Skip to main content

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2016 Γύρος Ιταλίας οδικώς! ΑΠΟ 599,00

8 μέρες οδικώς Ρώμη - Φλωρεντία - Σιένα - Βενετία. σε ξενοδοχεία 4*.

Μπουφέ πρόγευμα και ένα γεύμα/δείπνο καθημερινά.
 
Αναχώρηση: 23 Οκτωβρίου & 12 Νοεμβρίου 2016

 

Πρόγραμμα (8 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Πάτρα / πλοίο
  Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα.
Ημέρα 2 Ανκόνα - Βενετία
  Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την πόλη των Δόγηδων , τη Βενετία . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, στην περιοχή της ηπειρωτικής Βενετίας, τακτοποίηση στo ξενοδοχείο & δείπνο .
Ημέρα 3 Βενετία …η πόλη των Δόγηδων
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη περιήγηση της πόλης . Το καθετί σ’ αυτή την υπέροχη πόλη «κολυμπά» κυριολεκτικά στην Αδριατική. Αυτή η ιδιομορφία σε συνδυασμό με την αγέρωχη ιστορία, την περίλαμπρη αρχιτεκτονική και την απουσία τροχοφόρων, δίνει στην πόλη μια μοναδικότητα. Η σημερινή ημέρα ξεκινά περπατώντας στα ακανόνιστα δρομάκια, τις ήσυχες πλατείες, τα σιωπηλά αρχοντικά, τις γέφυρες και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες σε αξιοθέατα συνώνυμα του Θρύλου. Θα επισκεφθούμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου για να δούμε την ομώνυμη εκκλησία, το παλάτι των Δόγηδων, τον πύργο των καμπάνων και του ωρολογίου και τη γέφυρα των στεναγμών.
Ημέρα 4 Βενετία - Φλωρεντία …η πόλη των Δόγηδων
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Φλωρεντία όπου θα ξεναγηθούμε . Θα δούμε το επιβλητικό Duomo με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκκιο, την Πιάτσα Ντε λα Σινιορία και τα άλλα διάσημα αξιοθέατα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη περιοχή του Μοντεκατίνι & δείπνο.
Ημέρα 5 Φλωρεντία - Σιένα - Ρώμη
  Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για την Μεσαιωνική Σιένα. Ένδεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη πλατεία Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία που πλαισιώνει αρμονικά το Δημαρχείο και θεωρείται μία από τις πιο όμορφες πλατείες της Ιταλίας. Θα δούμε ακόμη αγέρωχα αρχοντικά, στενά καλντερίμια και πανέμορφες εκκλησίες. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και καφέ. Αναχώρηση για τη Ρώμη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη .
Ημέρα 6 Ρώμη - ξενάγηση πόλης
  Μπουφέ – πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγηση πόλης . Κάντε μια ευχή ρίχνοντας ένα νόμισμα στην Φοντάνα Ντι Τρέβι που είναι ένα από τα πολλά αξιοθέατα της σημερινής μας ξενάγησης στην Αιώνια Πόλη. Σ’ αυτή την πόλη με τα πολλά ενδιαφέροντα θα ήταν μάταιη κάθε προσπάθεια περιγραφής. Γι’ αυτό περιοριζόμαστε στην απλή αναφορά μερικών αξιοθέατων χωρίς σειρά και χωρίς αξιολόγηση. Θα δούμε το ξακουστό Κολοσσαίο, την Αψίδα του Αγίου Κωνσταντίνου, το Αρματοδρόμιο του Μάξιμου, την πλατεία Βενετίας, το Βιτοριάνο και τις Ρωμαϊκές αγορές.
Ημέρα 7 Ρώμη - Ανκόνα / πλοίο
  Μπουφέ - πρόγευμα, αναχώρησή για την Ανκόνα, και επιβίβαση στο πλοίο.
Ημέρα 8 Πάτρα - Αθήνα
  Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα.
 
Τιμοκατάλογοι 
Ξενοδοχείο: 4* HOTEL (S) IN ITALY
   23/10/2016 εώς 30/10/2016   12/11/2016 εώς 19/11/2016 
Δίκλινο € 599.00 € 599.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 549.00 € 549.00
Μονόκλινο € 799.00 € 799.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚ ΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ , σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με την SUPERFAST ή τη MINOAN
  • Πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα και ένα γεύμα/ δείπνο καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις ως αναλυτικό ανωτέρω πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα, check point 20 ευρώ, βαπορέτο Βενετίας, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.