Skip to main content

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΓΚΣΤΑΑΝΤ – ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΖ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 από 695.00

6ΗΜΕΡΕΣ
23 Δεκεμβρίου

BONUSPRICE έγκαιρης εγγραφής για περιορισμένο αριθμό θέσεων – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Ημέρα 1η (23/12): Αθήνα (Βέρνη) – Λωζάνη
Πρωινή άφιξη στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης από όπου και θα ξεκινήσουμε το οδοιπορικό μας στην πανέμορφη Ελβετία. Πρώτη στάση της σημερινής μέρας η διοικητική πρωτεύουσα Βέρνη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Aare και περιτριγυρισμένη από τις Άλπεις. Ένα σκηνικό που μας μεταφέρει πίσω στον μεσαίωνα, με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βικέντιου και τον πύργο του ρολογιού που αποτελεί και σήμα κατατεθέν της πόλης. Συνεχίζουμε για το κεντρικό μας ξενοδοχείο CONTINENTAL 4*sup, στην αμφιθεατρική πόλη της Λωζάνης όπου θα μας φιλοξενήσει τα επόμενα δύο βράδια. Τακτοποίηση στα δωμάτια για ξεκούραση και απόγευμα ελεύθερο στην διάθεσή σας για μια πρώτη βόλτα στην πόλη.

Ημέρα 2η (24/12): Λωζάνη (Γενεύη, Μοντρέ, Βεβέ)
Πρωινή σύντομη περιήγηση στην πόλη της Λωζάνης που αποτελεί την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Ξεκινάμε με το ιστορικό κέντρο όπου κυριαρχούν η κεντρική πλατεία ντε Λα Παλί και ο Καθεδρικός Ναός Νοτρ Νταμ καθώς και τα γραφικά στενά σοκάκια του 18ου και 19ου αι. Στη συνέχεια και αφού σταματήσουμε για φωτογραφίες έξω από το κτίριο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και διατρέξουμε τη θαυμάσια προμενάδα, κινούμενοι κατά μήκος της λίμνης θα περάσουμε από το γραφικό Βεβέ, έδρα της διάσημης πολυεθνικής Νεστλέ, και θα καταλήξουμε στην κοσμοπολίτικη κωμόπολη του Μοντρέ, διάσημη ως θέρετρο πλουσίων και αριστοκρατών των αρχών του 20ού αιώνα και γνωστή για το ομώνυμο μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι. Αναχώρηση στην συνέχεια μέσω μιας μαγευτικής παραλίμνιας διαδρομής με θέα το επιβλητικό Μον Μπλανκ (λευκό όρος), για την πόλη της Γενεύης που είναι χτισμένη στις ανατολικές όχθες της λίμνης Λεμάν. Στην ξενάγηση που ακολουθεί θα γνωρίσουμε την πόλη που έχει χαρακτηριστεί ως το κέντρο της διεθνούς διπλωματίας. Το Δημαρχείο, η παλιά πόλη με τον Καθεδρικό Ναό, τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Έδρας των Ηνωμένων Εθνών, το σημείο στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η Αυστριακή αυτοκράτειρα Σίσσυ και τα υπέροχα πάρκα, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 3η (25/12): Λωζάνη (Γκστάαντ, Ιντερλάκεν, Λουκέρνη) Ζυρίχη
Συναρπαστική η σημερινή μας διαδρομή με το κάθε μέρος που επισκεπτόμαστε να συναγωνίζεται σε ομορφιά το άλλο, ξεκινώντας από το φημισμένο ορεινό θέρετρο του Γκστάαντ. Η υπέροχη καταπράσινη διαδρομή, το μαγευτικό χιονισμένο τοπίο των Άλπεων και φυσικά ο ίδιος ο κοσμοπολίτικος οικισμός, όχι μόνο θα επιβεβαιώσουν τη φήμη του αλλά πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν. Αμέσως μετά μας περιμένει το Ιντερλάκεν, ειδυλλιακά κτισμένο μεταξύ των λιμνών Μπριένζ (Brienz) και Τουν όπου θα απολαύσετε τη θαυμάσια θέα προς τα χιονισμένα βουνά των Άλπεων που το περιβάλλουν. Τελευταίος σταθμός για σήμερα η κουκλίστικη Λουκέρνη με την περίφημη σκεπαστή ξύλινη γέφυρα του 14ου αι. που η οροφή τη απεικονίζει όλη την ιστορία της Ελβετίας. Οι ζωγραφιστές προσόψεις των σπιτιών και το απίστευτα όμορφο αλπικό τοπίο που την περιβάλλει, συνθέτουν αναμφισβήτητα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Άφιξη αργά το απόγευμα στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας RENAISSANCEZURICHTOWER 5* στην Ζυρίχη.

Ημέρα 4η (26/12): Ζυρίχη (Καταρράκτες Ρήνου – Στάιν αμ Ράιν, ξενάγηση πόλης)
Το πρωί αναχωρούμε για την περιοχή του Σαφχάουζεν, όπου βρίσκονται οι εντυπωσιακοί καταρράκτες που δημιουργεί ο γνωστός ποταμός Ρήνος λίγο μετά την έξοδό του από τη λίμνη Μπόγκεν. Στη συνέχεια αφού διασχίσουμε τα νοητά σύνορα με την Γερμανία θα επισκεφθούμε το λιλιπούτειο μα συνάμα κουκλίστικο παραποτάμιο χωριό Στάιν αμ Ράιν. Η επιστροφή μας στην αρχοντική Ζυρίχη συνοδεύεται με περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της φημισμένης πόλης των τραπεζών. Ξεκινάμε με γοτθική εκκλησία Φραουενμίνστερ, που είναι διακοσμημένη με θαυμάσια βιτρό του Μαρκ Σανγκάλ. Αμέσως μετά η παλιά ιστορική πόλη με τα στενά δρομάκια, η κεντρική οδός Μπανχοφστράσε με τα κτίρια που στεγάζουν τις μεγάλες τράπεζες καθώς και τα πολυτελή μαγαζιά και κομψά καφέ και τέλος η πανέμορφη παραλίμνια περιοχή της πόλης θα ολοκληρώσουν την περιήγηση μας. Απόγευμα ελεύθερο στη διάθεσή σας για περιπλάνηση στην αριστοκρατική οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας.

Ημέρα 5η (27/12): Ζυρίχη (Αλπικό τραίνο – προαιρετική εκδρομή στο Σεν Μόριτζ)
Ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας. Η δική μας πρόταση είναι ολοήμερη εκδρομή στο διάσημο θέρετρο του Σεν Μόριτζ* (έξοδα ατομικά). Θα μεταφερθούμε οδικώς μέχρι την πόλη της Κουρ για να επιβιβαστούμε στο περίφημο αλπικό τραίνο της Rhaetian Railways που θα μας μεταφέρει στο υπέροχο Σεν Μόριτζ. Η διαδρομή είναι μοναδική και το χιονισμένο τοπίο των Άλπεων παροιμιώδες. Το ίδιο δε το Σεν Μόριτζ είναι η επιτομή του χειμερινού θέρετρου με τον αυθεντικό κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του και φυσικά αποτελεί την ιδιαίτερα αγαπητή τοποθεσία της ελίτ της αριστοκρατίας. Χρόνος ελεύθερος να περιπλανηθείτε στην περιοχή με τα θαυμάσια σαλέ, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα πολυτελή καταστήματα και φυσικά τα «σικ» καφέ και εστιατόρια. Επιστροφή το απόγευμα με το τραίνο στην Κουρ και οδική μεταφορά στην γνώριμή μας Ζυρίχη.

* Το κόστος της εκδρομής στο Σεν Μόριτζ είναι 85€ και συνιστάται κράτηση από την Ελλάδα.

Ημέρα 6η (28/12): Ζυρίχη – Αθήνα
Ημέρα ελεύθερη στην διάθεσή σας να περιηγηθείτε περισσότερο στην Ζυρίχη και να επισκεφθείτε περιοχές και χώρους που δεν προλάβατε τις προηγούμενες μέρες. Γεμάτοι εντυπώσεις μεταφερόμαστε το απόγευμα στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

(*) BONUSPRICE έγκαιρης εγγραφής για περιορισμένο αριθμό θέσεων – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

Ταξίδι

Αναχώρηση

Διαμονή

Ξενοδοχεία

2κλινο

1κλινο

Φόροι

Παρατηρήσεις

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

ΓΚΣΤΑΑΝΤ

ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΖ

6 ΗΜΕΡΕΣ

23/12

4*s Continental Λωζάνη

&

5* Renaissance Tower

Ζυρίχη

695

895

170

Περιλαμβάνονται δημοτικά τέλη ξενοδοχείων

& checkpointparking

 

 

 

 

 

 

 

Παιδί έως 11 ετών στο ίδιο δωμάτιο με δύο (2) ενήλικες = -100€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Πτήσεις με SwissAirLines: Αθήνα- Ζυρίχη- Αθήνα
  • Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία Ζυρίχη RENAISSANCE TOWER 5* και Λωζάνη CONTINENTAL 4*s
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων & checkpointparking
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
  • Έμπειρος Αρχηγός/Συνοδός της εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Είσοδοι σε αξιοθέατα, μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους
  • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται προαιρετικό/προτεινόμενο

ΤΑΞΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

23/12

Αθήνα – Ζυρίχη

06.30

08.20

28/12

Ζυρίχη - Αθήνα

21.10

00.45