Skip to main content

ΓΙΟΡΤΕΣ 2018-19 & ΜΑΡΤΙΟ '19 Δρόμος του Μπαρόλο! ΑΠΟ 595,00

Νέα πρόταση! Best value for money!

Κάστρο Γκαρισάν ντι Καβούρ-Άλμπα-Φλωρεντία - Μιλάνο – Τορίνο & Αλπικό Σεντ Μόριτζ

Αναχωρήσεις: 22, 23, 29, 30/12, 03/01, 04, 18/03

8 ημέρες

Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Νέο & Αποκλειστικό! Ένα μοναδικό ξεχωριστό γιορτινό οδοιπορικό από τη Ρομαντική Τοσκάνη στο δρόμο των «μεγάλων κρασιών», του Μπαρόλο, στην περιοχή Λάνγκε. Υπέροχα τοπία με φόντο τις Άλπεις. Γευσιγνωσία στο Μουσείο Κρασιού και γλυκό «μεθύσι» από το άρωμα της σοκολάτας που αναδίδει η ευλογημένη περιοχή της Άλμπα…

1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα

Αναχώρηση προς Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για το ταξίδι στην Ανκόνα, που μοιάζει περισσότερο με κρουαζιέρα: casino, disco, εστιατόριο, μπαρ, καταστήματα και άνετη διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: Ανκόνα - Μοντεκατίνι

Άφιξη στην Ανκόνα και πορεία για το Μόντεκατίνι. Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Φλωρεντία, η «καρδιά» της Αναγέννηση

Πρωινό και μεταφερόμαστε στη Φλωρεντία για τη περιήγηση μας στη πόλη. Ντουόμο, Βαπτιστήριο (Ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής με μπρούντζινες πόρτες και μωσαϊκά), Πιάτσα ντε λα Σινιορία, Παλάτσο Βέκιο, Λότζια, Παλάτσο Ουφίτσι, Πόντε Βέκιο, εκκλησία Σάντα Κρότσε είναι κάποια από αυτά που θα θαυμάσουμε . Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

4η μέρα: Μόντεκατίνι - Τορίνο – Μουσείο Κινηματογράφου

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το γοητευτικό Τορίνο. Η πόλη είναι χτισμένη σε πεδιάδα στους πρόποδες των Άλπεων, διασχίζεται από τον ποταμό Πάδο και τα δύο τμήματά της εκατέρωθεν του ποταμού συνδέονται με μεγάλες, γραφικές πέτρινες γέφυρες. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό με τη φημισμένη Ιερά Σινδόνη, το Αιγυπτιακό Μουσείο (το 3ο σε μέγεθος και σημασία για την Αρχαία Αίγυπτο παγκοσμίως μετά από αυτό της Βρετανίας και του Καΐρου), το Μουσείο Κινηματογράφου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο.

5η μέρα: Δρόμος του Μπαρόλο - Κάστρο Γκαρισάν ντι Καβούρ - Άλμπα & γεύση σοκολάτας - Μιλάνο

Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την αδιαφιλονίκητη πρωτεύουσα της περιοχής, την Άλμπα. Στην πόλη εναλλάσσονται Μεσαιωνικές στοές με αρχοντικά, ως μια υπενθύμιση των οικογενειών που μεταξύ του 13ου και 15ου αιώνα εγγυούνταν το κύρος της. Σημαντικότατος σταθμός και του αρχαίου Ρωμαϊκού δρόμου Alba Pompeia. Βέβαια δεν μπορεί να αντισταθεί κάποιος εύκολα και στη φιλόξενη μυρωδιά της σοκολάτας και της τρούφας, ενός ακόμη εξαιρετικού προϊόντος που μας δίνει αυτή η γη. Συνεχίζουμε με την περιοχή Λάνγκε, παγκοσμίως γνωστή και για την παραγωγή σπουδαίων κρασιών, με «βασιλιά» το περίφημο Μπαρόλο. Στάση στο ομώνυμο χωριό Μπαρόλο (Barolo). Το απόγευμα πορεία για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

6η μέρα: Σεντ Μόριτζ (170χλμ.)

Πρωινό σε μπουφέ και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στο Σεντ Μόριτζ (Ελβετικές Άλπεις), βορειοδυτικά του Μιλάνου. Αν και αρχικά έγινε γνωστό ως καλοκαιρινό θέρετρο χάρη στις θεραπευτικές πηγές του, εντέλει εξελίχτηκε σε πρωτοπόρο του χειμερινού τουρισμού κι έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους εκφραστές του αλπικού lifestyle. Επιστροφή στο Μιλάνο. Δείπνο.

7η μέρα: Mιλάνο - Ανκόνα

Πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα με ενδιάμεσες στάσεις. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους.

8η μέρα: Πάτρα – Αθήνα
Άφιξη το μεσημέρι στην Πάτρα και μεταφορά στην Αθήνα.


Κόστος κατά άτομο

Αναχωρήσεις

Early Booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

22, 23/12, 03/01, 04, 18/03

595€

615€

+140€

545€

29, 30/12

645

665€

+160€

595€

Περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
  • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν της εταιρειας Panolympia
  • 5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (2 Μοντεκατίνι, 1 Τορίνο, 2 Μιλάνο)
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Περιηγήσεις , εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση μέχρι 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Check point Ιταλίας 20€
  • 8€ είσοδος στο Μουσείο Κρασιού , είσοδοι σε χώρους επίσκεψης & μουσεία
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου 4-6€/άτομο τη βραδιά πληρωτέοι επιτόπου στο ξενοδοχείο
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

 

Τα ξενοδοχεία μας ή παρόμοια:

Μόντεκατίνι: Adua 4*

Τορίνο: Mercure 4*/Holiday Inn 4*

Μιλάνο:BarceloMilan 4*

 

Γενικές σημειώσεις εξωτερικού:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35
  8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.