Skip to main content

Εκτεταμένη Ανδαλουσία - Γιβραλτάρ Φεβρουάριος - Πάσχα 2020 από 699,00

Αναχωρήσεις : 25/2, 22/3, 15/4, 17/4, 7/6

7 ΗΜΕΡΕΣ

  1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ  - ΜΑΛΑΓΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο το βράδυ και πτήση για τη Μάλαγα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη όπου γεννήθηκε ο Πάμπλο Πικάσο και βρίσκεται ανάμεσα σε βουνά, στον ποταμό Guadalhorce και στην ακτογραμμή που οδηγεί στην επαρχία. Ταξιδιώτες, έμποροι, άποικοι και πολεμιστές άφησαν το σημάδι τους στην κοσμοπολίτικη, φιλόξενη και λαμπερή πόλη.  Πανοραμική ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βλέπουμε (εξωτερικά) μεταξύ άλλων το επιβλητικό Κάστρο Αλκαζάμπα (Alcazaba) του 8ου αιώνα, το πιο καλοδιατηρημένο του είδους του σε όλη τη χώρα, ένα ρωμαϊκό αμφιθέατρο του 2ου αιώνα από το οποίο οι Άραβες πήραν ορισμένα υλικά για να κατασκευάσουν το Φρούριο Αλκαζάμπα, και τον καθεδρικό ναό, που άρχισε να κατασκευάζεται το 1528, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών το 1728 αποφασίστηκε να μείνει με έναν πύργο από τους δύο που είχαν αρχικά προβλεφθεί και γι’ αυτόν το λόγο ο ναός αυτός αναφέρεται και ως «La Manquita», δηλαδή «η Μονόχειρη». Στην συνέχεια αναχωρούμε για την Γρανάδα. Χτισμένη στους πρόποδες της οροσειράς Σιέρα Νεβάδα, στη συμβολή τριών ποταμών (Beiro, Darro, Genil), η Γρανάδα είναι μια πόλη που ακροβατεί μεταξύ Ανατολής και Δύσης με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, κυρίως από την εποχή της αραβικής κατοχής, που διήρκεσε περίπου 780 χρόνια. Ετυμολογικά, η πόλη ονομάστηκε έτσι από τις ροδιές που φύονται στην περιοχή (Granada). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΡΑΝΑΔΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

 

Ξενάγηση στο «Ρόδο της Ανδαλουσίας» -όπως αποκαλούσαν οι Μαυριτανοί τη Γρανάδα- και πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στο μνημείο - σύμβολο της πόλης, το Ανάκτορο των Ναζαριστών της Αλάμπρα, ένα αριστούργημα ισλαμικής αρχιτεκτονικής του 14ου αιώνα με αφάνταστη λεπτομέρεια στη διακόσμηση, το οποίο έχει ανακηρυχθεί Κληρονομιά της Ανθρωπότητας από την UNESCO. Στα μαγικά της patio, ανάμεσα από το κελάηδημα των πουλιών και τους ήχους των νερών που πηγάζουν από τα απίθανα σιντριβάνια της, μοιάζει να αντηχούν ακόμα επικλήσεις του Αλλάχ και στίχοι του αιώνιου έρωτα. Εδώ ήταν η αίθουσα στην οποία ο Κολόμβος πήρε την άδεια να ξεκινήσει την υπερπόντια εκστρατεία του από τους καθολικούς βασιλείς Φερδινάνδο και Ισαβέλλα το 1492, ακριβώς τη χρονιά της ανακατάληψης της Γρανάδας από τους χριστιανούς. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τους Κήπους Generalife, τους «Κήπους του Παραδείσου», με λίμνες, καταρράκτες, σιντριβάνια, δένδρα και λουλούδια, όπου κυριαρχεί η μυρωδιά του γιασεμιού και της αναρριχώμενης τριανταφυλλιάς και μας παρασύρει σε ένα παιχνίδι στοχασμού και φαντασίας από την εποχή των χαλίφηδων, των χαρεμιών, του αισθησιασμού, των ευνούχων και της αραβικής δύναμης. Για το απόγευμα σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στην παλιά αραβική συνοικία Αλμπαϊθίν (Albaycin, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς), ένας συναρπαστικός λαβύρινθος από στενά σοκάκια με ασπρισμένα σπίτια και εσωτερικούς περιποιημένους κήπους ή στο Λόφο Sacromonte, γνωστός για τις σπηλιές του και τη συνοικία των τσιγγάνων, όπου πιθανόν να δείτε τσιγγάνες να χορεύουν γνήσιο, αυθεντικό φλαμέγκο. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΓΡΑΝΑΔΑ - ΚΟΡΔΟΒΑ (Οδική διαδρομή, ξεναγήσεις.) – ΣΕΒΙΛΛΗ

 

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Κόρδοβα, πατρίδα του φιλόσοφου και ρήτορα Σενέκα και αργότερα πρωτεύουσα του Χαλιφάτου της Δαμασκού, σπουδαίο πνευματικό και επιστημονικό κέντρο. Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Γουαδαλκιβίρ (Guadalquivir) και λουσμένη από το λαμπρό μεσογειακό ήλιο, η Κόρδοβα έχει να επιδείξει μια μακραίωνη ιστορική διαδρομή που ξεκινά το 169 π.Χ., όταν ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους. Μέσα στους αιώνες η πόλη του ισπανικού Νότου αναδείχτηκε σε έναν πολιτισμικό φάρο και εξελίχθηκε σε ένα χωνευτήρι εβραϊκών, μαυριτανικών, τσιγγάνικων και χριστιανικών πολιτισμών. Επίσκεψη στη Mesquita -το μεγαλύτερο τέμενος του δυτικού κόσμου και μετέπειτα καθεδρικός ναός της πόλης- είναι το σήμα κατατεθέν της. Αρχικά είχε ανεγερθεί εκεί ένας ρωμαϊκός ναός. Στα ερείπιά του έχτισαν οι Βησιγότθοι εκκλησία που τιμούσε τον Άγιο Βικέντιο. Όταν ήρθαν οι Άραβες μοίρασαν το χώρο σε δύο τμήματα, ώστε να διαθέτουν τόπο λατρείας τόσο οι ίδιοι όσο και οι χριστιανοί. Το 785, όμως, ο τότε εμίρης προχώρησε σε λύση πιο ριζική, κατεδαφίζοντας τα πάντα και οικοδομώντας ένα μεγαλοπρεπές τέμενος. Οι διάδοχοί του το επεξέτειναν και το βελτίωσαν, αλλά οι χριστιανοί άρχοντες, όταν ανακατέλαβαν την περιοχή, μετέτρεψαν τη χρήση, τιμώντας την Κοίμηση της Θεοτόκου, για να προβούν μεταγενέστερα (1523) σε ακόμη πιο ρηξικέλευθη λύση, ανεγείροντας δηλαδή σταυροειδή ναό γοτθικού ρυθμού στο εσωτερικό του τζαμιού. Οκτακόσιοι πενήντα κίονες από γρανίτη, όνυχα και μάρμαρο, ύψους 4-13 μέτρων και συνδεόμενοι με πολύχρωμες αψίδες, στηρίζουν τα 19 κλίτη του οικοδομήματος. Οι πολυέλαιοι, οι ξύλινες οροφές με τα χρυσοποίκιλτα ψηφιδωτά, οι θόλοι και οι κόγχες του, αλλά κυρίως ο πλούτος της διακόσμησης του μιχράμπ αφήνουν άφωνους τους επισκέπτες. Συνεχίζουμε οδικώς για την Σεβίλλη. Άφιξη, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΕΒΙΛΛΗ (Ξενάγηση)

 

Με τη σημερινή πρωινή μας ξενάγηση θα αφεθούμε στη γοητεία της πόλης της Κάρμεν και του Δον Κιχώτη, που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γουαδαλκιβίρ. Θα επισκεφτούμε το ιστορικό της κέντρο, θα περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια με τα ανθοστόλιστα μπαλκόνια και τα υπέροχα πάτιος σε μία από τις πιο διάσημες εβραϊκές συνοικίες, τη Σάντα Κρουζ και θα θαυμάσουμε τον τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος Καθεδρικό Ναό με τον Τάφο του Χριστόφορου Κολόμβου και το καμπαναριό - παλιό Μιναρέ Χιράλδα (Giralda) ύψους 93 μέτρων. Πολύ κοντά βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία, το Βασιλικό Παλάτι Αλκαζάρ(Alcazar), το οποίο και θα επισκεφτούμε. Αμέτρητα δωμάτια που ποικίλλουν σε αρχιτεκτονικό στιλ -από ισλαμικό σε νεοκλασικό-, πάτιος και μοναδικής ομορφιάς κήποι συνθέτουν την εικόνα του παλατιού, το οποίο υπήρξε κατοικία πολλών μοναρχών. Σήμερα χρησιμοποιείται για να φιλοξενήσει τη βασιλική οικογένεια ή τους αρχηγούς κράτους που επισκέπτονται την πόλη. Αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO από το 1987. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται σε δύο από τους πιο ευχάριστους και εντυπωσιακούς δημόσιους χώρους της Ισπανίας, την Πλατεία Ισπανίας και την Πλατεία Αμερικής. Απόγευμα ελεύθερο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα φλαμένκο στην πατρίδα του και να αφεθείτε στον έντονο και γεμάτο πάθος ρυθμό του. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΧΕΡΕΘ ντε λα Φροντέρα - ΚΑΔΙΖ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΑΛΓΕΘΙΡΑΣ, Οδική Διαδρομή, ξεναγήσεις

 

Πρώτος σταθμός της σημερινής μας διαδρομής θα είναι το Χέρεθ ντε λα Φροντέρα. Η περιοχή είναι κυρίως γνωστή για το μπράντι και ειδικότερα το παγκοσμίως γνωστό wine sherry. Και αυτή, όπως όλες οι πόλεις της Ανδαλουσίας, είναι έντονα επηρεασμένες από την αραβική περίοδο. Η πόλη διαθέτει ένα πανέμορφο ιστορικό κέντρο και ένα καλοδιατηρημένο αραβικό φρούριο του 11ου αιώνα. Συνεχίζουμε για τη μεσογειακή ακτή και την πόλη Κάδιζ, τα αρχαία Γάδειρα. Είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ιβηρικής χερσονήσου και σημαντικό επίνειο της Ανδαλουσίας. Πάλλευκα κτίσματα, δαιδαλώδη δρομάκια που οδηγούν σε πλατείες και καταπράσινα πάρκα, αλλά και εντυπωσιακά κτίρια με έντονη την επιρροή από τη μαυριτανική αρχιτεκτονική, συνθέτουν τη σύγχρονη εικόνα της. Έχει επίσης πολλά πάρκα με τροπικά φυτά, που όπως λέγεται, έφερε ο Κολόμβος επιστρέφοντας από τα ταξίδια του στον Νέο Κόσμο. Μετά την επίσκεψή μας θα αναχωρήσουμε για το Γιβραλτάρ. Ο βράχος της Τζιμπεράλτα, όπως ονομάζουν οι Έλληνες ναυτικοί το Γιβραλτάρ, είναι γνωστός σε όλους για το εντυπωσιακό του ύψος και τη μικρή αποικία των περίπου 200 πιθήκων, που η ιστορία τους θέλει να πέρασαν το Στενό το 711 μ.Χ. μαζί με τους Μαυριτανούς. Περνάμε λοιπόν σήμερα τα σύνορα - Βρετανικό γαρ Έδαφος ο Βράχος του Γιβραλτάρ - και ξεκινάμε την ξενάγησή μας. Ο χώρος στο Γιβραλτάρ είναι αρκετά περιορισμένος, έτσι τα πούλμαν αναγκάζονται να σταθμεύσουν στην είσοδο και η ξενάγηση γίνεται με μικρά τοπικά οχήματα με ξεναγό. Θα ξεκινήσουμε από το Europa Point, το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης απέναντι από την Αφρική –οι αρχαίες Ηράκλειες Στήλες– και στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε στο «Βράχο», περνώντας από τα παλαιά στρατιωτικά παραπήγματα. Η θέα του Κόλπου και της Αφρικής από ψηλά είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Ο δεύτερος σταθμός μας είναι η σπηλιά του Αγίου Μιχαήλ, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες, η οποία κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε μετατραπεί σε νοσοκομείο. Συνεχίζοντας την ξενάγησή μας, θα δούμε τους περίφημους πιθήκους (Apes Den) του Βράχου – η μοναδική ράτσα πιθήκων στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Κατηφορίζοντας, θα δούμε τα βόρεια οχυρωματικά έργα (Upper Galleries), θα διασχίσουμε το παλιό μαυριτανικό κάστρο, την παλιά πόλη και κατά μήκος της Queensway. Μετά θα αναχωρήσουμε για το γειτονικό  Αλγεθίρας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στα περίχωρα της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΑΛΓΕΘΙΡΑΣ - ΠΟΥΕΡΤΟ ΜΠΑΝΟΥΣ - ΡΟΝΤΑ (Λευκά Χωριά) – ΜΑΛΑΓΑ

 

Πρώτος μας σταθμός παραλιακά κοντά στο Αλγεθίρας  το γραφικό λιμανάκι με τα yachts, το Puerto Banus. Εδώ συχνάζουν διάσημοι κοσμικοί με τα πολυτελή τους κότερα, Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, καφέ, φαγητό και ίσως ψώνια στις πανάκριβες μπουτίκ και στη  συνέχεια  η  παραθαλάσσια πόλη της Μαρμπέλα. Αμέσως μετά ανηφορίζοντας «φιδωτά»  προς το διασημότερο από όλα τα «Λευκά Χωριά» της Ανδαλουσίας, την πανέμορφη Ρόντα, τη «Σαντορίνη της Ανδαλουσίας», με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και τα κατάλευκα σπίτια της. Η Ρόντα αποτελείται από δύο χωριά χτισμένα πάνω στους απόκρημνους βράχους της Sierra Grazalema, με έναν ορμητικό χείμαρρο ανάμεσά τους και ενωμένα με την Puente Nuevo (Νέα Γέφυρα) του 18ου αιώνα. Θα δούμε την παλιά πόλη «La Cuidad» και το «Mercadillo», τη μοντέρνα πόλη στην αντίπερα όχθη του ποταμού, τη γέφυρα Puente Nuevo, απ’ όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει το Φαράγγι El Tajoκαι την πόλη, την Plaza de Toros, το Palacio Mandragon κ.ά.  Επίσκεψη και χρόνος για στην πόλη! Αναχώρηση για  την Μάλαγα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ (ΠΤΗΣΗ)

 

Πρωινό ελεύθερο. Το μεσημέρι θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Μάλαγα για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/2/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 699€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 699 € 240 €
  Twin Room 699 € 240 €
  Triple Room 699 € 240 €
  Single Room 959 € 240 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/3/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 759€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 759 € 240 €
  Twin Room 759 € 240 €
  Triple Room 759 € 240 €
  Single Room 1019 € 240 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/4/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 779€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 779 € 240 €
  Twin Room 779 € 240 €
  Triple Room 779 € 240 €
  Single Room 1039 € 240 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  17/4/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 799€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 799 € 240 €
  Twin Room 799 € 240 €
  Triple Room 799 € 240 €
  Single Room 1059 € 240 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  7/6/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 769€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 769 € 240 €
  Twin Room 769 € 240 €
  Triple Room 769 € 240 €
  Single Room 1029 € 240 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Επιλεγμένα  ξενοδοχεία 4* (2 διανυκτερεύσεις στην Γρανάδα, 2 στην Σεβίλλη, 1 στο Αλχεθίρας/Γιβραλτάρ, 1 ή 2 στην Μάλαγα)
  • Ανάβαση με ειδικά οχήματα στο Γιβραλτάρ και ξενάγηση, μια υπηρεσία που συνήθως δίνεται σαν προαιρετική
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (μπουφέ πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο)
  • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις, εκδρομές και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Η είσοδος στην Αλάμπρα και Χενεραλίφε (με προαγορά εισιτηρίων)
  • Διπλωματούχοι, έμπειροι τοπικοί ξεναγοί στις σημαντικότερες πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ταξιδιωτικό οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 235 €

Οι είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα πλην της Αλάμπρας

Φλαμένκο Show: Παραστάσεις σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ανδαλουσίας. Μπορείτε να δειπνήσετε ή να πάρετε ένα ποτό. Κόστος περίπου  35 - 40 € με ποτό και μεταφορά.

Προσοχή:
Για την είσοδο στην Αλάμπρα είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την πιστοποίηση και την αποφυγή μαύρης αγοράς.    Για Last minute bookings και εγγραφές τελευταίας στιγμής είναι πιθανόν να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άλλα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ mαζί με το γκρουπ.

Στην περίπτωση αυτή το γραφείο μας θα προσπαθήσει να κλείσει τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ΑΤΟΜΙΚΑ σε άλλη ώρα, εφ’ όσον το επιθυμούν χωρίς καμία ευθύνη από μέρους μας.

Σημαντικές παρατηρήσεις 

Σημαντική παρατήρηση: Λόγω των ημερών το ξενοδοχείο στη Σεβίλλη είναι εκτός πόλης. Έχουμε φροντίσει για δωρεάν βραδινή μεταφορά στην πόλη με το πούλμαν για όσους επιθυμούν (ρωτήστε μας σχετικά).


Στο κόστος της συγκεκριμένης εκδρομής περιλαμβάνονται ( είσοδος - προαγορά εισιτηρίων  και ξενάγηση στην Αλάμπρα, ανάβαση στο Γιβραλτάρ με ειδικά οχήματα, χρήση τοπικών ξεναγών επιπλέον του Έλληνα αρχηγού σε διάφορα σημεία της εκδρομής, φιλοδωρήματα, φόροι πόλεων κτλ). Το κόστος των υπηρεσιών αυτών, που σε άλλα προγράμματα δεν περιλαμβάνεται  ανέρχεται στα 90 € περίπου και έχει συνυπολογιστεί στην τιμή της εκδρομής

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

25.02.2020

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 2110

25.02.2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΜΑΛΑΓΑ

09:35

12:15

LH 1149

02.03.2020

ΜΑΛΑΓΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

15:40

18:40

LH 1284

02.03.2020

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:50

00:35

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

22.03.2020

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 2110

22.03.2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΜΑΛΑΓΑ

09:35

12:15

LX 2111

28.03.2020

ΜΑΛΑΓΑ – ΖΥΡΙΧΗ

13:00

15:40

LX 1842

28.03.2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

15.04.2020

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 2110

15.04.2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΜΑΛΑΓΑ

09:30

12:10

LX 2115

21.04.2020

ΜΑΛΑΓΑ – ΖΥΡΙΧΗ

15:15

17:50

LX 1842

21.04.2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

17.04.2020

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 2110

17.04.2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΜΑΛΑΓΑ

09:30

12:10

LX 2115

23.04.2020

ΜΑΛΑΓΑ – ΖΥΡΙΧΗ

15:15

17:50

LX 1842

23.04.2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

07.06.2020

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 2110

07.06.2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΜΑΛΑΓΑ

09:30

12:10

LX 2119

13.06.2020

ΜΑΛΑΓΑ – ΖΥΡΙΧΗ

17:40

20:15

LX 1842

13.06.2020

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45