Skip to main content

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΓΚΥΡΑ – ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 2016! ΑΠΟ 565,00

8 ημέρες

EARLY BOOKING 45 HM. ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 25/3 , 29/4 , 19/5 , 17/6

 

1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη και βραδινή πανοραμική περιήγηση πόλης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε στην ξενάγηση μας. Θα επισκεφτούμε το σπουδαιότερο μνημείο της Βυζαντινής κληρονομιάς την Αγία του Θεού Σοφία, σημείο αναφοράς της Βασιλεύουσαςκαι το παλάτι Τοπ Καπί, που επί 600 χρόνια έγινε κέντρο διοίκησης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο πολύβουο Σκεπαστό Παζάρι με τα 5.000 μαγαζάκια, το γραφικό «Kapali Carsi». Εκεί θα βρείτε ότι μπορεί να βάλει ο νους σας και θα γνωρίσετε μια άλλη χαρακτηριστική όψη της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΆΓΚΥΡΑ (425 χλμ.)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση μας μέχρι το απόγευμα που θα αναχωρήσουμε για την Άγκυρα. Προαιρετικά σας προτείνουμε περιήγηση στην Πόλη όπου αρχίζουμε από τον Ιππόδρομο, όπου υψώνονται τρεις σημαντικές στήλες (Αιγυπτιακός Οβελίσκος, η στήλη των Όφεων και η στήλη της Πλεκτής Πέτρας) και στη συνέχεια θα μπούμε στο Μπλε Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, μοναδικό τζαμί με έξι μιναρέδες.Στη συνέχεια κατηφορίζουμε για να θαυμάσουμε τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού, τη μεγαλύτερη από τις εξήντα που κτίστηκαν στα Βυζαντινά χρόνια. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο (προαιρετικά) και στη συνέχεια αναχώρηση για την Άγκυρα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΆΓΚΥΡΑ – ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ (325 χλμ.)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση μας μέχρι το απόγευμα που θα αναχωρήσουμε για την Καππαδοκία. Προαιρετικά σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια πανοραμική ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε και το Μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ ιδρυτή της Τουρκίας. Στη συνέχεια γεύμα (προαιρετικά), επίσκεψη στο Agzikarahan Caravanserai (or Saruhan) και αναχώρηση για την Καππαδοκία. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα : ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση μας. Προαιρετικά σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην περιήγησή μας στην ευρύτερη περιοχή της Καππαδοκίας, γνωστή για τους βυζαντινούς θησαυρούς που διαθέτει. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα μεγάλα χριστιανικά κέντρα στην Ανατολία και σήμερα μπορεί να δει κανείς το μοναστικό συγκρότημα από λαξευμένες στο βράχο εκκλησίες και παρεκκλήσια στην κοιλάδα Γκιόρεμε, που έχει χαρακτηριστεί υπαίθριο μουσείο. Συνεχίζουμε με την τρωγλοδυτική κοινότητα του Γκιόρεμε και το γεωλογικό συγκρότημα του Ζελβέ. Θα δούμε επίσης κοντινά μέρη με λαξευτά φρούρια, χωριά και μονές, όπως Ουτσχισάρ, Ορταχισάρ, Τσαβουσίν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

6η ημέρα :ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση μας. Προαιρετικά σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην επίσκεψη της διάσημης υπόγειας πόλης και στην DerventValley. Αυτό είναι ένα μέρος για να αφήσετε το μυαλό σας να τρέξει ελεύθερα σε ένα σεληνιακό τοπίο με βραχώδεις σχηματισμούς που μοιάζουν με ζώα. Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το Goreme, η κοιλάδα είναι σαν ένα βράχος που σχηματίζει όλες τις μορφές που θα βρούμε σε έναν ζωολογικό κήπο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τοπικά εργαστήρια χαλιών και κατασκευής Όνυχα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα : ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (675 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Μια στάση στην LakeTuz στην Αλμυρή λίμνη που θα μας μεταφέρει σε ένα άλλο τοπίο πιο απόμακρο. Η λίμνη το 2001 κηρύχθηκε προστατευόμενη περιοχή και είναι η κύρια αποικία αναπαραγωγής των φλαμίνγκο (Phoenicopterus roseus). Στάση για φαγητό (προαιρετικά) και ξεκούραση. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

8η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

ΚΟΣΤΟΣ KAT’ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΚΟΣΤΟΣ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

EARLY BOOKING

45 HM.

565 €

730 €

 

615 €

780 €

 

 

 

 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κωνσταντινούπολη– Αθήνα  με PEGASUSAIRLINES
  • Μεταφορές Κωνσταντινούπολη – Άγκυρα, Άγκυρα – Καππαδοκία, Καππαδοκία –
  • Κωνσταντινούπολη με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Επτά (7) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων.
  • Πλήρης διατροφή (6 γεύματα και 7 δείπνα)
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. Φ.Π.Α. 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά στα δείπνα.  Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία όπου απαιτείται

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

HOTEL TILIA OLD CITY 4*  
HOTEL SERGAH 4*
HOTEL SUHAN 5*
TITANIC BUSINESS KARTAL 5*