Skip to main content

Σόφια Φιλιππούπολη Οκτώβριος 2015 από 275,00

5 ημέρες
28η Οκτωβρίου 2015

Smart Buy !

 

1η μέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ( 795 χμ )

Συγκέντρωση (05.30) το πρωί και αναχώρηση, σύντομες στάσεις στην Λαμία και στον Πλαταμώνα. Διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα και μια σύντομη στάση στο κατάστημα duty free για εκπτωτικές αγορές. Συνεχίζουμε για τη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας . Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια του κεντρικού ξενοδοχείου μας . Δείπνο .

2η μέρα : ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑ

Πρωινό και μετάβαση στο βουνό Ρίλα, όπου θα θαυμάσουμε πολιτιστικά μνημεία όπως ο Μεσαιωνικός Πύργος , τα εξαιρετικά Ξυλόγλυπτα και το παρεκκλήσι της ‘’Μεταμόρφωσης του Χριστού ‘’. Προσκύνημα στο Μοναστήρι και επιστροφή . Δείπνο .

3η μέρα : ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στη Φιλιππούπολη, που έχτισε ο Βασιλιάς Φίλιππος Β΄ . Άφιξη και περιήγηση στη παλιά πόλη με τα πανέμορφα σοκάκια .Δεν θα παραλείψουμε επίσκεψη στο Ελληνορωμαϊκό θέατρο ,το σπίτι του Λαμαρτίνου καθώς και το ναό του Κωνσταντίνου και Ελένης . Ελεύθεροι για βόλτα και επιστροφή στη Σόφια . Δείπνο . Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση μας στη πόλη .Η εκκλησία της Αγίας Σοφίας ,η βυζαντινή Αγία Κυριακή ,τα Ρωμαικά μνημεία ,η Βουλή ,και ο περίφημος ναός του Αλεξάντερ Νέφσκυ ,είναι ορισμένα από τα σημεία ενδιαφέροντός μας . Ελεύθεροι το απόγευμα στην αγορά . Δείπνο .Διανυκτέρευση .

5η μέρα : ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ –ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και check out.
Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα με ενδιάμεση στάση στην όμορφη λουτρόπολη του Σαντάνσκι .Στη συνέχεια για την Αθήνα όπου μετά από σύντομες στάσεις θα φτάσουμε στη πόλη μας αργά το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές και μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 4 διανυκτερέυσεις με ημιδιατροφή σε 5* hotel (πρωινό μπουφέ & δείπνο )
  • Παροχές του ξενοδοχείου (γυμναστήριο – καζίνο )
  • Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Προσωπικά έξοδα, είσοδοι

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

ΤΙΜΗ

Παιδί     2-12

Επιβ.
Μονόκ

Παρατηρήσεις


24/10

SOFIA BALKAN

ημιδιατροφή

275 €

250 €

145 €

SMART BUY

Η ΤΙΜΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 2/10/15