Skip to main content

Τοσκάνη - Φλωρεντία Καλοκαίρι 2016 από 595,00

7 μέρες οδικώς Φλωρεντία - Σιένα - Σαν Τζιμινιάνο - Τσίνκουε Τέρρε - Πίζα - Λούκα.
Διαμονή στο ξενοδοχείο MICE BOSCOLO HOTEL ASTORIA 4* με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα και τέσσερα γεύματα/δείπνα σε τοπικά εστιατόρια.
 
 
 
Πρόγραμμα (7 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Πάτρα / πλοίο.
  Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα .
Ημέρα 2 Ανκόνα – Φλωρεντία – ξενάγηση πόλης
  Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την Φλωρεντία. Άφιξη στη Φλωρεντία όπου θα ξεναγηθούμε . Θα δούμε το επιβλητικό Duomo με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκκιο, την Πιάτσα Ντε λα Σινιορία και τα άλλα διάσημα αξιοθέατα. Τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο MICE BOSCOLO HOTEL ASTORIA 4* (www.boscolohotels.com) σε ιδανική τοποθεσία για τις εξορμήσεις σας στην πόλη.
Ημέρα 3 Σιένα - Σαν Τζιμινιάνο
  Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για την Μεσαιωνική Σιένα, με τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, την παγκόσμια γνωστή κεντρική της πλατεία Campo. Η σημερινή εμπειρία ολοκληρώνεται με την επίσκεψη γνωριμίας στη μεσαιωνική πόλη των Κάστρων/Πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο.
Ημέρα 4 ...στα εντυπωσιακά άγρια τοπία και παραλίες των Τσίνκουε Τέρρε (Πέντε Τόποι)
  Μπουφέ – πρόγευμα. Επίσκεψη στην ακτογραμμή των Cinque Terre . Άφιξη στη Λα Σπέτσια. Από εκεί θα ξεκινήσουμε με τοπικό πλοιάριο και ακολουθώντας την δαντελωτή ακτογραμμή θα φθάσουμε στο πρώτο χωριό Riomaggiore με τα μικρά δαιδαλώδη δρομάκια. Στη συνέχεια, μετά από μια μικρή πεζοπορία στο ειδυλλιακό Μονοπάτι της Αγάπης, φθάνουμε στο ρομαντικό Manarola. Με το πλοιάριο θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας, περνώντας κάτω από την Corniglia που βρίσκεται ψηλά πάνω από την θάλασσα και θα καταλήξουμε στην ελκυστική Vernazza με τους Πύργους και τα Μεσαιωνικά Παλάτια. Μετά την γνωριμία μας με την περιοχή, με το πλοίο, θα συνεχίσουμε για το κοντινό Monterosso, που διαθέτει την πιο μεγάλη παραλία, είναι δε το πιο ζωντανό από όλα τα χωριά της περιοχής και το πιο δημοφιλές. Επιστροφή με το τοπικό τρένο στην Λα Σπέτσια και με το πούλμαν μας επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην Φλωρεντία.
Ημέρα 5 Επίσκεψη στη galleria Uffizi & εκδρομή Πίζα - Λούκα
  Μπουφέ - πρόγευμα και επίσκεψη στην galleria Uffizi. Συνεχίζουμε για την ιστορική Πίζα. Τελευταία μας επίσκεψη η κουκλίστικη και πολύ γνωστή Λούκα, που περιβάλλεται από τα ισχυρά αμυντικά της τείχη. Στην πόλη με την πανέμορφη και χαρακτηριστική ρυμοτομία, θα μας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουμε, στα γραφικά της στενά, με τα παλαιά αρχοντικά και την παλαιά οβάλ πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
Ημέρα 6 Φλωρεντία - Ανκόνα / πλοίο.
  Μπουφέ - πρόγευμα , αναχώρησή για την Ανκόνα, και επιβίβαση στο πλοίο.
Ημέρα 7 Πάτρα - Αθήνα.
  Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα.
 
Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: MICE BOSCOLO HOTEL ASTORIA
  04/08/2016 εώς
10/08/2016
12/08/2016 εώς
18/08/2016
18/08/2016 εώς
24/08/2016
25/08/2016 εώς
31/08/2016
Δίκλινο € 595.00 € 595.00 € 675.00 € 675.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 495.00 € 495.00 € 575.00 € 575.00
Μονόκλινο € 745.00 € 745.00 € 825.00 € 825.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ – ΑΝΚΟΝΑ – ΠΑΤΡΑ , σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με την SUPERFAST ή τη MINOAN
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MICE BOSCOLO HOTEL ASTORIA 4* η παρόμοιο
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα
  • Τέσσερα γεύματα/δείπνα σε τοπικά εστιατόρια
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις ως αναλυτικό ανωτέρω πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του γραφείου μας
  • Τοπικός ξεναγός στη Φλωρεντία
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα, εισιτήρια πλοιαρίων και τραίνου στο Τσίνκουε Τέρρε , εισιτήρια για προ κράτηση & είσοδο στη πινακοθήκη Uffizi , check point 20 ευρώ αχθοφορικά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.