Skip to main content

Κοστιέρα Αμαλφιτάνα & Νάπολη 5μερες summer14

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην αυθεντική Νάπολη, τον «φυσικό παράδεισο», όπως τη χαρακτήρισε ο Γκαίτε. Την Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, τον «φιδωτό» δρόμο ανάμεσα σε ουρανό, βράχια και θάλασσα σε μία από τις πιο μαγευτικές διαδρομές στην Ευρώπη και... Το Κάπρι, το «αστέρι» του Κόλπου της Νάπολης,

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ: Αμάλφι - Σορέντο - Κάπρι - Ποζιτάνο - Πομπηία
ΗΜ/ΝΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 21/07, 28/07, 11/08, 01/09


1η ΗΜΕΡΑ Aθήνα - Νάπολη - Σαλέρνο  

Πτήση απευθείας για Νάπολη, άφιξη στην πρωτεύουσα της Καμπανίας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Σαλέρνο. Τακτοποίηση και γνωριμία με την παραλιακή πόλη της Καμπανίας. Δείπνο στο ξενοδοχείο.


2η ΗΜΕΡΑ Koστιέρα Αμαλφιτάνα - Ποζιτάνο - Ραβέλο

Πρόγευμα και αναχώρηση με το πούλμαν για το κουκλίστικο Ποζιτάνο, που «κρέμεται» πάνω στα βράχια. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο λαβύρινθο από καλντερίμια με τουριστικά μαγαζάκια & ολάνθιστα μπαλκόνια. Συνεχίζουμε μέσω εκπληκτικής διαδρομής για το γραφικό Αμάλφι. Ελεύθερος χρόνος για εξερεύνηση. Προαιρετικά με τα hop on πουλμανάκια (έξοδα ατομικά) μπορείτε να επισκεφθείτε το Ραβέλο, «σκαρφαλωμένο» στα 305 μ. υψόμετρο, με πανοραμική θέα στον κόλπο του Αμάλφι. Εδώ βρίσκονται οι κήποι της βίλας Rufolo, όπου κάθε καλοκαίρι διεξάγεται το φεστιβάλ Βάγκνερ. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το τοπικό limoncello! Επιστροφή στο Αμάλφι και αργότερα αναχώρηση για το Σαλέρνο. Δείπνο.


3η ΗΜΕΡΑ Πομπηία - Σορέντο - Νάπολη  

Πρόγευμα και αναχώρηση τη φημισμένη Πομπηία, όπου θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της πόλης που θάφτηκε στις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. Συνεχίζουμε για το Σορέντο. Τα χρώματα και τα αρώματα συνδυάζονται με μια μοναδική θέα στον Κόλπο της Νάπολης. Περιήγηση. «Δες τη Νάπολη και ύστερα μπορείς να πεθάνεις», λέει μια Ιταλική παροιμία και πράγματι έτσι είναι! Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας μετά τη Ρώμη και το Μιλάνο, σημαντικό λιμάνι της Καμπανίας, είναι ο σημερινός τελικός προορισμός. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι για γνωριμία με την πόλη.


4η ΗΜΕΡΑ Νάπολη (περιήγηση) - Κάπρι  

Πρόγευμα και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Καμπανίας. Το ιστορικό της κέντρο περιλαμβάνεται στη λίστα μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, με τα ιστορικά της κτίρια, τα στενά δρομάκια και τον αυτοκρατορικό παραλιακό δρόμο του 18ου αιώνα. Το μεσημέρι πέρασμα στο Κάπρι με πλοιάριο (έξοδα ατομικά). Επίσκεψη στον οικισμό Ανακάπρι όπου βρίσκεται η Villa San Michele και το τελεφερίκ για το Monte Solaro (υψηλότερο σημείο του νησιού) και ελεύθερος χρόνος για shopping ή καφέ. Κατόπιν περιήγηση πεζή στον οικισμό του Κάπρι. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στη Νάπολη.


5η ΗΜΕΡΑ Νάπολη - Αθήνα - Νάπολη

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα (για το 5ήμερο πρόγραμμα). Για όσους επιλέξουν το 7ημέρο πρόγραμμα, χρόνος ελεύθερος για αγορές, βόλτα και επίσκεψη στα αξιοθέατα.


6η ΗΜΕΡΑ Νάπολη - Ρώμη

Πρόγευμα και προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή στη Ρώμη (έξοδα ατομικά 50€) που απέχει περίπου 2 ώρες. Άφιξη στην «αιώνια πόλη» και πανοραμική περιήγηση, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε από το Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά, την πλατεία του Καπιτωλίου, την πιάτσα Βενέτσια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε πεζή την Πιάτσα Ναβόνα, την Φοντάνα ντι Τρέβι και το Πάνθεον. Λίγος ελεύθερος χρόνος και επιστροφή νωρίς το βράδυ στη Νάπολη.


7η ΗΜΕΡΑ Νάπολη - Αθήνα

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής

Κόστος κατ’ άτομο Early Booking 2κλινο1κλινο
5 ημέρες 21.28/7 & 1/9  545€  +130€  495€
7 ημέρες 11/8  645€  +180€  595€

Για μη Early booking κρατήσεις κόστος εισιτηρίου πλοίου για Κάπρι +35€

Περιλαμβάνονται

• Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Νάπολη-Αθήνα με την Μeridiana (απευθείας πτήσεις)
• Μεταφορές-εκδρομές με πολυτελή πούλμαν
• 4 ή 6 νύχτες αναλόγως ημερομηνίας & επιλογής σας (2 στο Σαλέρνο σε 4* ως άνω, 2 ή 4 νύχτες στη Νάπολη σε 4* Sup
• Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά στο εξωτερικό
• 2 δείπνα δώρο στο Σαλέρνο
• Δώρο η εκδρομή Αμάλφι & Ποζιτάνο με το πούλμαν για όλους & Δώρο τα εισιτήρια πλοίου για Κάπρι για Early booking κρατήσεις 21 μέρες πριν την κάθε αναχώρηση
•Αρχηγός/συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση μέχρι 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται

• Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
• Check point 20€ Είσοδοι σε χώρους επίσκεψης & μουσεία
• Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
• Δημοτικός Φόρος σε Νάπολη & Σαλέρνο πληρωτέος επί τόπου


Σημειώσεις

Δώρα! Εισιτήρια πλοίου για Κάπρι και εκδρομή Αμάλφι-Ποζιτάνο

1. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή)