Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016 Θρακικά Τέμπη – Αδριανούπολη ΑΠΟ 189,00

Αναχωρήσεις:  23/12/2016 & 30/12/2016
 4 ημέρες:  23/12/2016, 30/12/2016
5 ημέρες

EARLY BOOKING ΕΩΣ 20/12!!


1η ημέρα: Αθήνα – Κομοτηνή

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό θα φθάσουμε στην Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας & τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Σταυρούπολη – Θρακικά Τέμπη – Σμίνθη – Ξάνθη

Πρωινό και αναχώρηση για την Σταυρούπολη όπου θα επιβιβαστούμε στο τρένο για να πραγματοποιήσουμε μια από τις γραφικότερες διαδρομές της Ελληνικής φύσης, τα περίφημα Θρακικά Τέμπη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Πομακοχώρι Σμίνθη (Πομάκοι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου, Έλληνες στην υπηκοότητα, Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα). Το μεσημέρι, θα αναχωρήσουμε για την Ξάνθη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και περίπατο στην πανέμορφη Θρακική πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα ετοιμαστούμε για το εορταστικό ρεβεγιόν συνοδεία ζωντανής μουσικής μουσικής, καλού φαγητού με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Υδροβιότοπος Έβρου – Δάσος Δαδιάς

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την εκδρομή μας στον ακριτικό νομό της Αλεξανδρούπολης όπου θα επισκεφθούμε τον Υδροβιότοπο του Έβρου. Φτάνοντας στο Εθνικό πάρκο, θα ενημερωθούμε για το οικοσύστημα που σχηματίζει ο ποταμός, προστατευμένο από την συνθήκη Ramsar. Μετά την περιήγησή μας στο Δέλτα του Έβρου θα αναχωρήσουμε για το δάσος της Δαδιάς, ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, μωσαϊκό βιότοπων και φωλιά πολλών ζώων και φυτών. Επιστροφή στην Κομοτηνή για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Αδριανούπολη

Πρόγευμα και νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου) για να φτάσουμε στην Αδριανούπολη, πόλη που διετέλεσε πρωτεύουσα του Οθωμανικού κράτους πριν την Κωνσταντινούπολη, με πολύ ενδιαφέροντα μνημεία και κτίρια. Κατά την ξενάγησή μας θα περάσουμε από τις Ελληνικές συνοικίες, Ιλντιρίμ – Κιίκ – Κιρασχανέ, (κάθε μία από αυτές με τη δική της ιστορία), θα δούμε το Τέμενος “Selimiye”, έμβλημα της πόλης, έργο του αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν, τον Ορθόδοξο Βουλγαρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου (κτίσμα του 1880), το κάστρο της πόλης (Μακεδονικός Πύργος), το οποίο κτίστηκε από τον βασιλιά Αδριανό την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Κομοτηνή – Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Μετά το πρόγευμα θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν όπου θα αναχωρήσουμε για την Θεσσαλονίκη έχοντας χρόνο για καφέ. Στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μας στην Αθήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ έχοντας σύντομες στάσεις για φαγητό, καφέ και ξεκούραση.

Περιλαμβάνονται:

  • Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο Chris & Eve 4* στην Κομοτηνή
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (περιλαμβάνονται τα εορταστικά ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και απεριόριστη κατανάλωση κρασιού)
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

    Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις: 5 ημέρες:  23/12 & 30/12                   4 ημέρες:  23/12, 30/12

Σημείωση: Στο 4ήμερο πρόγραμμα (3 διανυκτερεύσεις) δεν θα γίνει η εκδρομή της 4ης ημέρας.

Τύπος Δωματίου

Chris & Eve

4 ημέρες

5 ημέρες

Δίκλινο

189€

229 €

3ο άτομο ενήλικας

169 €

199 €

3ο άτομο παιδί έως 6

89 €

99 €

3ο άτομο παιδί 7 - 12

119 €

139 €

Μονόκλινο

229 €

279 €