Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 21/12 12 ημερες απο 890,00

Μόναχο(χριστουγιεννιάτικες αγορές)

Βερόνα –Ινσμπρουγκ Γκάρμις Πατερκίρχεν*Κουφστάιν*Κίτσμπουχελ

*Αουσμπουργκ*Νταχάου*Κόνιγκζεε*Ρέγκενσμπουργκ *Μπολόνια*

12 ημέρες - 11 νύχτες

αναχ. 21/12/14 - επιστ. 01/01/15

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ –(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-HΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)-ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού μας . Επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλώ. Χαρείτε την μίνι κρουαζιέρα στα νερά της Αδριατικής.

2η μέρα  ANΚΟΝΑ – ΒΕΡΟΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχώρηση για τη ρομαντική Βερόνα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα  ΒΕΡΟΝΑ – ΜΠΟΛΤΣΑΝΟ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ –ΜΟΝΑΧΟ

Πρωινό. Αναχώρηση για το Μπολτσάνο που βρίσκεται στις Άλπεις μεταξύ Ίνσμπρουκ και Μονάχου. Είναι μία από τις πλουσιότερες πόλεις της Ιταλίας και έχει δηλωθεί ως η Ιταλική πόλη των Χριστουγέννων επειδή κάθε χρόνο μόνο σε αυτήν γίνονται τα Χριστουγεννιάτικα παζάρια. Στη συνέχεια της σημερινής μας ημέρας το κόσμημα των Αψβούργων το Ίνσμπρουκ. Εικόνες βγαλμένες λες από παραμύθι ξετυλίγονται μπροστά μας σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Άφιξη στο Ίνσμπρουκ. Ξεκινάμε την περιήγηση στην πόλη που γνώρισε λαμπρές ημέρες στην περίοδο της παντοδυναμίας των Αψβούργων. Θα δούμε την Μικρή Χρυσή Στέγη, τον Καθεδρικό Ναό, του Αγ. Ιακώβου, τα Ανάκτορα Χόφμπουρν, την Αψίδα του Θριάμβου, την κεντρική λεωφόρο Τερεζιενστράσσε. Τελευταίος μας προορισμός η πρωτεύουσα της Βαυαρίας το Μονάχο. Άφιξη & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία. Περπατήστε στη   με τα πλακόστρωτα γραφικά σοκάκια και απολαύστε αυθεντική μπύρα σε κάποια τυπική βαυαρική μπυραρία. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΜΟΝΑΧΟ(περιήγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και περιήγηση στη βαυαρική πρωτεύουσα. Θα δούμε το Ολυμπιακό χωριό την Όπερα, την Πινακοθήκη, το μαρμαροστόλιστο Δημαρχείο, με το περίφημο ρολόι του και την   ξακουστή   του εκκλησία Φραουνκίρχε, που οι δύο τρούλοι της είναι το έμβλημα της πόλης. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για χριστουγεννιάτικες αγορές. Δείπνο & διανυκτέρευση.

 5η μέρα ΜΟΝΑΧΟ – ΓΚΑΡΜΙΣ ΠΑΤΕΡΚΙΡΧΕΝ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για ημερήσια εκδρομή στο Γκάρμις Πάτερκιρχεν που βρίσκεται 90 χιλιόμετρα από τομ Μόναχο. Θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία του ανάμεσα από ζωγραφιστά σπιτάκια που μας θυμίζει πίνακα ζωγραφικής. Θα απολαύσουμε το καφέ μας στη φίνα ατμόσφαιρα της πανέμορφης πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & διανυκτέρευση.    

6η μέρα ΜΟΝΑΧΟ – ΚΟΥΦΣΤΑΙΝ – ΚΙΤΣΜΠΟΥΧΕΛ

Πρωινό. Σήμερα θα επισκεφθούμε το Κουφστάιν όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το κάστρο Φόρτρες. Στις 12.00 το μεσημέρι οι σάλπιγγες δίνουν συναυλία.. στο κάστρο. Στη συνέχεια επίσκεψη στο κουκλίστικο χιονοδρομικό θέρετρο Κίτσμπουχελ με τα όμορφα μαγαζάκια του και τα γραφικά καφέ του μέσα σε πανέμορφα δρομάκια..Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & διανυκτέρευση.        

 7η μέρα ΜΟΝΑΧΟ –ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ –ΝΤΑΧΑΟΥ

Πρωινό. Αναχώρηση για το Αουσμπουργκ όπυ με την άφιξη μας θα δούμε το Καθεδρικό Ναό, τη πλατεία Δημαρχείου, την οικία – Μουσείο του Μότσαρτ, το υπέροχο Μουσείο Φουγκερέι-παραδοσιακά συγκροτήματα κατοικιών, το Ρωμαιοκαθολικό Μουσείο και θα ξεναγηθούμε στη Μαξιμίλιαν στράσσε και την πλατεία του Δημαρχείου Στην επιστροφή μας θα κάνουμε στάση για επίσκεψη στο Νταχάου γνωστό στρατόπεδο θανάτωσης των Εβραίων από τους Ναζί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.        

 8η μέρα ΜΟΝΑΧΟ – ΛΙΜΝΗ ΚΟΝΟΓΚΖΕΕ

Πρωινό. Σήμερα θα επισκεφτούμε τη μεγαλύτερη και ομορφότερη λίμνη της Γερμανίας τη Κόνιγκζεε μήκους 152 χιλιομέτρων. Μέσα από μια φανταστική διαδρομή θα φτάσουμε στη λίμνη με τα πιο καθαρά νερά, χρησιμοποιώντας   ηλεκτρικά καραβάκια για την προστασία της. Προαιρετικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέχρι το νησάκι που βρίσκεται στο μέσο της λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & διανυκτέρευση.      

9η μέρα ΜΟΝΑΧΟ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινό. Αναχώρηση για το υπέροχο Ρέγκενσμπουργκ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το καταπληκτικό Καθεδρικό Ναό, που η κατασκευή του άρχισε το 1275, τη πέτρινη γέφυρα των Σταυροφόρων, το Δημαρχείο του 14ου αιώνα , το Αββαείο του Σαίντ Εμμεραν, το Χρυσό Πύργο του 1260 , το Πάλαι Θόρν εντ Τάξις , που είναι το μεγαλύτερο κάστρο και ανήκει στην ομώνυμη οικογένεια. Χρόνος ελεύθερος και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & διανυκτέρευση.      

10η μέρα ΜΟΝΑΧΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Πρωινό. Αναχώρηση για τη πόλη της Μπολόνια με ενδιάμεσες στάσεις . Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

11η μέρα ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο. Χαρείτε τις ανέσεις του πλοίου ή συμπληρώστε τις αγορές σας στα καταστήματα του. Εορταστικό δείπνο στο πλοίο. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! Διανυκτέρευση εν πλώ.

14η μέρα ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!Αφιξη στο λιμάνι αποβίβασης και άφιξη στο τελικό μας προορισμό.  

TIMHKAT’ ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 890 €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ : 225 €

Περιλαμβάνονται:

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Ανκόνα με ΜΙΝΟΑΝ LINES & Ανκόνα – Πάτρα με την SUPERFASTFERRIES σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ (ΑΒ4).
  • (1) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο MAXIM4* στη Βερόνα με πρωινό.
  • (7) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο REGENT4* κεντρικό στο Μόναχο με ημιδιατροφή(πρωινό & ένα δείπνο καθημερινά).
  • COSMOPOLITAN4* στη Μπολόνια με
  • πρωινό     
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Τοπικός ξεναγός στη ξενάγηση Μονάχου
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται και Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο ή δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκδρομής .

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 65€

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 75