Skip to main content

Άγιο Πνεύμα 2016 στην σκιά του ΟΛΥΜΠΟΥ! ΑΠΟ 165,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/06 - 20/06/2016

4ΜΕΡΕΣ

1η ημέρα: 17/06, Αθήνα – Ραψάνη – Λεπτοκαρυά

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση κατευθυνόμαστε σε ένα ορεινό – παραδοσιακό χωριό την Ραψάνη, τον τόπο που σύμφωνα με την μυθολογία, παραγόταν το νέκταρ των θεών του Ολύμπου. Χτισμένη σε υψόμετρο εξακοσίων μέτρων, η «κυρά του Ολύμπου» όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, επιφυλάσσει στον επισκέπτη μαγευτική θέα που φτάνει ως το Αιγαίο πέλαγος. Στο χωριό θα περιπλανηθούμε στα πέτρινα δρομάκια και θα θαυμάσουμε τα γραφικά σπίτια, τα περίφημα αρχοντικά και την πλατεία με τα μαγαζιά και τα αιωνόβια πλατάνια. Στα ταβερνάκια του χωριού θα γευτούμε το παραδοσιακό ραψανιώτικο κρασί, παρέα με τοπικές νοστιμιές. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Λεπτοκαρυά και το ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 18/06, Λιτόχωρο – Έδεσσα – Νάουσα

Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για την κωμόπολη του Λιτόχωρου, στο νότιο μέρος του Νομού Πιερίας. Το Λιτόχωρο είναι δημοφιλής πόλη για εκείνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν αναρρίχηση στον Όλυμπο, καθώς από εκεί ξεκινούν όλες οι προσπάθειες για την κατάκτηση της κορυφής του μυθικού βουνού. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε βόρεια για να συναντήσουμε την Έδεσσα. Εδώ θα θαυμάσουμε, τι άλλο, τους πασίγνωστους καταρράκτες. Χρόνος ελεύθερος για φωτογραφίες και περίπατο. Έπειτα εκ νέου αναχώρηση για έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της χώρας μας το άλσος του Αγίου Νικολάου δύο χιλιόμετρα από την πόλη της Νάουσας. Εδώ ένας περίπατος μέσα στο άλσος περνώντας κάτω από τεράστια, πολυετή πλατάνια και δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού θα μας χαλαρώσει με τον καλύτερο τρόπο. Χρόνος ελεύθερος για παραδοσιακό φαγητό στις ταβέρνες της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 19/06, Πρωινό ελεύθερο & απογευματινή βόλτα στον Παλαιό Άγ. Παντελεήμονα

Πρωινό σε μπουφέ και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τους υπέροχους, καταπράσινους χώρους του ξενοδοχείου και την εκπληκτική του παραλία. Νωρίς το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουμε βόλτα για φαγητό σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας, τον παλαιό Άγιο Παντελεήμονα. Ο αναπαλαιωμένος και διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός βρίσκεται σε υψόμετρο 700μ., με εξαιρετική θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και τις ακτές της Νότιας Πιερίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 20/06, Λεπτοκαρυά – Μακρινίτσα – Βόλος – Αθήνα

Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα μέσω της γραφικής Μακρινίτσας (στάση για καφέ) και του Βόλου όπου θα έχουμε στάση για φαγητό σε κάποιο από τα αναρίθμητα τσιπουράδικα της πόλης. Αργά το μεσημέρι αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SunBeach 3* ή στο Poseidon Palace4* superior με ημιδιατροφή σε μπουφέ
  • Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου, Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση:

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί και τριήμερη με αναχώρηση Σάββατο 18/06 χωρίς το πρόγραμμα της 3ης ημέρας.

Τιμή κατ’ άτομο

Τύπος Δωματίου                       & ξενοδοχείο

3 ημέρες / 2 νύχτες

4 ημέρες / 3 νύχτες

Sun Beach          3*

Poseidon Palace 4*

Sun Beach           3*

Poseidon Palace 4*

Δίκλινο

165 €

175 €

215 €

229 €

3ο άτομο ενήλικας

145 €

155 €

185 €

195 €

3ο άτομο παιδί έως 12

85 €

85 €

105 €

105 €

4ο άτομο παιδί έως 12

120 €

125 €

159 €

165 €

Μονόκλινο

215 €

225 €

285 €

295 €