Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΤΥΡΟΛΟ!! ΑΠΟ 429,00

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ TYΡΟΛΟ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Ίννσμπρουγκ – Σάλτσμπουργκ – Kitzbuhel – Zell am see- Bad Gastein – Βιέννη – Βουδαπέστη - Βελιγράδι

9 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ 429,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

1η - 2η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΕΝ ΠΛΩ (210ΧΛΜ)

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Βενετίας. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

3η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΓΚ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)- ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ(ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) (573 ΧΛΜ)

Άφιξη στην Βενετία νωρίς το πρωί και ξεκινάμε για την πόλη κόσμημα των Αψβούργων τοΊνσμπρουκ, όπου  γνώρισε λαμπρές ημέρες στην περίοδο της παντοδυναμίας των Αψβούργων. Θα δούμε την Μικρή Χρυσή Στέγη, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουρν, την αψίδα του Θριάμβου, την κεντρική λεωφόρο Τερεζιενστράσσε. Χρόνος ελεύθερος και το μεσημέρι αναχωρούμε για το εργοστάσιο με τα περίφημαSVAROVSKI.Επίσκεψη και χρόνος ελεύθερος για συμφέρουσες αγορές. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ . άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)

Πρωινό και ξενάγηση στην αυτοκρατορική πόλη. Θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Mότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Kαθεδρικό Nαό της πόλης και το Aββαείο του Aγ. Πέτρου. Xρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Διανυκτέρευση.

5ηημέρα: ΣAΛTΣMΠOYPΓK- ΚITZBUHEL- ZELL AM SEE - BAD GASTEIN (186ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για το φημισμένο θέρετρο του Kitzbuhel όπου θα θαυμάσουμε τη μαγεία του τοπίου και περνώντας από ΖellAmSee, το οποίο βρίσκεται στις όχθες της ομώνυμης λίμνης θα καταλήξουμε στο BadGastein. Χτισμένο αμφιθεατρικά στην άκρη της ομώνυμης κοιλάδας, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τόπο αναψυχής και ξεκούρασης για τους αριστοκράτες. Θα κάνουμε μια μικρή περιήγηση με τον αρχηγό και θα υπάρχει χρόνος για βόλτα.   Το απόγευμα επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ. Διανυκτέρευση.

6η μέρα:   ΣΑΛΤΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) (290ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για τη πρωτεύουσα της Αυστρίας , την Βιέννη. ‘άφιξη και θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών, θα δούμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίφ Κίρχε. Θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)(239ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για την Βουδαπέστη . Άφιξη και αμέσως θα αρχίσουμε την περιήγηση μας στην πόλη, αρχικά με το λεωφορείο, για να αποκτήσουμε μια συνολική εικόνα και αργότερα με τα πόδια, για να θαυμάσουμε επιμέρους σημαντικά αξιοθέατα. Περιήγηση με το λεωφορείο : Τα ωραιότερα κτίρια της Βουδαπέστης είναι χτισμένα πάνω στις όχθες του Δούναβη, μεταξύ των οποίων το Βασιλικό Ανάκτορο, εκκλησίες, ιστορικά ανάκτορα και το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας. Πεζή περιήγηση : H συνοικία του Πύργου και η Παλιά Πόλη έχουν πεζοδρομηθεί και επανέκτησαν την αρχική τους γοητεία. Στην περιοχή του λόφου του Πύργου, μπορεί κανείς να επισκεφθεί εκτός από το Ανάκτορο των Aψβούργων, το Μουσείο Ιστορίας της Βουδαπέστης, την κρήνη του Mατθία, το Θέατρο του Πύργου, το Ανάκτορο Σάντορ αλλά και την Εθνική Πινακοθήκη Ουγγαρίας, όπου είναι συγκεντρωμένα τα πολυτιμότερα έργα ουγγρικής τέχνης. Περπατώντας την παλιά πόλη της Bούδας, σταθείτε στην οδό των Λόρδων, όπου παλιότερα έμεναν αριστοκράτες και έμποροι. H αρχιτεκτονική των σπιτιών συνδυάζει τα μεσαιωνικά θεμέλια με τις γοτθικές λεπτομέρειες και τις ήσυχες αυλές. Αξίζει να δείτε την Εκκλησία του Aγίου Mατθία, τον «Προμαχώνα των Ψαράδων» με τους κωνικούς πύργους και την υπέροχη θέα. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε κατ ιδίαν στο κέντρο της πόλης και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη για να θαυμάσετε εν πλω τα φωταγωγημένα κτίρια της πόλης με την μακροχρόνια ιστορία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(1.010ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Μέσω του Βελιγραδίου , Νις, μετάβαση στα σύνορα Σερβίας-Σκοπίων. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

9η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ(504ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται :

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Πάτρα – Βενετία
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία .
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

Σημείωση:

Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

Σημείωση: Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

9

21/12

HUNGARIA 4* ANANAS 4* AM NEUTOR 4*

429

209

200

Πρωινό

Δείπνο Χριστουγέννων στο                             Hotel Wyndham 4* με μουσική 40€