Skip to main content

Semana Santa Καθολικό Πάσχα 2020 στη Σεβίλλη από 1269,00

8 ΗΜΕΡΕΣ
8/4

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ 08/04 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΑΛΑΓΑ – ΡΟΝΤΑ (ΛΕΥΚΑ ΧΩΡΙΑ) – ΑΛΧΕΘΙΡΑΣ/ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Μάλαγα. Άφιξη στην πόλη και αναχώρηση οδικώς για τα λεγόμενα «Λευκά Χωριά». Ανηφορίζοντας «φιδωτά» φτάνουμε στο διασημότερο από όλα, την πανέμορφη Ρόντα, με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και τα κατάλευκα σπίτια της. Η Ρόντα αποτελείται από δύο χωριά χτισμένα πάνω στους απόκρημνους βράχους της Sierra Grazalema, με έναν ορμητικό χείμαρρο ανάμεσά τους και ενωμένα με την Puente Nuevo (Νέα Γέφυρα) του 18ου αιώνα. Θα δούμε την παλιά πόλη «La Cuidad» και το «Mercadillo», τη μοντέρνα πόλη στην αντίπερα όχθη του ποταμού, τη γέφυρα Puente Nuevo, απ’ όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει το Φαράγγι El Tajoκαι την πόλη, την Plaza de Toros, το Palacio Mandragon κ.ά. Επίσκεψη και χρόνος για στην πόλη.
Μετά την επίσκεψή μας θα αναχωρήσουμε για το Αλχεθίρας, στην περιοχή του Γιβραλτάρ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ 09/04 2η ημέρα: ΑΛΧΕΘΙΡΑΣ/ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (ξενάγηση) – ΚΑΔΙΘ (ξενάγηση) – ΣΕΒΙΛΛΗ (λιτανεία της Μαδρουγά)
Ο βράχος της Τζιμπεράλτα, όπως ονομάζουν οι Έλληνες ναυτικοί το Γιβραλτάρ, είναι γνωστός σε όλους για το εντυπωσιακό του ύψος και τη μικρή αποικία των περίπου 200 πιθήκων, που η ιστορία τους θέλει να πέρασαν το Στενό το 711 μ.Χ. μαζί με τους Μαυριτανούς. Περνάμε λοιπόν σήμερα τα σύνορα - Βρετανικό γαρ Έδαφος ο Βράχος του Γιβραλτάρ - και ξεκινάμε την ξενάγησή μας. Ο χώρος στο Γιβραλτάρ είναι αρκετά περιορισμένος, έτσι τα πούλμαν αναγκάζονται να σταθμεύσουν στην είσοδο και η ξενάγηση γίνεται με μικρά τοπικά οχήματα με ξεναγό. Θα ξεκινήσουμε από το Europa Point, το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης απέναντι από την Αφρική –οι αρχαίες Ηράκλειες Στήλες– και στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε στο «Βράχο», περνώντας από τα παλαιά στρατιωτικά παραπήγματα. Η θέα του Κόλπου και της Αφρικής από ψηλά είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Ο δεύτερος σταθμός μας είναι η σπηλιά του Αγίου Μιχαήλ, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες, η οποία κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε μετατραπεί σε νοσοκομείο. Συνεχίζοντας την ξενάγησή μας, θα δούμε τους περίφημους πιθήκους (Apes Den) του Βράχου – η μοναδική ράτσα πιθήκων στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Κατηφορίζοντας, θα δούμε τα βόρεια οχυρωματικά έργα (Upper Galleries), θα διασχίσουμε το παλιό μαυριτανικό κάστρο, την παλιά πόλη και κατά μήκος της.
Συνεχίζουμε για τη μεσογειακή ακτή και την πόλη Κάδιθ, τα αρχαία Γάδειρα. Είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ιβηρικής χερσονήσου και σημαντικό επίνειο της Ανδαλουσίας. Πάλλευκα κτίσματα, δαιδαλώδη δρομάκια που οδηγούν σε πλατείες και καταπράσινα πάρκα, αλλά και εντυπωσιακά κτίρια με έντονη την επιρροή από τη μαυριτανική αρχιτεκτονική, συνθέτουν τη σύγχρονη εικόνα της. Έχει επίσης πολλά πάρκα με τροπικά φυτά, που όπως λέγεται, έφερε ο Κολόμβος επιστρέφοντας από τα ταξίδια του στον Νέο Κόσμο.
Συνεχίζουμε για τη μεγάλη πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, τη Σεβίλλη. Η ιστορική διαδρομή της Σεβίλλης αποτελεί την απεικόνιση της ιστορίας όλης της Ανδαλουσίας και των διαφορετικών πολιτισμικών επιρροών που διαμόρφωσαν την ταυτότητά της ανά τους αιώνες. Ρωμαίοι, Βησιγότθοι, Άραβες και χριστιανοί άφησαν βαθιά σημάδια στην αρχιτεκτονική και την κουλτούρα της πόλης - χαρακτηριστική είναι, άλλωστε, η επιγραφή που βρέθηκε σε μια παλιά πύλη της: «Ο Ηρακλής με έκτισε, ο Ιούλιος Καίσαρ με περιέβαλε με τείχος και πύργους και ο Άγιος Βασιλιάς με πήρε». Σπάνια, ετερόκλητα και ασυνήθιστα μνημεία συνθέτουν ένα σύνολο απίστευτης αρχιτεκτονικής. Άφιξη στη Σεβίλλη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
Απόψε, βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, προς τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής, η Σεβίλλη ζει την πιο έντονη στιγμή της Μεγάλης Εβδομάδας. Τις νυχτερινές αυτές ώρες διαδραματίζεται η λεγόμενη «Μαδρουγά» (Madrugá), το «Ξημέρωμα» δηλαδή: είναι η ώρα να βγουν στους δρόμους της Σεβίλλης τρεις από τις πιο σημαντικές και πολυμελείς αδελφότητες, με κορυφαία τη στιγμή που οι χιλιάδες πιστοί μεμιάς σιωπούν και από την άκρατη βοή ξαφνικά «επιβάλλεται» απόλυτη σιωπή. Βγαίνει το paso «El Silencio», Η Σιωπή δηλαδή, και οι Σεβιγιάνοι σε πλήρη κατάνυξη κρατούν θαρρείς και την ανάσα τους. Μόνο η φωνή του Καπατάθ ακούγεται, δίνοντας τις οδηγίες στους κοσταλέρος. Δεν έχεις έρθει στη Σεβίλλη Μεγάλη Εβδομάδα αν δεν έχεις παραβρεθεί στη Μαδρουγά

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ 10/04 3η ημέρα: ΣΕΒΙΛΛΗ (ξενάγηση, λιτανείες Μεγάλης Παρασκευής)
Με τη σημερινή πρωινή μας ξενάγηση θα αφεθούμε στη γοητεία της πόλης της Κάρμεν και του Δον Κιχώτη, που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γουαδαλκιβίρ. Θα επισκεφτούμε το ιστορικό της κέντρο, θα περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια με τα ανθοστόλιστα μπαλκόνια και τα υπέροχα πάτιος σε μία από τις πιο διάσημες εβραϊκές συνοικίες, τη Σάντα Κρουζ και θα θαυμάσουμε τον τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος Καθεδρικό Ναό με τον Τάφο του Χριστόφορου Κολόμβου και το καμπαναριό - παλιό Μιναρέ Χιράλδα (Giralda) ύψους 93 μέτρων. Πολύ κοντά βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία, το Βασιλικό Παλάτι Αλκαζάρ(Alcazar), το οποίο και θα επισκεφτούμε. Αμέτρητα δωμάτια που ποικίλλουν σε αρχιτεκτονικό στιλ -από ισλαμικό σε νεοκλασικό-, πάτιος και μοναδικής ομορφιάς κήποι συνθέτουν την εικόνα του παλατιού, το οποίο υπήρξε κατοικία πολλών μοναρχών. Σήμερα χρησιμοποιείται για να φιλοξενήσει τη βασιλική οικογένεια ή τους αρχηγούς κράτους που επισκέπτονται την πόλη. Αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO από το 1987. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται σε δύο από τους πιο ευχάριστους και εντυπωσιακούς δημόσιους χώρους της Ισπανίας, την Πλατεία Ισπανίας και την Πλατεία Αμερικής. Απόγευμα ελεύθερο.
Σήμερα είναι Μεγάλη Παρασκευή, η ημέρα όπου κορυφώνεται το Θείο Δράμα. Συνολικά επτά αδελφότητες (cofradías) πραγματοποιούν λιτανεία στους στενούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της Σεβίλλης, πράγμα που απαιτεί εξαιρετική οργάνωση καθώς οι πιστοί που συγκεντρώνονται είναι χιλιάδες. Θα δείτε την πομπή των ναθαρένος της αδελφότητας La Carretería, της ομώνυμης ενορίας, τη λιτανεία «La Soledá» της ενορίας San Buena Bentura και αρκετές άλλες. Μία μαγική στιγμή της σεβιγιάνικης Μεγάλης Παρασκευής είναι η είσοδος της Παναγίας της Τριάνα στη συνοικία της Τριάνα, στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ, και ειδικά η στιγμή όπου η λιτανεία περνά από τη γέφυρα της Τριάνα.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ 11/04 4η ημέρα: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΚΟΡΔΟΒΑ (ξενάγηση) – ΓΡΑΝΑΔΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Κόρδοβα, πατρίδα του φιλόσοφου και ρήτορα Σενέκα και αργότερα πρωτεύουσα του Χαλιφάτου της Δαμασκού, σπουδαίο πνευματικό και επιστημονικό κέντρο. Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Γουαδαλκιβίρ (Guadalquivir) και λουσμένη από το λαμπρό μεσογειακό ήλιο, η Κόρδοβα έχει να επιδείξει μια μακραίωνη ιστορική διαδρομή που ξεκινά το 169 π.Χ., όταν ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους. Μέσα στους αιώνες η πόλη του ισπανικού Νότου αναδείχτηκε σε έναν πολιτισμικό φάρο και εξελίχθηκε σε ένα χωνευτήρι εβραϊκών, μαυριτανικών, τσιγγάνικων και χριστιανικών πολιτισμών.
Στην ξενάγησή μας στην Κόρδοβα θα κάνουμε επίσκεψη στη Mesquita -το μεγαλύτερο τέμενος του δυτικού κόσμου και μετέπειτα καθεδρικός ναός της πόλης- είναι το σήμα κατατεθέν της. Αρχικά είχε ανεγερθεί εκεί ένας ρωμαϊκός ναός. Στα ερείπιά του έχτισαν οι Βησιγότθοι εκκλησία που τιμούσε τον Άγιο Βικέντιο. Όταν ήρθαν οι Άραβες μοίρασαν το χώρο σε δύο τμήματα, ώστε να διαθέτουν τόπο λατρείας τόσο οι ίδιοι όσο και οι χριστιανοί. Το 785, όμως, ο τότε εμίρης προχώρησε σε λύση πιο ριζική, κατεδαφίζοντας τα πάντα και οικοδομώντας ένα μεγαλοπρεπές τέμενος. Οι διάδοχοί του το επεξέτειναν και το βελτίωσαν, αλλά οι χριστιανοί άρχοντες, όταν ανακατέλαβαν την περιοχή, μετέτρεψαν τη χρήση, τιμώντας την Κοίμηση της Θεοτόκου, για να προβούν μεταγενέστερα (1523) σε ακόμη πιο ρηξικέλευθη λύση, ανεγείροντας δηλαδή σταυροειδή ναό γοτθικού ρυθμού στο εσωτερικό του τζαμιού. Οκτακόσιοι πενήντα κίονες από γρανίτη, όνυχα και μάρμαρο, ύψους 4-13 μέτρων και συνδεόμενοι με πολύχρωμες αψίδες, στηρίζουν τα 19 κλίτη του οικοδομήματος. Οι πολυέλαιοι, οι ξύλινες οροφές με τα χρυσοποίκιλτα ψηφιδωτά, οι θόλοι και οι κόγχες του, αλλά κυρίως ο πλούτος της διακόσμησης του μιχράμπ αφήνουν άφωνους τους επισκέπτες.
Κατόπιν αναχωρούμε οδικώς για τη Γρανάδα. Χτισμένη στους πρόποδες της οροσειράς Σιέρα Νεβάδα, στη συμβολή τριών ποταμών (Beiro, Darro, Genil), η Γρανάδα είναι μια πόλη που ακροβατεί μεταξύ Ανατολής και Δύσης με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, κυρίως από την εποχή της αραβικής κατοχής, που διήρκεσε περίπου 780 χρόνια. Ετυμολογικά, η πόλη ονομάστηκε έτσι από τις ροδιές που φύονται στην περιοχή (Granada). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Απόψε, Μεγάλο Σάββατο, είναι η κορύφωση του Θείου Δράματος. Είναι και η σειρά της αδελφότητας της Santa Maria de la Alhambra, με το paso να ξεκινά από τον ομώνυμο ναό, να φτάνει στην Puerta de las Granadas και αρκετά αργότερα στην Plaza Isabel la Católica, για να επιστρέψει στον ναό περίπου έξι ώρες μετά. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ 12/04 5η ημέρα: ΓΡΑΝΑΔΑ (ξενάγηση, Αλάμπρα/Χενεραλίφε)
Οι λιτανείες στη Γρανάδα ολοκληρώνονται σήμερα (σε άλλες πόλεις κάποια pasos βγαίνουν και τη Δευτέρα του Πάσχα). Η πιο χαρακτηριστική εικόνα της Κυριακής του Πάσχα στη Γρανάδα είναι η λιτανεία de los Facundillos, στην οποία παιδιά χτυπούν πήλινα κουδουνάκια.
Συνεχίζουμε με ξενάγηση στο «Ρόδο της Ανδαλουσίας» -όπως αποκαλούσαν οι Μαυριτανοί τη Γρανάδα- και πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στο μνημείο - σύμβολο της πόλης, το Ανάκτορο της Αλάμπρα, ένα αριστούργημα ισλαμικής αρχιτεκτονικής του 14ου αιώνα με αφάνταστη λεπτομέρεια στη διακόσμηση, το οποίο έχει ανακηρυχθεί Κληρονομιά της Ανθρωπότητας από την UNESCO. Στα μαγικά της patio, ανάμεσα από το κελάηδημα των πουλιών και τους ήχους των νερών που πηγάζουν από τα απίθανα σιντριβάνια της, μοιάζει να αντηχούν ακόμα επικλήσεις του Αλλάχ και στίχοι του αιώνιου έρωτα. Εδώ ήταν η αίθουσα στην οποία ο Κολόμβος πήρε την άδεια να ξεκινήσει την υπερπόντια εκστρατεία του από τους καθολικούς βασιλείς Φερδινάνδο και Ισαβέλλα το 1492, ακριβώς τη χρονιά της ανακατάληψης της Γρανάδας από τους χριστιανούς. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τους Κήπους Generalife, τους «Κήπους του Παραδείσου», με λίμνες, καταρράκτες, σιντριβάνια, δένδρα και λουλούδια, όπου κυριαρχεί η μυρωδιά του γιασεμιού και της αναρριχώμενης τριανταφυλλιάς και μας παρασύρει σε ένα παιχνίδι στοχασμού και φαντασίας από την εποχή των χαλίφηδων, των χαρεμιών, του αισθησιασμού, των ευνούχων και της αραβικής δύναμης. Για το απόγευμα σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στην παλιά αραβική συνοικία Αλμπαϊθίν (Albaycin, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς), ένας συναρπαστικός λαβύρινθος από στενά σοκάκια με ασπρισμένα σπίτια και εσωτερικούς περιποιημένους κήπους.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ 13/04 6η ημέρα: ΓΡΑΝΑΔΑ – ΠΟΥΕΡΤΟ ΜΠΑΝΟΥΣ – ΜΑΡΜΠΕΓΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ
Αναχώρηση από τη Γρανάδα. Πριν καταλήξουμε στη Μάλαγα, θα κάνουμε μία στάση στο Πουέρτο Μπανούς, και φτάνουμε τελικά στη Μάλαγα, την πόλη όπου γεννήθηκε ο Πάμπλο Πικάσο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ 14/04 7η ημέρα: ΜΑΛΑΓΑ (ξενάγηση)
Πρωινό και ξενάγηση στην «όμορφη», όπως είναι το χαϊδευτικό της. Η πόλη όπου γεννήθηκε ο Πάμπλο Πικάσο, βρίσκεται ανάμεσα σε βουνά, στον ποταμό Guadalhorce και στην ακτογραμμή που οδηγεί στην επαρχία. Ταξιδιώτες, έμποροι, άποικοι και πολεμιστές άφησαν το σημάδι τους στην κοσμοπολίτικη, φιλόξενη και λαμπερή πόλη. Πανοραμική ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βλέπουμε (εξωτερικά) μεταξύ άλλων το επιβλητικό Κάστρο Αλκαζάμπα (Alcazaba) του 8ου αιώνα, το πιο καλοδιατηρημένο του είδους του σε όλη τη χώρα, ένα ρωμαϊκό αμφιθέατρο του 2ου αιώνα από το οποίο οι Άραβες πήραν ορισμένα υλικά για να κατασκευάσουν το Φρούριο Αλκαζάμπα, και τον καθεδρικό ναό, που άρχισε να κατασκευάζεται το 1528, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών το 1728 αποφασίστηκε να μείνει με έναν πύργο από τους δύο που είχαν αρχικά προβλεφθεί και γι’ αυτόν το λόγο ο ναός αυτός αναφέρεται και ως «La Manquita», δηλαδή «η Μονόχειρη». Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/04 8η ημέρα: ΜΑΛΑΓΑ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/4/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1269€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 1269 € 240 €
  Twin Room 1269 € 240 €
  Triple Room 1269 € 240 €
  Single Room 1749 € 240 €

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (2 διανυκτερεύσεις στη Γρανάδα, 2 στη Σεβίλλη, 2 στη Μάλαγα, 1 στο Αλχεθίρας/Γιβραλτάρ).
  • Ανάβαση με ειδικά οχήματα στο Γιβραλτάρ και ξενάγηση, μια υπηρεσία που συνήθως δίνεται σαν προαιρετική.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (μπουφέ πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο)
  • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις, εκδρομές και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Η είσοδος στην Αλάμπρα και Χενεραλίφε (με προαγορά εισιτηρίων).
  • Διπλωματούχοι, έμπειροι τοπικοί ξεναγοί στις σημαντικότερες πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ταξιδιωτικό οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά

    Δεν περιλαμβάνονται
    Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 240 €
    Οι είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα πλην της Αλάμπρας και Χενεραλίφε.

    Φλαμένκο Show: Παραστάσεις σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ανδαλουσίας. Μπορείτε να δειπνήσετε ή να πάρετε ένα ποτό. Κόστος περίπου 35 - 40 € με ποτό και μεταφορά.

Προσοχή:
Για την είσοδο στην Αλάμπρα είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την πιστοποίηση και την αποφυγή μαύρης αγοράς.
Για Last minute bookings και εγγραφές τελευταίας στιγμής είναι πιθανόν να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άλλα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ μαζί με το γκρουπ.
Στην περίπτωση αυτή το γραφείο μας θα προσπαθήσει να κλείσει τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ σε άλλη ώρα, εφ’ όσον το επιθυμούν, χωρίς καμία ευθύνη από μέρους μας.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

08/04/2020

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 2110

08/04/2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΜΑΛΑΓΑ

09:30

12:10

LX 2115

15/04/2020

ΜΑΛΑΓΑ – ΖΥΡΙΧΗ

15:15

17:50

LX 1842

15/04/2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45