Skip to main content

ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ '16 ΠΛΗΡΗΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ! ΑΠΟ 172,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/06 & 18/06/2016

3 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:30 Π.Μ.

1η μέρα: Καλαμπάκα - Μετέωρα - Σπήλαιο Θεόπετρας –Καρδίτσα

Πρωινή αναχώρηση για την Καλαμπάκα. Πανοραμικός γύρος των Μετεώρων και ξενάγηση στις μονές Μεγ. Μετεώρου και Αγ. Στεφάνου με επίσημο ξεναγό. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για γεύμα και το απόγευμα άφιξη στην Καρδίτσα, στο ξενοδοχείο ThessalikonGrandHotel & Spa 5*. Τακτοποίηση. Δείπνο.

2η μέρα: Πλήρης γύρος Λίμνης Πλαστήρα - Καρδίτσα

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο της Λίμνης Πλαστήρα ξεκινώντας την περιήγησή μας από το επιβλητικό κτίσμα της Μονής της Γεννήσεως Θεοτόκου Κορώνης. Συνεχίζουμε με το Μεσενικόλα, το Μορφοβούνι (γενέτειρα του Ν. Πλαστήρα), το Κρυονέρι, τα Καλύβια Πεζούλας και το Νεοχώρι, το μεγαλύτερο χωριό της περιοχής. Συνεχίζουμε για το Φράγμα Ταυρωπού, με μήκος 220μ. Στάση για φωτογραφίες και ψώνια στα μαγαζάκια που πουλούν τοπικά προϊόντα και βότανα από την περιοχή. Συνεχίζουμε για την Πλαζ Λαμπερού περνώντας από τη Μούχα και την Καστανιά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα πάνω στη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Μέτσοβο - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Πρωινό και αναχώρηση για το Αλπικό Μέτσοβο χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια και καταστήματα με τα ξυλόγλυπτα και τα τοπικά προϊόντα. Επίσκεψη στο Αρχοντικό Τοσίτσα, στην Πινακοθήκη και στην Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Ελεύθερο χρόνος για γεύμα και ψώνια.Επιστροφή στην Καλαμπάκα όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσική Ιστορίας & Μετεώρων. Δείπνο.

4η μέρα: Ορεινά θέρετρα Πίνδου - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής για τα ορεινά θέρετρα της Πίνδου, στα χωριά του Κόζιακα. Επίσκεψη στην Πόρτα Παναγιά (Βυζαντινή εκκλησία), χτισμένη το 1283, η οποία βρίσκεται στην Πύλη. Συνεχίζουμε για τη γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνα, όπου θα κάνουμε μικρή στάση για φωτογραφίες. Επόμενος σταθμός είναι η Ελάτη, η οποία βρίσκεται χτισμένη στα 900μ. υψόμετρο μέσα σε αιωνόβια πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Τελευταίος σταθμός μας το Περτούλι. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Συνοπτικό 3ήμερης:

Δεν περιλαμβάνεται η 3η μέρα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Aναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

18/6

3

€ 172

€ 160

€ 215

17/6

4

€ 224

€ 205

€ 290

 

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand 5* • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους