Skip to main content

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πάσχα 2014 Οδικώς από 395

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Αναχωρήσεις: 17, 30 Απριλίου και 5 Ιουνίου, Οδικώς (7 μέρες)

 

1η μέρα: Αθήνα – Κομοτηνή

Αναχώρηση από Αθήνα με το πούλμαν με προορισμό την Κομοτηνή. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Κομοτηνή-Κωνσταντινούπολη

Πρωινή αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη, η οποία είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, παρελθόντος και του παρόντος. Άφιξη και ξεκινάμε με επίσκεψη στην Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα, στη Μονή της Χώρας, στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Τέλος θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη, το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Μετά το τέλος της ξεναγήσεως θα γίνει η μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεση σας. Το απόγευμα μεταφορά στο Πατριαρχείο για να παρακολουθήσουμε την ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Κωνσταντινούπολη

Πρόγευμα και αναχώρηση για τα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ, την αγορά Μπαχαρικών Αιγυπτιακή αγορά,στο Καπαλί Τσαρι, στην Σκεπαστή Αγορά. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Ανάστασης στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο Caratpark όπου θα γευτείτε το Αναστάσιμο μενού.

4η μέρα: Κωνσταντινούπολη

Πρόγευμα και θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στην Αγία Σοφία, στη συνέχειατο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί, τον ιππόδρομος, το υδραγωγείο, και το Τοπ Καπί, παλάτι των Σουλτάνων και τελειώνουμε με την επίσκεψη στη Μονή της Χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας. Δείπνο.

5η μέρα: Κωνσταντινούπολη-Πριγκιπόννησα

Πρωινό και αναχώρηση γιατα Πριγκιποννήσια. Αναχωρώντας με το πούλμαν για την αποβάθρα του “Bostanci” θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου,τον Πύργο του Λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο. Άφιξη στο Bostanci, επιβίβαση στο πλοιάριο για την Ολοήμερη εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκιπο, τα δημοφιλή Πριγκιποννήσια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

6η μέρα: Κωνσταντινούπολη-Καβάλα ή Κομοτηνή

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση οδικώς για Ελλάδα. Άφιξη.

7η μέρα: Καβάλα ή Κομοτηνή–Aθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Εάν ο καιρός δεν επιτρέπει την εκδρομή στα Πριγκιποννήσια, πραγματοποιείται οδική εκδρομή κατά μήκος του Βόσπορου. Απαιτείται Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

 

Τιμή κατ’ άτομο

17 Απρ.

30 Απρ. & 5 Ιουν.

Δίκλινο

395

380

3ο άτ. έως 12 ετ.

315

295

Μονόκλινο

575

565

 

Περιλαμβάνονται: • Διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία ή παρόμοια • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ARCAdIA στην Κομοτηνή A’ κατ. στην Ελλάδα ή παρόμοιο • 4 διανυκτερεύσεις στο CARATPARK boutique Hotel στην Κωνσταντινούπολη • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο GALAxY στην Καβάλα A’ κατ. στην Ελλάδα ή παρόμοιο • Πρόγευμα καθημερινά • Τρεια (3) γεύματα στην Κωνσταντινούπολη όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα στο ξενοδοχείο • Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σαββατο στο ξενοδοχείο Caratpark • Μεταφορές, εκδρομές,ξεναγήσεις όπως στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν ελληνόφωνο ξεναγό • Aρχηγός -συνοδός του γραφείου μας • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της εκδρομής στα Πριγκιποννήσια • Έμπειρος Συνοδός του γραφείου μας • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους, κόστος μεταφοράς με αμαξάκια στην Χαλκη και στην Πρίγκηπο, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.