Skip to main content

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Πάσχα, Πρωτομαγιά, Άγιο Πνεύμα 2019 από 495.00

ΠΟΜΠHΙΑ – ΡΩΜΗ - ΣΙΕΝΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕNΕΤΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25/4, - 1, 15, 22, 29/6
7ΗΜΕΡΕΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ
Αναχώρηση για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με ενδιάμεση στάση. Απόπλους για ΜΠΑΡΙ το απόγευμα, διαν/ση εν πλώ.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΡΙ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΡΩΜΗ
Άφιξη στο ΜΠΑΡΙ και αναχώρηση για ΠΟΜΠΗΙΑ. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της ΝΕΚΡΗΣ ΠΟΛΗΣ που σκεπάστηκε το 79 μ.Χ. από τη στάχτη, μετά την έκρηξη του ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Ιταλική πρωτεύουσα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:ΡΩΜΗ
Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση - ξενάγηση μας στην «ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ» από την ΠΛΑΤΕΙΑ TOY ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ στο   ΒΑΤΙΚΑΝΟ και συνεχίζουμε με την ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, το ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ, τις ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, το μνημείο του ΒΙΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΕ, την ΠΙΑΤΣΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ και το λόφο του ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε   μια επίσκεψη στα Μουσεία Βατικανού η περιπάτους στον εμπορικό δρόμο VIA DEL’ CORSO, που ξεκινά από την ΠΙΑΤΣΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ και καταλήγει στην ΠΙΑΤΣΑ ΝΤΕΛ ΠΟΠΟΛΟ, με εύκολη πρόσβαση στη   ΦΟΝΤΑΝΑ ΝΤΙ ΤΡΕΒΙ, το ΠΑΝΘΕΟΝ, την ΠΙΑΤΣΑ ΚΟΛΟΝΑ και την ΠΙΑΤΣΑ ΝΤΙ ΙΣΠΑΝΙΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Πρωινή αναχώρηση για ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, με παράκαμψη και μικρή στάση - επίσκεψη στη μεσαιωνική ΣΙΕΝΑ, με αγέρωχα αρχοντικά, στενά καλντερίμια, ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από τον χρόνο, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης, που πλαισιώνεται από το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στην πόλη της Αναγέννησης, για να δούμε και να θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο – σημερινό δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του Άρνο, το Πόντε Βέκκιο. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, δείπνο σε επιλεγμένο κεντρικό εστιατόριο,  διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για ΒΕΝΕΤΙΑ, φθάνουμε και ξεκινάμε αμέσως   την επίσκεψη   μας στην << ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ >>. Με ιδιωτικό βαπορέτο (έξοδα ατομικά) φθάνουμε   στην περίφημη πλατεία Σαν Μάρκο,   για να γνωρίσουμε   τον επιβλητικό ναό του Αγίου Μάρκου,   να θαυμάσουμε τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, το Παλάτι των Δόγηδων, τη Γέφυρα των Στεναγμών.Τέλος προτείνουμε επίσκεψη σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής των περίφημων κρυστάλλων MURANO. Επιστροφή στο ΜΕΣΤΡΕ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ, απόπλους νωρίς το μεσημέρι για ΠΑΤΡΑ, διαν/ση εν πλώ.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ
Άφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ το μεσημέρι και αναχώρηση για   ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • ΣΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ   15, 22 & 29/6/19   ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
  • ΑΠΟ 1/1/19 ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ   ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ.
  • ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/4, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ   ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΡ. ΗΜΕΡ

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ 2ΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ/ΝΣΗ

ΜΟΝΟ ΚΛΙΝΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

7

495 €

145 €

25/4,   1/6, 15/6,   22/6,   29/6/19

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές – περιηγήσεις με   πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ με W.C. AB4
  • Διαμονή, (4) διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχεία 4*.
  • Τέσσερα πρωινά σε μπουφέ και τέσσερα δείπνα σε ΜΕΝΟΥ 3 πιάτων (το ένα φαγητό, δείπνο η γεύμα, ενδέχεται ορισμένες φορές να είναι στο πλοίο της αναχώρησης).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
  • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.
  • Φόροι ξενοδοχείων και Checkpoint , 25 € ανά άτομο, καταβάλλονται με την εξόφληση της εκδρομής.
  • Εισιτήρια Βαπορέτου για την επίσκεψη στη Βενετία (15 € ανά άτομο).