρανσίσκο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ (Προαιρετική κρουαζιέρα στον Κόλπο)

Για τη σημερινή ελεύθερη ημέρα σας προτείνουμε να κάνετε μια κρουαζιέρα στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο απ΄ όπου μπορείτε να τραβήξετε αξέχαστες φωτογραφίες της πόλης, των γεφυρών και του τρομερού νησιού με τις φυλακές, του Αλκατράζ. Το βραχώδες νησί που φαίνεται στη μέση του Κόλπου, φιλοξενούσε στο διάστημα 1933-1963 τις περίφημες φυλακές του Αλκατράζ με τους γνωστούς γκάνγκστερ της εποχής. Το απόγευμα κάντε τα ψώνια στο Embarcadero Center, όπου θα βρείτε όλες οι γνωστές φίρμες σε χαμηλές τιμές. Διανυκτέρευση στο Σαν Φρανσίσκο.

 9η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Θα μεταφερθούμε στο Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσους σταθμούς.

 10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

+ 749€

* ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
1.Αεροπορική μεταφορά στο Σαν Φρανσίσκο

2.Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο SIC (δηλαδή με άλλους ταξιδιώτες στα αγγλικά)

3. Ξενάγηση στα Αγγλικά SIC (δηλαδή με άλλους ταξιδιώτες στα αγγλικά)

4. Ξενοδοχεία 3* sup- Whitcomb 3* (ή όμοιό του)

 

4.Επέκταση στο Μαϊάμι:

1η - 5η ΗΜΕΡΑ: όπως αναφέρεται παραπάνω

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΜΑΪΑΜΙ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι που βρίσκεται στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ, της πολιτείας του ονείρου για τους περισσότερους Αμερικανούς, γιατί βρίσκεται στις ηλιόλουστες Νότιες Ακτές. Το Μαϊάμι, χτισμένο σε μια περιοχή με τροπικό κλίμα και βλάστηση και προικισμένο με μεγάλες αμμουδιές, βρίσκεται ακριβώς στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού, στον Κόλπο Μπίσκεϊν του Ατλαντικού ωκεανού. Η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου και η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της είναι ο εξαιρετικά αναπτυγμένος τουρισμός. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΪΑΜΙ

Πρωινή ξενάγηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα InnSpots της εκπληκτικής αυτής πόλης, όπως την κεντρική αγορά, το DowntownMiami, το SouthBeach, τoBrickell, το CoconutGrove, την Κουβανική συνοικία LittleHavana και θα δούμε και περιοχές γνωστών αστέρων, όπως της Madonna, του Stalone, την περιοχή Βισκάγια, το WatsonIsland, την πλατεία Καρταγένα, το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι κ.ά. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΪΑΜΙ

Ελεύθερη ημέρα για να απολαύσετε τη θάλασσα ή βόλτες στο ηλιόλουστο Μαϊάμι.

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΪΑΜΙ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Θα μεταφερθούμε στο Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα, με ενδιάμεσους σταθμούς.

 10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

+ 706 €

* ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
1.Αεροπορική μεταφορά στο Μαϊάμι

2.Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο SIC (δηλαδή με άλλους ταξιδιώτες στα αγγλικά)

3. Πριβέ Ελληνική ξενάγηση

4. Ξενοδοχείο 3* sup. - Deauville Beach Resort 3* (ήόμοιότου)

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον πριβέ μεταφορά από και προς αεροδρόμιο με Έλληνα αντιπρόσωπο: + 120 € το άτομο