Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 Κλασική Ιταλία ΑΠΟ 579,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ (5ΗΜΕΡΗ) 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
5 μέρες αεροπορικώς Ρώμη - Σιένα - Φλωρεντία - Βενετία - Μιλάνο. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. Δώρο το Χριστουγεννιάτικο δείπνο.

 

Πρόγραμμα (5 μέρες)
Ημέρα 1  Αθήνα - Μιλάνο - Βερόνα - Βενετία
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση στο Ντουόμο, στο Καθεδρικό Ναό και στη διάσημη Σκάλα. Αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα, όπου και θα περιηγηθούμε. Συνεχίζουμε για τη Βενετία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 2  Βενετία - Φλωρεντία
  Πρωινό και ξεκινάμε για την ξενάγησή μας στην πόλη (εισιτήριο βαπορέτου εξ ιδίων). Θα μεταφερθούμε στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης, θα επισκεφθούμε τη Γέφυρα των Στεναγμών, τον Πύργο του Ρολογιού αλλά και το περίφημο παλάτι των Δόγηδων. Στην συνέχεια, αναχωρούμε για τη Φλωρεντία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 3  Φλωρεντία - Σιένα - Ρώμη
  Πρωινό και στη ξενάγηση της Φλωρεντίας θα δούμε την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, το Πόντε Βέκκιο και την ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών, το ιστορικό Βαπτιστήρι και το σπίτι του Δάντη κ.α. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη μεσαιωνική Σιένα όπου θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, θα σταθούμε στην Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορίσουμε μέχρι την πλατεία του Ντουόμο. Αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 4  Ρώμη - ξενάγηση πόλης
  Πρωινό και θα ξεκινήσουμε τη ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το Κολοσσαίο, τη ρωμαϊκή αγορά, την πλατεία Βενετίας, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία της χριστιανοσύνης και την πολύβουη Πιάτσα ντι Σπάνια και θα τελειώσουμε ρίχνοντας ένα κέρμα και κάνοντας μια ευχή στη φημισμένη Φοντάνα Ντι Τρέβι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 5  Ρώμη - Μουσεία Βατικανό (προαιρετικό) - Αθήνα
  Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στη μοναδική πόλη. Για όσους επιθυμούν διοργανώνουμε προαιρετική ξενάγηση στα μουσεία του Βατικανό (έξοδα ατομικά), που θεωρούνται από τα σημαντικότερα του κόσμου. Μετά θα περάσουμε στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, που θα μας εντυπωσιάσει με τον πλούτο και την επιβλητικότητά της. Μεταξύ άλλων, θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον Παπικό Βωμό, έργο του Μπερνίνι. Στην συνέχεια ελεύθεροι και ευκαιρία για ψώνια σε μία από τις γνωστές αγορές του κόσμου μέχρι την ώρα αναχώρησης για το αεροδρόμιο και τη πτήση επιστροφής.

Περισσότερες πληροφορίες
 
Τιμοκατάλογοι 
Ξενοδοχείο: 4* HOTEL (S) IN CENTRAL ITALY
  23/12/2016 εώς 27/12/2016
Δίκλινο € 579.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 519.00
Μονόκλινο € 699.00

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα λεωφορεία του γραφείου μας
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Δώρο το Χριστουγεννιάτικο δείπνο
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρο Αρχηγό - Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150, Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN. (αναλόγως με τη διαθεσιμότητα), φόροι πόλεων, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, Check point 25 euro ανά άτομο.