Skip to main content

Πανόραμα Ελβετίας Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά 2020 απο 795,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22, 23, 24, 29, 30 Δεκεμβρίου    6  μέρες    Ζυρίχη, Μοντρέ, Λωζάννη, Γενεύη, Βέρνη, Λουκέρνη, Ιντερλάκεν, Aλπικό Tραίνο/Σαιντ Μόριτζ      Ονειρεμένες γιορτές Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς στην Ελβετία, με φόντο τις χιονισμένες Άλπεις!

Επισκεπτόμαστε το πανέμορφο αριστοκρατικό Μοντρέ, την υπέροχη πόλη-ζωγραφιά Λωζάννη, την κοσμοπολίτικη Γενεύη, την ρομαντική πρωτεύουσα Βέρνη, την γοητευτική Ζυρίχη, την κουκλίστικη Λουκέρνη με την ειδυλλιακή της λίμνη, το θαυμαστό θέρετρο Ιντερλάκεν και φθάνουμε με το Αλπικό Τραίνο στο αριστοκρατικό Σαιντ Μόριτζ.

Αντικρίζουμε απαράμιλλης ομορφιάς αλπικά τοπία και μαγευτικές παραλίμνιες πόλεις, περπατάμε σε φιδογυριστά πλακόστρωτα δρομάκια, θαυμάζουμε μεσαιωνικά κτίρια και εντυπωσιακές εκκλησίες, δοκιμάζουμε λαχταριστό φοντί, εξαιρετικές ελβετικές σοκολάτες, αλλά και παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

 

Προγραμμα 

1η μέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Μοντρέ - Λωζάννη

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN AIRLINES για Ζυρίχη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για μια από τις πιο όμορφες και αριστοκρατικές πόλεις της Ελβετίας, το Μοντρέ. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε για την υπέροχη πόλη-ζωγραφιά Λωζάννη, που είναι κτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τη λίμνη, ατενίζοντας τις βουνοκορφές των Άλπεων. Πεζοί, θα επισκεφθούμε το παλιό τμήμα της πόλης με τους φιδογυριστούς πεζοδρόμους και τις μικροσκοπικές πλατείες, μέχρι να φθάσουμε στον γοτθικό Καθεδρικό ναό του 12ου αιώνα και στο μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ουσί (εξωτερικά). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DE LA PAIX 4* (www.hoteldelapaix.net). Διανυκτέρευση. 

 

2η μέρα: Λωζάννη - Γενεύη - Λωζάννη

Πρωινή αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Γενεύη, όπου θα δούμε κτίρια Διεθνών Οργανισμών, όπως του ΟΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και το τεράστιο σιντριβάνι που αναβλύζει μέσα από τη λίμνη και αποτελεί μαζί με το πολύχρωμο λουλουδιασμένο ρολόι, το σύμβολο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία, τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ. Επιστροφή στη Λωζάννη. Διανυκτέρευση. 

 

3η μέρα: Λωζάννη - Βέρνη - Ζυρίχη

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την ρομαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη, που είναι κτισμένη σε μια καμπή του ποταμού Άαρ με φόντο τις Άλπεις. Κατά τη διάρκεια της  περιήγησής μας θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό και θα περπατήσουμε στους πεζόδρομους με τα υπέροχα μεσαιωνικά κτίρια. Συνεχίζουμε για την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, τη Ζυρίχη, όπου θα δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζόδρομους της παλιάς πόλης, θα δούμε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ και άλλα αξιοθέατα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD 4* (www.courtyardzurich.com). Διανυκτέρευση. 

 

4η μέρα: Ζυρίχη - Λουκέρνη - Ιντερλάκεν - Ζυρίχη

Μια ακόμα κουκλίστικη πόλη μας περιμένει σήμερα, η Λουκέρνη, που είναι κτισμένη στις όχθες της λίμνης των τεσσάρων καντονιών. Εκεί θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, την χαρακτηριστική σκεπαστή ξύλινη γέφυρα, το μνημείο του Λιονταριού και άλλα αξιοθέατα. Συνεχίζουμε για το δημοφιλές και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάμεσα στις λίμνες Τουν και Μπριντς, σε απόσταση αναπνοής από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισμένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση. 

 

5η μέρα: Ζυρίχη, με το Αλπικό Τραίνο στο Σαιντ Μόριτζ!!!!

Σήμερα μας περιμένει μια γεμάτη μέρα με πολύ πρωινή αναχώρηση για την πόλη Χουρ. Εδώ θα επιβιβαστούμε στο Αλπικό τραίνο της RHAETIAN Railways (έξοδα ατομικά) για την ανάβασή μας - μέσα από μια μαγευτική διαδρομή που διασχίζει το αλπικό τοπίο της κοιλάδας του Εγκαντίν με δάση και λίμνες απαράμιλλης ομορφιάς - στο Σαιντ Μόριτζ (St Moritz), το πιο διάσημο και αριστοκρατικό θέρετρο των Άλπεων. Περπατήστε στο κοσμοπολίτικο αυτό θέρετρο, νιώσετε και εσείς την αίγλη και τον πλούτο του, απολαύστε την μοναδική ατμόσφαιρα δίπλα στην παγωμένη λίμνη St. Moritzsee. Μην ξεχαστείτε! Στις 16:00΄ αναχωρεί το τραίνο για την Χουρ, όπου φθάνοντας θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για τη Ζυρίχη. Άφιξη αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: Ζυρίχη - Αθήνα

Πρωινό ελεύθερο (ανάλογα με την ώρα πτήσης). Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους με τις τράπεζες, τις πολυτελείς μπουτίκ, τα πολυκαταστήματα ή απολαύστε μια ζέστη σοκολάτα στις όχθες του ποταμού Λίματ. Αργά το απόγευμα μετάβαση στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις:

  • •Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι
  • •Για όσους επιθυμούν κράτηση προς/από Σαιντ Μόριτζ με το τραίνο RHAETIAN RAILWAYS, η επιβάρυνση είναι € 85 (κράτηση από Αθήνα, πληρωμή στη Ζυρίχη με μετρητά σε Ευρώ) •Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22, 23, 24, 29, 30 Δεκεμβρίου    6  μέρες

 

Τιμή κατ’ άτομο                                                                     

Δίκλινο                                          795                                                                

3ο άτομο έως 12 ετών                  695                                             

Μονόκλινο                                   1095                                          

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων: + € 225

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΖΥΡΙΧΗ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES

ΑΘΗΝΑ -  ΖΥΡΙΧΗ    A3 850    08:30΄ - 10:20΄

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ    A3  853    19:00΄ - 22:40΄

&

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ    A3 850    08:30΄ - 10:20΄

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ    A3 851    11:10΄ - 14:45΄

  • • Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
  • • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • • Μεταφορές, περιηγήσεις, επισκέψεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών*
  • • ΦΠΑ

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • •Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • •Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

 

*  Επιπλέον των ασφαλιστικών καλύψεων βάση ΠΔ, που εξακολουθούν ασφαλώς να ισχύουν, έχουμε προσθέσει τις δύο παρακάτω "δικλείδες ασφαλείας", ώστε να είστε ακόμη πιο εξασφαλισμένοι για κάθε απευκταία περίπτωση ασθενείας, σε σχέση με τον Κορωνοϊό:

  1. Εάν έχετε καταβάλει την προκαταβολή ή ακόμα και αν έχετε αποπληρώσει το ταξίδι σας και προσβληθείτε εσείς ή κάποιο μέλος της οικογενείας σας που ταξιδεύει μαζί σας από Covid-19  πριν την αναχώρηση, αναλαμβάνει το γραφείο όλη τη διαχείριση των ακυρωτικών και τη διαδικασία μετάθεσης του ταξιδιού σας σε μεταγενέστερη ημερομηνία, σε συνεννόηση μαζί σας.
  2. Σε περίπτωση που νοσήσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας παρέχουμε καλύπτει όλα τα έξοδα μέχρι και την ασφαλή επιστροφή σας.