Skip to main content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 Κυανή Ακτή – Προβηγκία – Λάγκο Ματζόρε!ΑΠΟ 575,00

Κάννες – Νίκαια – Μονακό – Μόντε Κάρλο – Σαν Τροπέ – Πορτ Γκριμό – Βιλ Φρανς – Τουρέτ – Μουζέν – Λάγκο Ματζόρε – Στρέζα

Αναχώρηση: 30/07, 10 ,16/08, 15/09/2016

8 ημέρες

1η μέρα: Αθήνα – Πάτρα (πλοίο)

Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα.

2η μέρα: Ανκόνα – Μιλάνο

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την Ιταλία και τη «Μέκκα της μόδας», το Μιλάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μονακό – Μόντε Κάρλο – Κάννες

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μικρό πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής, το Μονακό ,με το Παλάτι των Γκριμάλντι, τον Καθεδρικό Ναό, το Ωκεανογραφικό Μουσείο, το Ενυδρείο. Περιβάλλεται στις τρεις πλευρές του από τη Γαλλία και στην τέταρτη από τη Μεσόγειο και αποτελεί το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στον κόσμο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μόντε Κάρλο. Ενα διάσημο τουριστικό θέρετρο, για το διάσημο καζίνο της πόλης καθώς και για τους αγώνες Φόρμουλα 1 που διεξάγονται στην πόλη.  Συνεχίζουμε για τις Κάννες, μια πόλη γνωστή για τις ωραίες αμμώδεις παραλίες της, αλλά και για το ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ. . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Κάννες – Νίκαια – Προβηγκιανά χωριά – Βιλ Φρανς – Τουρέτ – Μουζέν

Πρόγευμα και αφού κάνουμε την περιήγησή μας στις Κάννες, όπου θα δούμε το Μέγαρο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, θα επισκεφθούμε τη Νίκαια. Το όνομά της πιθανώς το οφείλει στη νίκη επί κάποιας γειτονικής αποικίας. Στη συνέχεια θα κάνουμε την εκδρομή μας στα χωριά της Προβηγκίας: στην Βιλ Φρανς, στην Τουρέτ, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα, και θα ολοκληρώσουμε με το Μουζέν, ένα πανέμορφο Μεσαιωνικό χωριό σε σχήμα κοχυλιού. Αργά το απόγευμα επιστροφή στις Κάννες και στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση.

5η μέρα: Κάννες (προαιρετικά Σαν Τροπέ – Πορτ Γκριμό)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στις κοσμοπολίτικες Κάννες ή προαιρετική εκδρομή στο Σαν Τροπέ και το πανέμορφο ψαροχώρι και το νέο λιμάνι Γκριμό.  Διάσημο για τους λαμπερούς και πλούσιους επισκέπτες του, αποκαλείται συχνά «η Μαρμπέγια της Γαλλίας» . Χτισμένη πάνω στα καταγάλανα νερά του κόλπου, η εκσυγχρονισμένη αυτή εκδοχή μια τυπικής μεσαιωνικής πόλης, είναι γνωστή για τα αναρίθμητα πολυτελή σκάφη αναψυχής που δένουν στο λιμάνι της απέναντι στα παραλιακά καφέ. Τουρίστες από όλες τις εθνικότητες και ακριβά σπορ αμάξια περιδιαβαίνουν τους δρόμους της. Η νυχτερινή ζωή είναι έντονη και μπορεί κανείς συχνά να πετύχει ελικόπτερα που προσγειώνονται προκειμένου να μεταφέρουν τους υψηλούς καλεσμένους στα πριβέ πάρτι που διοργανώνονται σε κάποια από τις πολυάριθμες πολυτελείς βίλες. Οι γύρω παραλίες μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα καθώς υπάρχουν ήσυχες και απομακρυσμένες αλλά και πολυπληθείς.   Επιστροφή το απόγευμα στις Κάννες και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Κάννες – Ολάνθιστη Στρέζα & Λάκο Ματζόρε – Μιλάνο

Πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για τη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα την ολάνθιστη Στρέζα πάνω στη λίμνη Λάκο Ματζόρε, την ωραιότερη ίσως της περιοχής, που τη στολίζουν τα καταπράσινα νησάκια Ίζολα Μπέλα  και  Ίζολα Πεσκατόρε. Χρόνος για βόλτα και φαγητό. Αργά το απόγευμα πορεία για το Μιλάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

7η μέρα: Μιλάνο – Ανκόνα – Πλοίο

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ανκόνα, όπου γεμάτοι αναμνήσεις θα επιβίβαστούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε για Πάτρα.

8ημέρα: Πάτρα – Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και μεταφορά στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

 

Τιμές & Παροχές

 Κόστος κατ’ άτομο   Early Booking   2κλινο   1κλινο   Παιδί 
8 ημέρες 575€ 595€ +160€ 495€

(Κόστος προαιρετικής στο Σαν Τροπέ & Πορτ Γκριμό 35€.  Δήλωση και πληρωμή στο γραφείο μας.

Η εκδρομή πραγματοποιείται με ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων)

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές/περιηγήσεις όπως στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Εισιτήρια πλοίου Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
  • 5 νύχτες διαμονή (3 νύχτες στις Κάννες σε 4* & 2 νύχτες διαμονή στο Μιλάνο σε 4* ξενοδοχείο)
  • Πρόγευμα μπουφές καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  • Δημοτικός φόρος στο Μιλάνο 6€ τη νύχτα κατ’ άτομο που πληρώνεται επιτόπου στο ξενοδοχείο
  • Checkpoint 20€

Τα ξενοδοχεία μας ή παρόμοια

Mιλάνο: Barcelo Milan 4*

Κάννες: Suites Novotel Cannes 4*

 

Γενικές σημειώσεις προγραμμάτων εξωτερικού

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
  4. Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
  6. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
  7. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check
  8. Επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35