Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ! ΑΠΟ 415,00

ΑΝΑΧ. : 29 Απριλίου 4 μέρες

1ημέρα:Αθήνα-Σμύρνη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Σμύρνη . Άφιξη  και  με την συνοδεία του ελληνόφωνου ξεναγού  θα   περιηγηθούμε στην πόλη. Θα δούμε το παλιό Κορδελιό, τις αποβάθρες, το πρώην Πετροκόκκινο Club συνεχίζουμε για το Μπαιρακλί ,το Μεσινρλη και την Πούντα της Σμύρνης . Βλέπουμε τις παλιές συνοικίες , τις πρώην Ελληνικές επαύλεις , το Ελληνικό Προξενείο, το κτίριο του ΝΑΤΟ, το εντυπωσιακό κτίριο του Γαλλικού Προξενείου , το Κουμερκάκι, το Υπουργείο του τουρισμού πρώην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, τις παλιές συνοικίες του Φασουλά και την παλιά εκκλησία του Αγίου Πολύκαρπου. Δείτε τα δυο παλιά Ελληνικά σχολεία που ακόμα χρησιμοποιούνται σαν σχολεία , προχωρούμε στο σημερινό Μπασμανέ  (Σιδηροδρομικός Σταθμός)  και στην εκκλησία του Αγίου Βούκλα που . Επόμενη στάση η πόλη Κεμαλ Πασσά  χρόνο ελεύθερο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο της Σμύρνης . Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο. Στην συνέχεια αναχώρηση για την παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.

2ημέρα:Σμύρνη-Έφεσος-Κιρκιτζέ-Κουσάντασι

Πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στην αρχαία και καλοδιατηρημένη  περιοχή της Εφέσου .Πρώτη στάση μας ο Ναό της Παναγίας, όπου σύμφωνα με την παράδοση έζησε τις τελευταίες μέρες της η Παναγία , θα περιηγηθούμε στο Μουσείο της Εφέσου με τα μαρμάρινα αγάλματα της Κυβέλης Αρτέμιδος.Ακολουθεί η οδοιπορική μας ξενάγηση στην  Αρχαία Πόλη της Εφέσου ,θα δούμε το ελληνιστικό της θέατρο, χωρητικότητας 25.000 θέσεων (ακόμα σε χρήση), το Νυμφαίο, το Στάδιο, το Γυμναστήριο του Βέδιου την ανακαινισμένη βιβλιοθήκη του Κέλσου,το σιντριβάνι του Τραϊανού και τον κορινθιακού ρυθμού ναό του Αδριανού.  Επόμενος σταθμός το χωριό Κιρκιτζέ , συνεχίζουμε της εκδρομής μας για  το Κουσάντασι, με το γραφικό λιμάνι, τα πολλά παζάρια και καταστήματα , χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στην Σμύρνη. Δείπνο . Το βράδυ μεταφορά για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας.

3ημέρα:Σμύρνη-Βούρλα-Αλάτσατα -Τσεσμέ

Πρωινό, αναχώρηση για την εκδρομή στις παλιές ελληνικές γειτονιές.  Πηγαίνουμε στην περιοχή Βουρλά, που χωρίζεται στη Σκάλα και στο χωριό Βουρλά . Στην Σκάλα, ο βραβευμένος με Νόμπελ ποιητής Γιώργος Σεφέρης είχε σπίτι που σήμερα είναι ξενοδοχείο.  Στην συνέχεια, πηγαίνουμε στα Αλάτσατα με επίσκεψη στο καλοδιατηρημένο Ιστορικό κέντρο με την εκκλησία της Παναγίας (σήμερα Τζαμί). Ελεύθερος χρόνος για καφέ ή φαγητό. Τελευταία στάση το Τσεσμέ, επισκεπτόμαστε τη συνοικία της Κάτω Παναγιάς και την παλιά εκκλησία της Αγίας Παρασκευής καθώς και την παλιά αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο  Αθήνα  διανυκτέρευση.

4ημέρα :Σμύρνη-Κεμέραλτι-Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη για να επισκεφτείτε την περίφημη κλειστή αγορά Κεμέραλτι, η οποία από την Βυζαντινή εποχή αποτελεί το μεγαλύτερο παζάρι της Σμύρνης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΑΝΑΧ. : 29 Απριλίου 4 μέρες

                                                CAYA PRESTIGE 4*                  DOUBLE TREE              HILTON IZMIR 5*

                                                                                                 BYHILTON 4*                                     

Τιμή Κατά άτομο                                     

Δίκλινο                                                  415                                      430                                 465                    

3ο άτ έως 12 ετών                                  365                                      385                                 395

Μονόκλινο                                             505                                      520                                 605         

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 135 €

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΣΜΥΡΝΗ - ΑΘΗΝΑ σε οικονομική θέση.
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* ή 5*. 
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
  • Δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο μας.
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική.
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ό,τι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.