Skip to main content

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πάσχα, Πρωτομαγιά και Αγ. Πνεύματος 2014 από 575

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
Αναχωρήσεις 19 Απριλίου, 1 και 24 Μαΐου και 7 και 28 Ιουνίου

4 και 5 μέρες

1η μέρα: Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στη Πόλη και αρχίσει η περιήγηση μας όπου θα επισκεφθούμε, την Μονή της Χώρας, το φημισμένο Ντολμά Μπαχτσέ, τον Βυζαντινό ιππόδρομο, τη στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, τον Οβελίσκος του Θεοδοσίου. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο TITANIC CITY 4* sup (www. titanic.com.tr) και το βράδυ αναχώρηση στις 22:30 για την Ανάσταση. Θα παρακολουθήσουμε την Θεία λειτουργία της ΑΝΑΣΤΑΣΕώΣ στον ι. Ναό της Αγ. Τριάδος. Αναστάσιμο δείπνο.

2η μέρα: Κυριακή του Πάσχα Κωνσταντινούπολη

Πρωινό και αναχωρούμε για να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα της Πόλης. Θα επισκεφθούμε, το Μπλε Τζαμί, το Υδραγωγείο και την Αγία Σοφία. Έπειτα το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την Δεύτερη Ανάσταση, όπου ο Πατριάρχης θα μοιράσει τα πασχαλινά αυγά και το θησαυροφυλάκιο του Τοπκαπού.Γεύμα στο ανάκτορο εστιατόριο Konyalı. Το βράδυ προαιρετικό κέντρο διασκεδάσεωςμε τον παραδοσιακό χορό της κοιλιάς.

3η μέρα: Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την Αιγυπτιακή αγορά για αγορές με μπαχαρικά, λουκούμιακ.α.,συνεχίζουμε τά για προσκύνημα στην ιερά Μονή Μπαλουκλί, τους τάφους των Πατριαρχών και στον ιστορικό Ναό των Βλαχερνών. Στάση για καφέ με πανοραμική θέα στο ιστορικό καφενείο του Πιέρ λοτή. Το μεσημέρι για ψώνια την σκεπαστή αγορά, όπου σας περιμένουν 4000 μαγαζιά σε 92 σκεπαστούς διαδρόμους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο σε παραλιακή ταβέρνα με μουσική.

4η μέρα: Κωνσταντινούπολη– Πριγκηπόνησα

Μετά το πρωινό, συνεχίζουμε με μια πανοραμική περιήγηση της Πόλης. Θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου, τον Πύργο του λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο. Άφιξη στην Ασιατική Πόλη. Στη συνέχεια κρουαζιέρα στα Πριγκηπόννησα. Θα επισκεφθούμε την Θεολογική Σχολή της Χάλκης και μετά την Πρίγκηπο. Το μεσημέρι γεύμα σε νησιώτικη ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η μέρα: Κωνσταντινούπολη – Αθήνα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την κρουαζιέρα στον χιλιοτραγουδισμένο Βόσπορο. Ξεκινάμε από την θάλασσα του Μαρμαρά και θα φθάσουμε στο τέρμα του, στην Μαύρη Θάλασσα. Μετάβαση στην Μινιατούρα της Πόλης. Θα δούμε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας σε μικρογραφία. Στη συνέχεια γεύμα στην παραλία του Μαρμαρά. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Στο τετραήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στο Βόσπορο.

 

Τιμή κατ’ άτομο

4 μέρες

5 μέρες

Δίκλινο

575

695

3ο άτ. έως 12 ετ.

515

635

Μονόκλινο

715

880

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 135 € περίπου.

 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ• Διαμονή τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TITANIC CITY4* sup • Πρωινό μπουφέ • Δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας, πισίνας και γυμναστηρίου • 4 ή 5 φαγητά που αναφέρει το πρόγραμμα (1 δείπνο με μουσική) • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο (στο εξωτερικό) & περιηγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους • Εκδρομή στην Ασιατική Πόλη • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόννησα, κρουαζιέρα στο Βόσπορο • Το εισιτήριο του τελεφερίκ για το Πιέρ Λοτή μετ’ επιστροφής • Αρχηγό - Ξεναγό • Ξεναγήσεις και περιηγήσεις • Ταξιδιωτική ασφάλεια


Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι και επίναυλοι καυσίμων, είσοδοι στα Μουσεία και στην Μινιατούρα (60 €) Σύνολο για όλα τα Μουσεία, προαιρετικό κέντρο διασκεδάσεως (35 €), ποτά, αναψυκτικά, Φιλοδωρήματα (10 €).