Skip to main content

Εμιρατα Ντουμπαι Αμπουνταμπι τις Γιορτες 2012-2013

Νεες προσφορες για Ομαδικα Ταξιδια για Ντουμπαι και Εμιρατα για τις Γιορτες !

Χριστουγεννα Πρωτοχρονια Φωτα !

Αναλυτικος Τιμοκαταλογος

ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΜΕ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥΝΤΑΜΠΙ

ΚΑΙ ΝΕΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ 3 ΝΥΧΤΕΣ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ 2 ΝΥΧΤΕΣ ΑΜΠΟΥΝΤΑΜΠΙ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ Π0ΛΕΩΣ - ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΜΕ ΓΕΥΜΑ – ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ

Ημέρα 1η: ΑΘΗΝΑ - NTOYMΠΑΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΝΤΟΥΜΠΑΙ(DEIRA-BURDUBAI-DOWNTOWN-JUMEIRAH-PALM)

 

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ξενάγηση του Ντουμπάι, του δεύτερου μεγαλύτερου εμιράτου στην χώρα. Ξεκινάμε από την περιοχή της Ντέιρα και αφού περάσουμε στο BurDubai, που βρίσκεται πάνω creek, το λεγόμενο ¨ποτάμι¨ του Ντουμπάι, θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Στην συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το παλάτι της Σέϊχα Μαριάμ, την περιοχή με τις αραβικές πρεσβείες και την περιοχή Μπαστάκια, η οποία είναι η παλιά πόλη του Ντουμπάι. Εκεί θα δούμε τα πρώτα σπίτια των κατοίκων της περιοχής με τις ανεμοδόχους και θα καταλήξουμε στο μουσείο του Ντουμπάι (δυνατότητα επίσκεψης προαιρετικά) όπου θα ταξιδέψουμε από το παρελθόν, την εποχή των βεδουίνων μέχρι και το σήμερα, την εποχή του πετρελαίου και των κατασκευών. Κατόπιν, θα επιβιβαστούμε στα πλωτά τους ταξί, τα λεγόμενα άμπρα, για να διασχίσουμε το creek και θα βρεθούμε στην αγορά των μπαχαρικών και του χρυσού όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για αγορές.

Μετά τα ψώνια μας, θα αφήσουμε πίσω μας τα πάνω από 800 καταστήματα χρυσού και περνώντας από το υποθαλάσσιο τούνελ της Σάνταγα, θα βρεθούμε στην περιοχή της Τζουμέιρα με τις πολυτελή βίλες και τα μεγαλοπρεπή ξενοδοχεία. Πρώτη μας στάση για φωτογραφίες στο τζαμί της Τζουμέιρα. Θα περάσουμε από το σπίτι της ένωσης με τον 3ο ψηλότερο στύλο σημαίας στον κόσμο και θα συνεχίσουμε με μία επίσκεψη σε κέντρο ισλαμικής τέχνης. Συνεχίζουμε για την επόμενη στάση μας για φωτογραφίες στο μοναδικό 7άστερο ξενοδοχείο στον κόσμο, το υπερπολυτελές BurjAlArab, γνωστό και ως ξενοδοχείο κατάρτι. Στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην Βενετία του Ντουμπάι, την Madinat Jumeirah. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα τα τεχνητά κανάλια και το Burj Al Arab και να κάνετε αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και σουβενίρ. Η περιήγησή μας συνεχίζεται με το περίφημο τεχνητό νησί του φοίνικα της Τζουμέιρα, όπου θα καταλήξουμε αφού περάσουμε από τα παλάτια των Σεΐχηδων και την πόλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θα διανύσουμε κατά μήκος όλο το νησί του φοίνικα μέχρι και τον κυματοθραύστη του και θα θαυμάσουμε τις βίλες που έχουν ήδη αγοράσει πολλοί διάσημοι όπως ο Μπραντ Πιτ, Μπέκαμ, Μαντόνα, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Atlantis και το AquaAdventure το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο στον κόσμο. Αφήνοντας πίσω μας το 8ο θαύμα του κόσμου, το νησί του Φοίνικα, θα περάσουμε από το Σέιχ Ζάιντ Ρόουντ και θα δούμε το χιονοδρομικό κέντρο του Ντουμπάι, τον ψηλότερο πύργο στον κόσμο και τους δίδυμους πύργους. Αφού διασχίσουμε τον υπέροχο δρόμο με τα παγώνια, θα καταλήξουμε στο παλάτι του Σεϊχη Μωχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, θα περάσουμε από την περιοχή με τα παλιά παλάτια και το πάρκο Ζαμπίλ. Στάση για γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατα την διάρκεια της ξενάγησής σας. Πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας θα περάσουμε από την περιοχή με τα παλιά παλάτια και το πάρκο Ζαμπίλ. Για το βράδυ, σας προτείνουμε την βραδυνή περιήγηση-ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι όπου θα μπορέσετε να θαυμάσετε το φαντασμαγορικό Ντουμπάι την νύχτα και τα περιβόητα συντριβάνια που χορεύουν. (Δηλώστε συμμετοχή στον αρχηγό σας.)Διανυκτέρευση

 

 

Ημέρα 3η:ΝΤΟΥΜΠΑΙ -ΣΑΦΑΡΙ Jeep& δείπνο

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο και μπορείτε να το διαθέσετε για να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης για αγορές, ή περνώντας το χρόνο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου σας. Το μεσημέρι αναχωρούμε για το σαφάρι στην έρημο. Η αγαπημένη μέρα μικρών και μεγάλων. Μια μέρα που ανεβάζει την αδρεναλίνη, προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και φυσικά την εμπειρία να βρεθείτε στη μέση της απέραντης ερήμου, εκεί που μερικά χρόνια πριν ζούσαν οι βεδουίνοι που ταξίδευαν στην έρημο με οδηγό τα αστέρια, το φεγγάρι και τον ήλιο. Φεύγουμε από το ξενοδοχείο με κλιματιζόμενα jeep 4x4 κλειστού τύπου και μετά από διαδρομή μίας ώρας φτάνουμε στο σημείο όπου ξεκινά το σαφάρι. Βάζουμε ζώνες και ξεκινάμε για να απολαύσουμε την μαγεία της οδήγησης μέσα στην έρημο από έμπειρους οδηγούς. Θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στη μέση της ερήμου, σε φάρμα με καμήλες και φυσικά για να απαθανατίσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της ερήμου, μια μαγευτική ώρα που ο ήλιος παίζει με τα χρώματα της άμμου, όπου γίνεται αισθητή η διαφορά της θερμοκρασίας που αρχίζει να πέφτει μαζί με τον ήλιο.

Στην συνέχεια διασχίζουμε την προστατευόμενη περιοχή του Ντουμπάι, όπου θα θαυμάσουμε γαζέλες και όρυγχες που ζουν ελεύθερα στην συγκεκριμένη περιοχή. Τέλος καταλήγουμε στις τέντες των βεδουίνων όπου εκεί λαμβάνουν χώρα όλες οι δραστηριότητες. Sandboard (κατάβαση αμμόλοφου με σανίδα) στην έρημο, βόλτα με καμήλες, υποδοχή με αραβικό καφέ, τσάι και χουρμάδες. Και επειδή η περιπέτεια ανοίγει την όρεξη, μέχρι να ετοιμαστεί το δείπνο, μας περιμένουν κάποια πρώτα παραδοσιακά ορντέβρ, ενώ μπορείτε να δροσιστείτε με όσο νερό και αναψυκτικά θέλετε. Κάντε το παραδοσιακό τατουάζ με χέννα, καπνίστε ναργιλέ ενώ μετά το δείπνο η έμπειρη αιγύπτια χορεύτρια της κοιλιάς πραγματικά θα σας μαγέψει ! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι και διανυκτέρευση.

Hμέρα 4 η: ΝΤΟΥΜΠΑΙ –ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ & γεύμα(γεύμα/δείπνο στο BurjAlArab)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να γνωρίσουμε μετά από περίπου 2 ώρες και 190 χιλιόμετρα το Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στο δρόμο του Σεΐχη Ζάιντ και στην διαδρομή θα περάσουμε από την περιοχή Dubai Marina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή JebelAli που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του Ντουμπάι. Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι JebelAli, το τεχνητό νησί του φοίνικα JebelAli και το καινούριο αεροδρόμιο (υπό κατασκευή) που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής. Φτάνοντας Άμπου Ντάμπι θα επισκεφθούμε και θα ξεναγηθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ που είναι φτιαγμένο όλο από μάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιών του Σεΐχη Ζάιντ για να καταλήξουμε στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και προέδρου της χώρας. Περνώντας από το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων Emirates Palace που είναι μέσα με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους (πηγαίνουμε για καφέ κατόπιν διαθεσιμότητας) καταλήγουμε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Άμπου Ντάμπι το Marina Mall όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Κατά το μεσημέρι αναχώρηση από το εμπορικό και επίσκεψη στο πολιτιστικό χωριό του Άμπου Ντάμπι το Heritage Village. Από εκεί και διασχίζοντας τον δρόμο Corniche που αποτελεί τον ομορφότερο δρόμο στη χώρα, καταλήγουμε σε παραδοσιακό εστιατόριο για ένα πλούσιο γεύμα. Επιστροφή στο Ντουμπάι το απόγευμα. Στην επιστροφή μας κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο YasIsland όπου γίνoνται οι αγώνες της Formula 1. Το απόγευμα αναχωρούμε για το Ντουμπάι, όπου για το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο 7 αστέρων, BurjAlArab. Διανυκτέρευση.

Για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, οι κρατήσεις για δείπνο στο BurjAlArab θα πρέπει να γίνονται στο γραφείο μας, πριν την αναχώρησή σας.

Ημέρα 5η: ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για μια βόλτα στα εμπορικά κέντρα για να κάνετε τα ψώνια σας. Το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στα βάθη της ερήμου σε ένα πολυτελέστατο 5* ξενοδοχείο με ένα μοναδικό πρόγραμμα διασκέδασης και ένα πλουσιότατο δείπνο αποτελούμενο από μοναδικές σπεσιαλιτέ της Αραβικής και της διεθνούς κουζίνας. Οι εμπειρίες που προσφέρει όλο αυτό το πακέτο εκτός από ψυχαγωγικό πρόγραμμα και ποικίλο μενού, είναι και η βόλτα με άλογα και καμήλες μέσα στην έρημο. (Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον αρχηγό σας).Διανυκτέρευση.

Για το 5μερο πρόγραμμα: πτήση επιστροφής στην Αθήνα

Ημέρα 6η: ΝΤΟΥΜΠΑΙ-AΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Ο αντιπρόσωπός μας θα είναι μαζί σας στο checkin για να σας βοηθήσει με τα διαδικαστικά. Στο αεροδρόμιο θα έχετε αρκετό χρόνο για αγορές στα αφορολόγητα που πραγματικά αξίζουν να τα επισκεφθείτε. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και επιστροφή στην Αθήνα αφήνοντας πίσω μας την χώρα των Σεΐχηδων αλλά παίρνοντας μαζί μας τις καλύτερες αναμνήσεις!!!

Εαν επιλέξετε 8ημερο πρόγραμμα οι υπόλοιπες μέρες στο Ντουμπάι είναι ελεύθερες

 

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα/Ντουμπάι/Αθήνα
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινό μπουφέ
  • Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός
  • Ξενάγηση πόλεως και βόλτα στη Madinat Jumeirah με έλληνα αρχηγό με γεύμα
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Αμπου Ντάμπι με έλληνα αρχηγό και γεύμα
  • Σαφάρι με τζιπ 4χ4 και δείπνο
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ενημερωτικά έντυπα
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Φιλοδωρήματα
  • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
Γενικές σημειώσεις

 


 

ΝΕΟ ΓΚΡΟΥΠ - ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ & ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ  !!!

Ημέρα 1η: ΑΘΗΝΑ - NTOYMΠΑΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την Etihad για Αμπου Ντάμπι. Άφιξη και μεταφορά με πολυτελή πούλμαν για το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΝΤΟΥΜΠΑΙ(DEIRA-BURDUBAI-DOWNTOWN-JUMEIRAH-PALM)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ξενάγηση του Ντουμπάι, του δεύτερου μεγαλύτερου εμιράτου στην χώρα. Ξεκινάμε από την περιοχή της Ντέιρα και αφού περάσουμε στο BurDubai, που βρίσκεται πάνω στο creek, το λεγόμενο ¨ποτάμι¨ του Ντουμπάι, θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Στην συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το παλάτι της Σέϊχα Μαριάμ, την περιοχή με τις αραβικές πρεσβείες και την περιοχή Μπαστάκια, η οποία είναι η παλιά πόλη του Ντουμπάι. Εκεί θα δούμε τα πρώτα σπίτια των κατοίκων της περιοχής με τις ανεμοδόχους και θα καταλήξουμε στο μουσείο του Ντουμπάι όπου θα ταξιδέψουμε από τοπαρελθόν(δυνατότητα επίσκεψης προαιρετικά), την εποχή των βεδουίνων μέχρι και το σήμερα, την εποχή του πετρελαίου και των κατασκευών. Κατόπιν, θα επιβιβαστούμε στα πλωτά τους ταξί, τα λεγόμενα άμπρα, για να διασχίσουμε το creek και θα βρεθούμε στην αγορά των μπαχαρικών και του χρυσού όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για αγορές.

Μετά τα ψώνια μας, θα αφήσουμε πίσω μας τα πάνω από 800 καταστήματα χρυσού και περνώντας από το υποθαλάσσιο τούνελ της Σάνταγα, θα βρεθούμε στην περιοχή της Τζουμέιρα με τις πολυτελή βίλες και τα μεγαλοπρεπή ξενοδοχεία.Πρώτη μας στάση γιαφωτογραφίες στο τζαμί της Τζουμέιρα. Θα περάσουμε από το σπίτι της ένωσης με τον 3ο ψηλότερο στύλο σημαίας στον κόσμο και θα συνεχίσουμε με μία επίσκεψη σε κέντρο ισλαμικής τέχνης. Συνεχίζουμε για την επόμενη στάση μας για φωτογραφίες στο μοναδικό 7άστερο ξενοδοχείο στον κόσμο, το υπερπολυτελές BurjAlArab, γνωστό και ως ξενοδοχείο κατάρτι.Στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην Βενετία του Ντουμπάι, την MadinatJumeirah. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα τα τεχνητά κανάλια και το BurjAlArab και να κάνετε αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και σουβενίρ. Η περιήγησή μας συνεχίζεται με το περίφημο τεχνητό νησί του φοίνικα της Τζουμέιρα, όπου θα καταλήξουμε αφού περάσουμε από τα παλάτια των Σεΐχηδων και την πόλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θα διανύσουμε κατά μήκος όλο το νησί του φοίνικα μέχρι και τον κυματοθραύστη του και θα θαυμάσουμε τις βίλες που έχουν ήδη αγοράσει πολλοί διάσημοι όπως ο Μπραντ Πιτ, Μπέκαμ, Μαντόνα, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Atlantis και το AquaAdventure το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο στον κόσμο. Αφήνοντας πίσω μας το 8ο θαύμα του κόσμου, το νησί του Φοίνικα, θα περάσουμε από το Σέιχ Ζάιντ Ρόουντ και θα δούμε τοχιονοδρομικό κέντρο του Ντουμπάι, τον ψηλότερο πύργο στον κόσμο και τους δίδυμους πύργους. Αφού διασχίσουμε τον υπέροχο δρόμο με τα παγώνια, θα καταλήξουμε στο παλάτι του Σεϊχη Μωχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, θα περάσουμε από την περιοχή με τα παλιά παλάτια και το πάρκο Ζαμπίλ. Στάση για γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατα την διάρκεια της ξενάγησής σας. Για το βράδυ, σας προτείνουμε την βραδυνή περιήγηση-ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι όπου θα μπορέσετε να θαυμάσετε το φαντασμαγορικό Ντουμπάι την νύχτα και τα περιβόητα συντριβάνια που χορεύουν.(Δηλώστε συμμετοχή στον αρχηγό σας.)Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η:ΝΤΟΥΜΠΑΙ -ΣΑΦΑΡΙ Jeep& δείπνο

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο και μπορείτε να το διαθέσετε για να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης για αγορές, ή περνώντας το χρόνο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου σας. Το μεσημέρι αναχωρούμε για το σαφάρι στην έρημο. Η αγαπημένη μέρα μικρών και μεγάλων. Μια μέρα που ανεβάζει την αδρεναλίνη, προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και φυσικά την εμπειρία να βρεθείτε στη μέση της απέραντη ερήμου, εκεί που μερικά χρόνια πριν ζούσαν οι βεδουίνοι που ταξίδευαν στην έρημο με οδηγό τα αστέρια, το φεγγάρι και τον ήλιο. Φεύγουμε από το ξενοδοχείο με κλιματιζόμενα jeep 4x4 κλειστού τύπου και μετά από διαδρομή μίας ώρας φτάνουμε στο σημείο όπου ξεκινά το σαφάρι. Βάζουμε ζώνες και ξεκινάμε για να απολαύσουμε την μαγεία της οδήγησης μέσα στην έρημο από έμπειρους οδηγούς. Θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στη μέση της ερήμου, σε φάρμα με καμήλες και φυσικά για να απαθανατίσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της ερήμου, μια μαγική ώρα που ο ήλιος παίζει με τα χρώματα της άμμου, όπου γίνεται αισθητή η διαφορά της θερμοκρασίας που αρχίζει να πέφτει μαζί με τον ήλιο.

Στην συνέχεια διασχίζουμετην προστατευόμενη περιοχή του Ντουμπάι, όπου θα θαυμάσουμεγαζέλες και όρυγχες που ζουν ελεύθερα στην συγκεκριμένη περιοχή. Τέλος καταλήγουμε στις τέντες των βεδουίνων όπου εκεί λαμβάνουν χώρα όλες οι δραστηριότητες. Sandboard(κατάβαση αμμόλοφου με σανίδα) στην έρημο, βόλτα με καμήλες, υποδοχή με αραβικό καφέ, τσάι και χουρμάδες. Και επειδή η περιπέτεια ανοίγει την όρεξη, μέχρι να ετοιμαστεί το δείπνο, μας περιμένουν κάποια πρώτα παραδοσιακά ορντέβρ, ενώ μπορείτε να δροσιστείτε με όσο νερό και αναψυκτικά θέλετε. Κάντε το παραδοσιακό τατουάζ με χέννα, καπνίστε ναργιλέ ενώ μετά το δείπνο η έμπειρη αιγύπτια χορεύτρια της κοιλιάς πραγματικά θα σας μαγέψει ! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι και διανυκτέρευση.

Hμέρα 4 η: ΝΤΟΥΜΠΑΙ –ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να γνωρίσουμε μετά από περίπου2 ώρες και 190 χιλιόμετρα το Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στοδρόμο του Σεΐχη Ζάιντ και στην διαδρομή θα περάσουμε από την περιοχή DubaiMarina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή JebelAli που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του Ντουμπάι. Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι JebelAli, το τεχνητό νησί του φοίνικα JebelAli και το καινούριο αεροδρόμιο(υπό κατασκευή)που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής. Φτάνοντας Άμπου Ντάμπι θα επισκεφΘούμε και θα ξεναγηθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ που είναι φτιαγμένο όλο απόμάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάιντ για να καταλήξουμε στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και προέδρου της χώρας. Περνώντας από το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων EmiratesPalace που είναι μέσα με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους (πηγαίνουμε για καφέ κατόπιν διαθεσιμότητας) καταλήγουμε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντροτου Άμπου Ντάμπι το MarinaMall όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Κατά το μεσημέρι αναχώρηση από το εμπορικό και επίσκεψη στο πολιτιστικό χωριό τουΆμπου Ντάμπι το HeritageVillage. Από εκεί και διασχίζοντας τον δρόμο Corniche που αποτελεί τον ομορφότερο δρόμο στη χώρα, καταλήγουμε σεπαραδοσιακό εστιατόριο γιαένα πλούσιο γεύμα.Επιστροφή στο Ντουμπάι το απόγευμα .Στην επιστροφή μας κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο YasIsland όπου γίνoνται οι αγώνες της Formula 1.
Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Αμπού Ντάμπι & διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η: ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για μια βόλτα στα εμπορικά κέντρα για να κάνετε τα ψώνια σας ή να περάσετε την μέρα σας στο μοναδικό παγκοσμίως θεματικό πάρκο της Ferrari,στις εγκαταστάσεις και στην πίστα της Formula 1.΄Ενα μοναδικό αριστούργημα μοντέρνας αρχιτεκτονικής.Διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η: ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ-AΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Αμπου Ντάμπι. Ο αντιπρόσωπός μας θα είναι μαζί σας στο checkin για να σας βοηθήσει με τα διαδικαστικά. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και επιστροφή στην Αθήνα αφήνοντας πίσω μας την χώρα των Σεΐχηδων αλλά παίρνοντας μαζί μας τις καλύτερες αναμνήσεις!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΡΟΗ

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα/Αμπου Ντάμπι/Αθήνα
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινό μπουφέ
  • Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός
  • Ξενάγηση πόλεως και βόλτα στη Madinat Jumeirah με έλληνα αρχηγό με γεύμα
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Αμπου Ντάμπι με έλληνα αρχηγό και γεύμα
  • Σαφάρι με τζιπ 4χ4 και δείπνο
  • Οδηγός Ντουμπάι 100 σελ.
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ενημερωτικά έντυπα
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Φιλοδωρήματα
  • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα