Skip to main content

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ- ΡΩΜΗ-CINQUE TERRE Καλοκαίρι 2017 από 595,00

SMART PRICE
ΑΝΑΧ. : 30 Ιουλίου , 6,13,20 Αυγούστου 6 μέρες

1η μέρα: Αθήνα – Πίζα – Φλωρεντία
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Πίζα με την AEGEAN AIRLINES . Άφιξη και περιήγηση της πόλης . Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Φλωρεντία και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο MICE BOSCOLO HOTEL ASTORIA 4* (www.boscolohotels.com) σε ιδανική τοποθεσία για τις εξορμήσεις σας στην πόλη. .

2η μέρα: Φλωρεντία - ξενάγηση πόλης & επίσκεψη στη galleria Uffizi
Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα γνωρίσουμε μέσα από την ξενάγηση μας μια από τις θρυλικότερες πόλεις της Ιταλίας. Θα δούμε το Ντουόμο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκιο και την Πιάτσα ντε λα Σινιορία που είναι και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Στη συνέχεια επίσκεψη στην galleria Uffizi .
Το απόγευμα ελεύθερο για να χαρείτε την πόλη όπως εσείς επιθυμείτε ή για να κάνετε τα ψώνια σας από τη φημισμένη αγορά της.

3η μέρα: ...στα εντυπωσιακά άγρια τοπία και παραλίες των Τσίνκουε Τέρρε (Πέντε Τόποι)
Μπουφέ – πρόγευμα. Επίσκεψη στην ακτογραμμή των Cinque Terre . Άφιξη στη Λα Σπέτσια. Από εκεί θα ξεκινήσουμε με τοπικό πλοιάριο και ακολουθώντας την δαντελωτή ακτογραμμή θα φθάσουμε στο πρώτο χωριό Riomaggiore με τα μικρά δαιδαλώδη δρομάκια. Στη συνέχεια, μετά από μια μικρή πεζοπορία στο ειδυλλιακό Μονοπάτι της Αγάπης, φθάνουμε στο ρομαντικό Manarola. Με το πλοιάριο θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας, περνώντας κάτω από την Corniglia που βρίσκεται ψηλά πάνω από την θάλασσα και θα καταλήξουμε στην ελκυστική Vernazza με τους Πύργους και τα Μεσαιωνικά Παλάτια. Μετά την γνωριμία μας με την περιοχή, με το πλοίο, θα συνεχίσουμε για το κοντινό Monterosso, που διαθέτει την πιο μεγάλη παραλία, είναι δε το πιο ζωντανό από όλα τα χωριά της περιοχής και το πιο δημοφιλές. Επιστροφή με το τοπικό τρένο στην Λα Σπέτσια και με το πούλμαν μας επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην Φλωρεντία.

4η μέρα: Σιένα - Σαν Τζιμινιάνο
Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για την Μεσαιωνική Σιένα, με τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, την παγκόσμια γνωστή κεντρική της πλατεία Campo. Η σημερινή εμπειρία ολοκληρώνεται με την επίσκεψη γνωριμίας στη μεσαιωνική πόλη των Κάστρων/Πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο.

5η μέρα: Φλωρεντία- Λούκα – Ρώμη
Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στη κουκλίστικη και πολύ γνωστή Λούκα, που περιβάλλεται από τα ισχυρά αμυντικά της τείχη. Στην πόλη με την πανέμορφη και χαρακτηριστική ρυμοτομία, θα μας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουμε, στα γραφικά της στενά, με τα παλαιά αρχοντικά και την παλαιά οβάλ πλατεία. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Ρώμη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο CICERONE 4* (www.hotelcicerone.com ). Το βράδυ δυνατότητα προαιρετικού νυχτερινού γύρου της πόλης.

6η μέρα: Ρώμη ξενάγηση πόλης – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη ξενάγηση πόλης ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο. Ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 30 Ιουλίου , 6,13,20 Αυγούστου 6 μέρες

                                 SMART PRICE
Τιμή Κατά άτομο
Δίκλινο                             595                  645
3ο άτ έως 12 ετών            495                 545
Μονόκλινο                       815                    855

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 155 € περίπου
Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN ( αναλόγως με τη διαθεσιμότητα )
SMART PRICE : Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

Περιλαμβάνονται :
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΙΖΑ &ΡΩΜΗ-ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN AIRLINES
• Τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Φλωρεντία στο ξενοδοχείο MICE BOSCOLO ASTORIA 4* sup ή παρόμοιο
• Μία διανυκτέρευση στο CICERONE 4* στη Ρώμη ή παρόμοιο
• Μπουφέ πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
• Αρχηγός /συνοδός του γραφείου μας
• Ξενάγηση της πόλης της Ρώμης με επίσημο ξεναγό
• Ξενάγηση στη Φλωρεντία και στη Galleria Uffizzi με επίσημο ξεναγό
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων , φόροι πόλεων , Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα, εισιτήρια πλοιαρίων και τραίνου στο Τσίνκουε Τέρρε , εισιτήρια για προ κράτηση & είσοδο στη πινακοθήκη Uffizi , check point 20 ευρώ αχθοφορικά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.