Skip to main content

Λάρισα – Βόλος Πάσχα 2020 από 269,00

Τρίκαλα - Λίμνη Πλαστήρα – Πήλιο

Αναχώρηση: 17/4 4 ΜΕΡΕΣ
Ώρα αναχώρησης: 07:45

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Διαχρονικό Μουσείο - Λάρισα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό τη Λάρισα. Επίσκεψη στο Διαχρονικό Μουσείο, το οποίο παρουσιάζει την ιστορική συνέχεια της πόλης και της ευρύτερης περιοχής για πάνω από 10.000 χρόνια. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα αξιοθέατα και φτάνουμε στο Φρούριο, όπου θα δούμε τμήματα του Μπεζεστένι του 15ου αι., των παλαιοχριστιανικών λουτρών του 6ου αι. και της βασιλικής του Αγ. Αχιλλείου. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τα τσιπουράκια σας στα φημισμένα μεζεδοπωλεία και να επισκεφθείτε τη μεγάλη αγορά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRECOTEL LARISSA IMPERIAL 5*. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Λίμνη Πλαστήρα - Τρίκαλα

Πρωινό και αναχώρηση για την «Ωραία Κοιμωμένη των Αγράφων», τη Λίμνη Πλαστήρα. Το τοπίο γύρω από την τεχνητή Λίμνη Ταυρωπού, όπως είναι η επίσημη ονομασία της, είναι αξέχαστο, με τις δαντελωτές όχθες της και τις καταπράσινες πλαγιές των Αγράφων να αντικατοπτρίζονται στα νερά της. Περνώντας από τα όμορφα χωριά Νεράιδα, Πεζούλα, Νεοχώρι κ.ά. θα καταλήξουμε στο Φράγμα Ταυρωπού, όπου θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες και αγορές σουβενίρ και βοτάνων. Άφιξη στην Πλαζ Λαμπερού για μεσημεριανό γεύμα με θέα τη λίμνη. Στη συνέχεια θα πιούμε τον καφέ μας στην κεντρική πλακόστρωτη πλατεία των Τρικάλων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Αμπελάκια

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε το ψήσιμο του οβελία στο χώρο της πισίνας με συνοδεία μουσικής και τσιπουρομεζέδων. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για τον παραδοσιακό οικισμό  Αμπελάκια, χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και γνωριμία με το χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Πορταριά - Μακρυνίτσα - Βόλος - Αθήνα

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Πηλιορείτικο κεφαλοχώρι Πορταριά, έναν παραδοσιακό οικισμό στη δυτική πλευρά του Πηλίου με γραφικά καλντερίμια. Σειρά έχει η Μακρυνίτσα με την πανοραμική θέα. Βόλτα μέχρι την κεντρική πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου. Στη συνέχεια μετάβαση στην πόλη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στα τσιπουράδικα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ BNG

2ΚΛΙΝΟ MB

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ BNG

1ΚΛΙΝΟ MB

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

17/4 SMILE PRICE

4

269 €

285 €

165 €

409 €

439 €

125 €

17/4

4

289 €

305 €

185 €

429 €

459 €

135 €

BNG: BUNGALOW, MB: MAIN BUILDING

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial 5* στη Λάρισα  ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Ελεύθερη είσοδος στο Spa (θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, σάουνα, γυμναστήριο) ✓ Αρχηγός/συνοδός  ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

  • 0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων
  • 3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.