Skip to main content

Πανόραμα Ανατολικού - Δυτικού Καναδά, Αλάσκα Αύγουστος 2017 από 7990,00

24 ημέρες
Διανυκτερεύσεις: Τορόντο (3), Μόντρεαλ (2), Κάλγκαρι (1), Μπάνφ (1), Τζάσπερ (1), Πρινς Τζόρτζ (1), Πρινς Ρούπερτ (1), Εν πλω (2),
Τζούνο Αλάσκα (1), Ανκορέιτζ Αλάσκα (3), Φέρμπανκς Αλάσκα (2), Βαλντέζ Αλάσκα (1), Βανκούβερ (3)
01/08/2017

 

Φέτος σχεδιάσαμε για σας το καλύτερο πρόγραμμα στον Ανατολικό, Δυτικό Καναδά και στην Αλάσκα. Ένα ταξίδι που όχι απλά επισκέπτεται τις σημαντικότερες πόλεις, και τα ομορφότερα τοπία και αξιοθέατα της περιοχής αλλά το κάνει και με μία εξαιρετική εναλλαγή μεταφορικών μέσων, έτσι ώστε να απολαύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την πανέμορφη γωνιά του πλανήτη. Κανάλια, Ποτάμια, Λίμνες, Παγετώνες, Παγόβουνα και καταπράσινα Δάση θα εναλλάσσονται καθημερινά, προσφέροντάς σας εικόνες που σπάνια είχατε φανταστεί πως υπήρχαν! Κάθε περιγραφή αυτού του προγράμματος είναι μάταιη. Μόνο όσοι μας ακολουθήσετε θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

  • Στον Δυτικά Καναδά και στην Αλάσκα η διαμονή μας είναι σε μικρά επαρχιακά ξενοδοχεία με πολύ απλές ανέσεις. Στον Καναδά τα ξενοδοχεία δεν κατηγοριοποιούνται με «αστέρια». Η κατηγοριοποίηση λοιπόν σε 3* & 4* είναι κατά κάποιο τρόπο αυθαίρετη.
  • Στο πλοίο οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε δίκλινες καμπίνες. Δεν υπάρχει δυνατότητα μονόκλινης.
  • Οι διαδρομές με τρένο γίνονται στην Οικονομική θέση (μεγάλα παράθυρα δίπλα στις θέσεις). Η Touring Class -όπως ονομάζεται- στα βαγόνια που διαθέτουν παράθυρα και στην οροφή, είναι ήδη sold out για όλο τον Αύγουστο του 2017.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Αχθοφορικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΧΘΟΦΟΡΟΙ! και λόγω των πολλών και διαφορετικών μέσων που χρησιμοποιούμε σας συστήνουμε να έχετε μία μικρή βαλίστα με ροδάκια για να μην ταλαιπωρηθείτε στις μετακινήσεις (πλοίο, τρένο)
  • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€
  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

Πρόγραμμα πτήσεων

  • 01/08 AC1901 Αθήνα-Τορόντο 13.05 17.00
  • 23/08 AC 300 Βανκούβερ-Τορόντο 09.45 17.15
  • 23/08 AC1902 Τορόντο-Αθήνα 18.15 10.30



  • Το ταξίδι περιλαμβάνει 2 ημερήσιες διαδρομές με το Τουριστικό τρένο των Rocky Mountains στην Οικονομική θέση. H συγκεκριμένη διαδρομή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Οι θέσεις κλείνονται ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ και η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη λόγω μεγάλης ζήτησης που σημαίνει ότι πολύ έγκαιρα (έως τέλος Απριλίου 2017) θα πρέπει να έχουμε την εγγραφή σας.
  • Το Πλοίο από Πορτ Ρούμπερτ μέχρι Τζούνο είναι τύπου Φέρρυ και εκτός από τους Τουρίστες εξυπηρετεί και την τοπική κίνηση. Διαθέτει 2κλινες και 4κλινες καμπίνες. Οι κρατήσεις γίνονται και εδώ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. Άρα η έγκαιρη εγγραφή είναι και εδώ απαραίτητη.
  • Ποσό 380 ευρώ που αφορά στις εισόδους στα αξιοθέατα, θα καταβληθεί μετρητοίς στην αρχηγό του ταξιδιού στο εξωτερικό.

Απαραίτητα

  • Χρειαζόμαστε φωτοτυπία του διαβατηρίου στο γραφείο μας άμεσα κατά την εγγραφής σας. Απαραίτητη η 6μηνη ισχύ του διαβατηρίου.

Ημερήσιο Πρόγραμμα

1η μέρα: 01/08 Αθήνα – Τορόντο

Απευθείας πτήση από την Αθήνα για το Τορόντο με την Air Canada. Άφιξη το απόγευμα στο Τορόντο, την οικονομική πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, χτισμένη στις όχθες της Λίμνης Οντάριο.

2η μέρα: 02/08 Τορόντο

Η μέρα μας ξεκινάει με την ξενάγηση του Τορόντο. Πρόκειται για μία όμορφη μεγαλούπολη που λόγω της κομβικής της θέσης, αποτελεί σημαντικό εμπορικό κέντρο επάνω στον διάδρομο που ενώνει τις Μεγάλες Λίμνες της Βορείου Αμερικής με τον Ατλαντικό ωκεανό. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε το λιμάνι πάνω στη λίμνη Οντάριο από όπου αναχωρούν τα πλοία για τα ομώνυμα νησιά, θα θαυμάσουμε τις εκπληκτικές κατασκευές των Skydome & CN Tower και θα διατρέξουμε τη University Avenue με τους ουρανοξύστες που στεγάζονται οι οικονομικοί τραπεζικοί και ασφαλιστικοί κολοσσοί. Άλλα αξιοθεάτα είναι το Κυβερνείο του Οντάριο, το Παλιό και Νέο Δημαρχείο καθώς και το συγκρότημα Eatons στο οποίο στεγάζονται πάνω από 300 καταστήματα. Στο ελεύθερο απόγευμα μπορείτε να ανέβετε στον Πύργο του Τορόντο για μία πανοραμική θέα της πόλης ή να απολαύσετε την τοπική αγορά.

3η μέρα: 03/08 Τορόντο – Καταρράκτες Νιαγάρα – Τορόντο

Σήμερα ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική εκδρομή στους περίφημους Καταρράκτες του Νιαγάρα. Με την άφιξή μας απολαμβάνουμε το μοναδικό υπερθέαμα της εντυπωσιακής υδατόπτωσης από τα ειδικά διαμορφωμένα «μπαλκόνια» που προσφέρουν ιδανική θέα του φαινομένου. Στη συνέχεια μας περιμένει το παγκόσμια γνωστό πλοιάριο Maid of the Mist που αποτελεί το μοναδικό τρόπο που μπορεί κάποιος να προσεγγίσει του καταρράκτες στη βάση τους και να τους απολαύσει από μία διαφορετική οπτική γωνιά. Γεμάτοι εικόνες και στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα, συνεχίζουμε με την πανέμορφη και ιστορική πόλη Ναϊάγκρα ον δε Λέικ στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να απολαύσουμε τα γραφικά της δρομάκια. Επιστροφή στο Τορόντο το απόγευμα.

4η μέρα: 04/08 Τορόντο – Οτάβα - Μόντρεαλ

Πρωινή αναχώρηση για τη πρωτεύουσα του Καναδά, την όμορφη Οτάβα που ένα τμήμα της ανήκει στην πολιτεία του Κεμπέκ και το άλλο της στην πολιτεία του Οντάριο. Άφιξη στην πόλη και περίπατος στον εκπληκτικό χώρο του Κοινοβουλίου που κυριαρχείται από ενδιαφέροντα Νεογοτθικού ρυθμού κτίρια. Επίσης η θέα προς τον ομώνυμο ποταμό είναι μοναδική. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για τη καρδιά του Γαλλόφωνου Καναδά, το μεγάλο οικονομικό κέντρο της πολιτείας του Κεμπέκ. Το Μόντρεαλ, που συντηρεί τη Γαλλική κομψότητα και φινέτσα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και «αριστοκρατική» πόλη, με μακρόχρονη ιστορία, όμορφα κτήρια και μια ωραία «παλιά πόλη» με στενά πλακόστρωτα δρομάκια.

5η μέρα: 05/08 Μόντρεαλ – Κεμπέκ – Μόντρεαλ

Πρωινή αναχώρηση για το Κεμπέκ, τη πρωτεύουσα της πολιτείας του Κεμπέκ. Μέσα από μία όμορφη διαδρομή θα φτάσουμε στην πόλη, το ιστορικό κέντρο της οποία περιλαμβάνεται στο κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Φτάνοντας θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στη μοναδική πόλη σε όλη τη Βόρεια Αμερική που διατηρεί τις οχυρώσεις της και κυρίως έναν Ευρωπαϊκό αέρα στην καρδία της Αμερικανικής Ηπείρου. Θα περπατήσουμε στην πάνω πόλη που κυριαρχείται από το επιβλητικό Chateau Frontenac καθώς και στη κάτω πόλη που κυριαρχείται από μερικούς από τους πιο παλαιούς δρόμους της Βόρειας Αμερικής. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα, να φωτογραφήσετε ή να πιείτε τον καφέ σας σε κάποια από τα πολλά καφέ της. Επιστροφή στο Μόντρεαλ αργά το απόγευμα.

6η μέρα: 06/08 Μόντρεαλ – Κάλγκαρι

Πρωινή ξενάγηση της πόλης, που στην ουσία είναι ένα μεγάλο νησί! Η παλαιά πόλη με το γραφικό λιμάνι της, το Ολυμπιακό χωριό με τον κεκλιμένο πύργο, το Νησί της Άγιας Ελένης που βρίσκεται στον ποταμό του Αγίου Λαυρέντιου, το Μον Ροαγιάλ με τη μοναδική θέα προς την πόλη, το Downtown με την υπόγεια πόλη είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα σημεία της σημερινής μας μέρας. Το μεσημέρι θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για τη πτήση στη δυτική πλευρά της χώρας, στο Κάλγκαρι. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.

7η μέρα: 07/08 Κάλγκαρι – Μπάνφ

Το Κάλγκαρι βρίσκεται στην πολιτεία της Αλμπέρτα και είναι χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Μπόου και Ελμποου. Η πόλη το 1988 ανέλαβε τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Σήμερα αποτελεί το οικονομικό κέντρο της περιοχής και διαθέτει όμορφους εμπορικούς δρόμους, ουρανοξύστες μεγάλων εταιριών και φυσικά Πύργο με περιστρεφόμενο εστιατόριο! Εμείς αφού περιηγηθούμε στην πόλη θα αναχωρήσουμε για τα Βραχώδη Όρη, μια περιοχή που υπόσχεται να μας προσφέρει μαγευτικά τοπία, απαράμιλλης ομορφιάς. Έτσι μέσω μιας υπέροχης διαδρομής φθάνουμε το απόγευμα στο κοσμοπολίτικο και γραφικό Μπανφ.

8η μέρα: 08/08 Μπάνφ – Λίμνες - Παγετώνας Αθαμπάσκα - Τζάσπερ

Η πρώτη μέρα στα Βραχώδη όρη σίγουρα θα σας μαγέψει. Μετά το πρωινό αφήνουμε το Μπανφ και αναχωρούμε για την επίσκεψη δύο λιμνών που θεωρούνται εξαιρετικής ομορφιάς, της λίμνης Λουίζας με τα σμαραγδένια νερά και της λίμνης Μορέν. Στη συνέχεια ακολουθεί το Παγοπέδιο Κολούμπια, όπου με ειδικά αυτοκίνητα θα βρεθούμε πάνω στον παγετώνα Αθαμπάσκα βιώνοντας μία μοναδική εμπειρία. Γεμάτοι εικόνες και πολλές …φωτογραφίες φθάνουμε αργά το απόγευμα στο Τζάσπερ

9η μέρα: 09/08 Τζάσπερ – Πρινς Τζώρτζ (διαδρομή με τρένο)

Οι επόμενες δύο μέρες αποτελούν ένα μοναδικό οδοιπορικό στην καρδιά των Βραχωδών Ορέων!!! Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας στο Τζάσπερ, αναχωρούμε από τον Σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης για το Πρινς Τζωρτζ. Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες διαδρομές της περιοχής η οποία ακολουθεί τον ρου του ποταμού Φρέιζερ. Λίμνες, μικρά χωριουδάκια, επιβλητικά βουνά και παγετώνες θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Αν είμαστε τυχεροί ίσως εντοπίσουμε κάποιο είδος από την άγρια πανίδα (κυρίως ελκ). Νωρίς το βραδάκι άφιξη στο Πρινς Τζωρτζ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

10η μέρα: 10/08 Πρινς Τζώρτζ – Πρινς Ρούπερτ (διαδρομή με τρένο)

Σήμερα η διαδρομή με τρένο θα μας φέρει στις ακτές του Ειρηνικού! Ποταμός Νετσάκο, Λίμνη Φρέιζερ, Μπέρνς και Ρόουζ, γραφικά χωριά, γέφυρες, τούνελ και μετά η ακτή. Μια μέρα πλούσια, μια διαδρομή εντυπωσιακή ως τη θάλασσα! Το Πρινς Ρούμπερτ θα μας φιλοξενήσει γι’ απόψε.

11η μέρα: 11/08 Πρινς Ρούπερτ - πλοίο

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο να απολαύσουμε τη μικρή αυτή παραθαλάσσια πόλη, να περπατήσουμε στο λιμάνι και στο εμπορικό της κέντρο και να ετοιμαστούμε για το 2ημερο ταξίδι μας κατά μήκος των ακτών της Αλάσκας μέχρι το Τζούνο. Το απόγευμα επιβιβαζόμαστε στο Φέρρυ.

12η μέρα: 12/08 Εν Πλω

Το πρωί θα μας βρει «μεσοπέλαγα» να διασχίζουμε τους μυχούς, τα περάσματα, τα κατάφυτα νησάκια και τους εσωτερικούς διαύλους μιας κατακερματισμένης ακτογραμμής. Μια μέρα που ταιριάζει περισσότερο σε εξερευνητές και θαλασσοπόρους παρά σε συμβατικούς ταξιδιώτες.

13η μέρα: 13/08 Εν Πλω - Τζούνο

Νωρίς το πρωί καταπλέουμε στο λιμάνι του Τζούνο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και πεζοπορική βόλτα στην πρωτεύουσα της Αλάσκας που σύμφωνα με τους κατοίκους της είναι η ωραιότερη ομοσπονδιακή πρωτεύουσα της Αμερικής! Το λιμάνι, το Πολιτειακό Μουσείο της Αλάσκας, η προκυμαία είναι τα λιγοστά αξιοθέατα. Εσείς όμως μην παραλείψετε να απολαύσετε ψάρι σε κάποιο από τα εστιατόρια της πόλης και να γευθείτε τον καφέ σας με θέα τον εθνικό δρυμό Τονγκάς.

14η μέρα: 14/08 Τζούνο - Ανκορέιτζ

Πρωινή πτήση από το Τζούνο για το Ανκορέιτζ. Άφιξη στην μεγαλύτερη πόλη της Αλάσκας που αναπτύχθηκε χάρις στο σιδηροδρομικό σταθμό το 1920. Στην απογευματινή μας ξενάγηση θα δούμε αξιοθέατα της πόλης μεταξύ των οποίων είναι το εμπορικό κέντρο και φυσικά το μνημείο του βρετανού εξερευνητή Τζέημς Κουκ.

15η μέρα: 15/08 Ανκορέιτζ (Κρουαζιέρα των 26 Παγετώνων)

Η μέρα μας σήμερα προβλέπεται εξαιρετική! Η πρωινή μας υπέροχη διαδρομή κατά μήκος του Αρμού Τερνεγκέν θα μας οδηγήσει στο Whittier όπου θα επιβιβαστούμε σε ειδικό πλωτό, για να βιώσουμε την εμπειρία της περίφημης κρουαζιέρας των 26 παγετώνων, διασχίζοντας εντυπωσιακά φιόρδ και απολαμβάνοντας δεκάδες επιβλητικούς παγετώνες όπως άλλωστε ομολογεί και το όνομα της. Όλα αυτά συμβαίνουν στις δαντελωτές ακτές της δυτικής ακτογραμμής του διάσημου κόλπου της Αλάσκα, που ακούει στο μάλλον βρετανικό όνομα, Prince William Sound. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο Άνκορειτζ.

16η μέρα: 16/08 Άνκορατζ - Φέρμπανκς

Το πρωί αναχωρούμε οδικώς με βόρεια κατεύθυνση για την ενδοχώρα της Αλάσκα και τη πρωτεύουσα του βορρά, Φέρμπανκς. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και φυσικά καιρού επιτρέποντος, το επιβλητικό Μακ Κίνλεϋ, το υψηλότερο όρος της Βορείου Αμερικής, θα μας αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο. Αργά το απόγευμα φθάνουμε στη δεύτερη σήμερα σημαντική πόλη της Αλάσκας στο Φέρμπανκς.

17η μέρα: 17/08 Φέρμπανκς (Ορυχεία - Κρουαζιέρα στον ποταμό Τσένα)

Πρωινή αναχώρηση για τις δόξες ενός παλαιού ορυχείου, αφού ένας από τους κύριους λόγους ίδρυσης της πόλης του Φέρμπανκς ήταν τα ορυχεία της περιοχής. Θα μυηθούμε στα μυστικά ανακάλυψης του χρυσού σε μία ευχάριστη οργανωμένη παραμονή. Αμέσως μετά αναχωρούμε για να επιβιβαστούμε σε ειδικά διαμορφωμένο ποταμόπλοιο για μία τρίωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Τσένα. Το ταξίδι μας μοναδικό αφού μέσα από το πλοίο θα βλέπουμε στις όχθες του ποταμού τις δραστηριότητες αυτού του απομακρυσμένου πληθυσμού της Αλάσκας που ζει κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είναι πλέον η στιγμή να μάθουμε και για τους Αθαμπάσκανς που αποτέλεσαν τους πρώτους γηγενείς κατοίκους της περιοχής. Στην όλη σημερινή κίνηση γύρω από την ευρύτερη περιοχή του Φέρμπανκς θα δούμε και τον αγωγό των 1300 χιλιομέτρων που μεταφέρει πετρέλαιο από τη βόρεια ακτή Prudhoe Bay νότια στο Prince William Sound.

18η μέρα: 18/08 Φέρμπανκς - Βαλντίζ

Το πρωί μέσω μιας άλλης υπέροχης διαδρομής κατεβαίνουμε προς το λιμάνι του Βαλντίζ διασχίζοντας ορεινά τοπία και εθνικούς δρυμούς. Το απόγευμα προσεγγίζουμε το Βαλντίζ.

19η μέρα: 19/08 Βαλντίζ – Παγετώνας Κολούμπια – Άνκρειτζ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε από το Λιμάνι του Βαλτίζ για μια μοναδική κρουαζιέρα στον φωτογενέστατο παγετώνα Κολούμπια. Τεράστιοι όγκοι πάγου, απίστευτα χρώματα, κι ένα τοπίο γαλήνιο που ζωντανεύει μόνο μέσα από τους απόκοσμους ήχους της κίνησης των υδάτινων όγκων καθώς συναντούν τα νερά του ωκεανού. Μετά την κρουαζιέρα επιστρέφουμε οδικώς στο Ανκορειτζ.

20η μέρα: 20/08 Ανκορέιτζ – Βανκούβερ

Σήμερα αφήνουμε τον παγωμένο βορρά της Αλάσκας και πετάμε αεροπορικώς για τις ακτές του Ειρηνικού και το εντυπωσιακό αστικό κέντρο που ακούει στο όνομα Βανκούβερ, προς τιμήν του μεγάλου Βρετανού εξερευνητή. Ο βραδινός μας περίπατος στο κέντρο της πόλης είναι αποκαλυπτικός του ιδιαίτερου χαρακτήρα της μητρόπολης του Δυτικού Καναδά.

21η μέρα: 21/08 Βανκούβερ

Η σημερινή μας ξενάγηση θα μας αποκαλύψει την ασύγκριτη ομορφιά ενός εξαιρετικού αστικού κέντρου όπου τα ανθρώπινα οικοδομήματα συνδυάζονται αρμονικότατα με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Η ξενάγηση μας ξεκινά με το Downtown με τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, την ιστορική συνοικία Γκαστάουν και το πανέμορφο Waterfront. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το πάρκο Stanley από όπου θα απολαύσουμε το skyline της πόλης από μία ξεχωριστή οπτική γωνία. Αμέσως μετά θα ανέβουμε με τελεφερίκ στο Grouse Mountain για να απολαύουμε από ψηλά τη μοναδική θέα της πόλης. Τελειώνουμε με την επίσκεψη της διάσημης Capilano Suspension Bridge, όπου και θα έχουμε μια ευχάριστη παραμονή σε ένα οργανωμένο χώρο με εκπληκτική φυσική ομορφιά.

22η μέρα: 22/08 Βανκούβερ (Νησί Βανκούβερ)

Αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για το Νησί Βανκούβερ. Το ταξίδι μας μέχρι να φθάσουμε στο λιμάνι του νησιού παίρνει μιάμιση ώρα, με τα τελευταία 45 λεπτά να είναι εντυπωσιακής ομορφιάς. Άφιξη στο νησί και η πρώτη μας επίσκεψη είναι αφιερωμένη στους πανέμορφους κήπους Βούτσαρτ με τα εκατοντάδες είδη λουλουδιών. Αμέσως μετά αναχώρηση για την πιο σημαντική πόλη του νησιού που δεν είναι άλλη από την λουλουδιασμένη Βικτώρια, που ταυτόχρονα είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας της Βρετανικής Κολομβίας. Άφιξη στη πρωτεύουσα που αποτελεί πόλη πρότυπο και είναι γεμάτη από εξαίρετα βικτωριανής αρχιτεκτονικής κτίρια, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στον ελεύθερο χρόνο που σκοπίμως έχουμε αφήσει για εσάς. Το απόγευμα επιστρέφουμε με λεωφορείο στο λιμάνι κι από κει με το καραβάκι στο Βανκούβερ όπου θα διανυκτερεύσουμε.

23η μέρα: 23/08 Βανκούβερ - Αθήνα

Ένα μοναδικό ταξίδι σήμερα φθάνει στο τέλος του, έχοντας διατρέξει απ’ άκρη σ’ άκρη τον Καναδά κι έχοντας απολαύσει μερικά από τα ωραιότερα τοπία της φύσης, με την αντανάκλαση του φωτός στα διάφανα στρώματα των παγετώνων να αστραποβολούν ακόμα στα μάτια μας αφήνουμε την ηρεμία του Καναδικού τοπίου και μέσω της ανατολικής Ακτής αναχωρούμε για την Αθήνα.

24η μέρα: 24/08 Αθήνα

Νωρίς το πρωί άφιξη στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις & Τιμές
Τρ 01/08/2017
Διαμονή: 4*, 4*s Ξενοδοχεία. Δίκλινο: 7990€, Μονόκλινο: 9970€,
Φόροι: 990€

Παρατηρήσεις:

  • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
  • Όπου εμφανίζονται τιμές Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  • Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης.
  • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): απευθείας πτήση Air Canada
  • Διαμονή: Ξενοδοχεία 3*, 4*, δίκλινες καμπίνες στην κρουαζιέρα, οικονομική θέση στο τρένο
  • Διατροφή: Πρωινό καθημερινά (εκτός από τις 2 μέρες που θα βρισκόμαστε στο πλοίο)
  • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία): σε όλα τα αξιοθέατα που περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φιλοδωρήματα
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Μαρία Καββαδία
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες