Skip to main content

BΟΥΛΓΑΡΙΑ … ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ Φθινόπωρο 2015 από 299,00

5 μέρες οδικώς
Σόφια - Βίτοσα - Εκδρομή στο Μοναστήρι Ρίλα - Ολοήμερη εκδρομή στη Φιλιππούπολη σε κεντρικά & υπερπολυτελές ξενοδοχεία 5* με ημιδιατροφή.

 

Πρόγραμμα (5 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Σόφια
  Αναχώρηση το πρωί για τον Προμαχώνα. Διέλευση των συνόρων και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τη πρωτεύουσα Σόφια. Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο SOFIA BALKAN 5* (www.luxurycollection. com/sofia ) στη καρδιά της πόλης. Δείπνο.
Ημέρα 2 Εκδρομή στο Μοναστήρι Ρίλα
  Πρωινό, σήμερα θα επισκεφτούμε το βουνό Ρίλα με το ομώνυμο Μοναστήρι και το μουσείο του με τα θρησκευτικά κειμήλια, όπως το Μεσαιωνικό Πύργο του Χρέλιο και τα Ξυλόγλυπτα αριστουργήματα, το παρεκκλήσι της “Μεταμόρφωσης του Χριστού” κ.α. Δείπνο.
Ημέρα 3 Ολοήμερη εκδρομή στη Φιλιππούπολη
  Πρωινό, αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην ιστορική Φιλιππούπολη. Πεζή περιήγηση στα γραφικά σοκάκια όπου θα δούμε το σπίτι του Κουγιουμτζόγλου, το ναό του Αγ. Κων/νου & Ελένης, κα. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 4 Σόφια & Βίτοσα
  Πρωινό και γνωριμία με τη Σόφια. Το μουσείο Αλεξάντερ Νέφσκι, το Πανεπιστήμιο, η εκκλησία της Αγίας Σοφίας είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε. Αργότερα (καιρού επιτρέποντος) ανάβαση με τελεφερίκ (έξοδα ατομικά) στο βουνό -πάρκο Βίτοσα με τη φαντασμαγορική θέα στη πόλη της Σόφιας. Ακολουθεί δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης με κρασί και φολκλορικό πρόγραμμα με τραγούδια, χορό, μουσική!
Ημέρα 5 Σόφια - Σαντάνσκι - Αθήνα.
  Πρωινό και νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Αθήνα, αφού προηγου- μένως επισκεφτούμε τη πανέμορφη λουτρόπολη Σαντάνσκι κοντά στα Ελληνικά σύνορα, γνωστή για τα ιαματικά νερά της αλλά και τις συμφέρουσες αγορές στο πεζόδρομο της. Εν συνεχεία, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ, άφιξη στην Αθήνα νωρίς το βράδυ με τις ωραιότερες αναμνήσεις από τη μοναδική αυτή εκδρομή.
 
Ξενοδοχείο: SOFIA BALKAN HOTEL
  24/10/2015 εώς 28/10/2015 28/10/2015 εώς 01/11/2015
Δίκλινο € 299.00 € 299.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 250.00 € 250.00
Μονόκλινο € 435.00 € 435.00
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές , εκδρομές, περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SOFIA BALKAN 5*
  • Μπουφέ πρόγευμα και ένα δείπνο καθημερινά
  • Δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με κρασί και φολκλορικό πρόγραμμα (μέρος ημιδιατροφής)
  • Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Δωρεάν voucher στο καζινο του SOFIA BALKAN
  • Δωρεάν είσοδος στο γυμναστήριο στο καζινο του SOFIA BALKAN
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.