Skip to main content

ΠΑΣΧΑ & ΜΑΙΟ 2015 ΟΔΙΚΩΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ!!! ΑΠΟ 695,00

ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ

ΑΝΑΧ. : 8 Απριλίου & 23 Μαΐου 10 μέρες          

1η μέρα: Αθήνα – Δυρράχιο

Αναχώρηση για το Δυρράχιο μέσω Λαμίας–Καστοριάς. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων στο συνοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, συνεχίζουμε για το Δυρράχιο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LEONARDO 4* ( www.hotelleonardo.al ). Δείπνο.

2η μέρα: Δυρράχιο - Μπούτβα - Κότορ - Ντουμπρόβνικ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μαυροβούνιο με πρώτο σταθμό το Ρωμαϊκό Καθεδρικό ναό του Αγ. Τρύφωνος που βρίσκεται στη παλιά πόλη του Κότορ. Συνεχίζουμε με τη παλιά πόλη της Μπούτβα (Budva). Περπατήστε στην παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια & τα παραδοσιακά μικρά καταστήματα. Τελικός μας προορισμός το μαργαριτάρι της Αδριατικής που ακούει στο όνομα Ντουμπρόβνικ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRANDPARK4* ( www.grandhotel-park.hr ) ή στο ALBATROS 4* ( www.hotelscavtat.eu ) . Δείπνο

3η ημέρα: Ντουμπρόβνικ, ξενάγηση

Πρόγευμα και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τη μεσαιωνική πόλη, περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου, με πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα-πολεμίστρες και μικροσκοπικές, κρεμαστές αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες...Στη μέση κυλάει η Placa, μια πλακόστρωτη περατζάδα-πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Vlaho. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο.

4η μέρα: Ντουμπρόβνικ - Τρογκίρ – Σπλιτ - Μπίογραντ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για τη ξεχωριστή πόλη του Σπλιτ. Επόμενος σταθμός μας, η άριστα διατηρημένη μεσαιωνική πόλη Τρογκίρ, ένα ακόμα μαργαριτάρι των Δαλματικών ακτών, χτισμένο πάνω σε ένα μικρό νησάκι και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Το βράδυ άφιξη στο όμορφο Μπίογραντ και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχεία 4*. Δείπνο.

5η μέρα: Μπίογραντ - Ζαντάρ - Λίμνες Πλίτβιτσε - Ζάγκρεμπ

Πρωινό και αναχωρούμε για τη πόλη του Ζαντάρ με τη Ρωμαϊκή αγορά και την ωραία παραλία του. Συνεχίζουμε με τη περιοχή των Λιμνών Πλίτβιτσε. Καταλήγουμε στο όμορφο Ζάγκρεμπ τη πρωτεύουσα της Κροατίας που περιβάλλεται από δάση και πάρκα ανάμεσα στις πλαγιές του όρους Μενβεντνίτσα στα βόρεια & το ποταμό Σάβο στα νότια. Διαμονή στο ξενοδοχείο WESTIN5* ( www.hotelwestinzagreb.com ) Δείπνο.

6η ημέρα: Ζάγκρεμπ

Πρωινό & ξεκινά η περιπατητική ξενάγηση της γραφική πρωτεύουσα της Κροατίας. Θα δούμε μερικά από τα καλύτερα μνημεία της παλιάς πόλης καμπαναριό και τον πύργο του Ιερέα, τον Άγιο Μάρκο και την εκκλησία της Αγ. Αικατερίνης, το πρώτο Γυμνάσιο, το Κοινοβούλιο, τη πέτρινη πύληκα. Ακολουθεί η Κάτω Πόλη, με τα υπέροχα κτίρια, τα πολλά εμπορικά καταστήματα, που τα τελευταία χρόνια φιλοξενούνται ουκ ολίγες μπουτίκ ντόπιων σχεδιαστών. Καταλήγουμε στην κεντρική πλατεία, όπου ξεχωρίζουν το Εθνικό Θέατρο, το μουσείο Mimara, αναρίθμητα cafe, bars κι εστιατόρια. Απόγευμα ελεύθερο, και δείπνο.

7η ημέρα: Εκδρομή στη Λιουμπλιάνα & Λίμνη Μπλέντ

Πρωινό & αναχώρηση για το φημισμένο κάστρο του Μπλέντ όπου από ψηλά θα έχουμε μια πανοραμική και εντυπωσιακή εικόνα της λίμνης του Μπλέντ. Το νησάκι, η λίμνη, το κάστροκαι η ομορφιά του τοπίου συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό ανάμεσα στις βουνοκορφές των Άλπεων. Ακολουθεί διαδρομή για την Λιουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, μια μπαρόκ πόλη που οφείλει την ονομασία της στον ποταμό Λουμπλιάνα. Ξεκινώντας με τη καταπληκτική μεσαιωνική παλαιά πόλη στις όχθες του Ποταμού, θα να δούμε την πλατεία Πρέσερεν, τον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου, το αρχιεπισκοπικό παλάτι, την γέφυρα των Δράκων, το Δημαρχείο και άλλα αξιοθέατα της πανέμορφης πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.

8η ημέρα: Ζάγκρεμπ - Σπήλαια Ποστόινα - Πάντοβα

Πρόγευμα & αναχώρηση για τα σπήλαια της Ποστόινα με τους σταλακτίτες και σταλαγμίτες να σχηματίζουν καταπληκτικές παραστάσεις. Εν συνεχεία, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφή για τη Β. Ιταλία. Διασχίζοντας το καταπράσινο τοπίο της Β. Ιταλίας, φτάνουμε στη ιστορική Πάντοβα που συνδυάζει αρμονικά τη μεσαιωνική ιστορία με τους σύγχρονους ρυθμούς. Μεταφορά & τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.

9η μέρα: Πάντοβα – Ανκόνα (εν πλω)

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για Αγκόνα από όπου θα πάρουμε το σύγχρονο ταχύπλοο για την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Επιβίβαση, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους.

10η μέρα: Πάτρα – Αθήνα: Άφιξη στην Πάτρα και οδική μεταφορά στην Αθήνα.

Σημειώσεις: Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί αντίστροφα ή με διαφορετική ροή χωρίς καμία παράλειψη. Η διαμονή στο Μπίογκραντ μπορεί να αντικατασταθεί με διαμονή στο Σίμπενικ ή στο Τρογκίρ σε ίδια κατηγορία ξενοδοχείου. Για την αναχώρηση 23 Μαΐου υπάρχει επιβάρυνση 50 ευρώ κατ άτομο

 

ΑΝΑΧ. : 8 Απριλίου & 23 Μαΐου 10 μέρες                   

                                                                       

                                                SMART                                                

                                                PRICE                                                     

Τιμή Κατά άτομο                        

Δίκλινο                                        695                765            

3ο άτ έως 12 ετών                       615                675

Μονόκλινο                                  915               975

SMART PRICE : Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν

• Εισιτήρια πλοίου ΑNΚΟΝΑ-ΠΑΤΡΑ σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες

• Οκτώ διανυκτερεύσεις συνολικά σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* ή 5* ως πρόγραμμα ή παρόμοια της ίδιας κατηγορίας μία δια/ση Δυρράχιο, δυο διαν/σεις στο Ντουμπρόβνικ, μία διαν/ση στο Μπίογραντ, τρεις διαν/σεις στο Ζάγκρεμπ & μία (1) διαν/ση στη Πάντοβα

• Πρωινό μπουφέ καθημερινά & επτά δείπνα συνολικά

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία/αρχαιολογικούς χώρους/πάρκα/λίμνες/σπήλαια, δημοτικός φόρος στη Πάντοβα (καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο), ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κ.α ό,τι δεν αναφέρεται ως προαιρετικό.