Skip to main content

Αράχωβα ταξίδι στην πολυτέλεια...από 195,00

... και στον ομφαλό της Γής !!
3 μέρες με πούλμαν στην Αράχωβα
Δελφοί - VAGONETTO - Χάνι Γραβιάς - Αγόριανη- 'Οσιος Λουκάς-Δίστομο - Ιτέα στο πολυτελές TAGLI RESORT & SPA 5* με ημιδιατροφή.

 Πρόγραμμα (3 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Όσιος Λουκάς - Δίστομο - Ιτέα - Αράχωβα
  Αναχώρηση από Αθήνα 08:15. Επίσκεψη στην Μονή του Όσιου Λουκά, το σπουδαιότερο βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αιώνα, που βρίσκεται σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα. Με τις δύο μεγάλες εκκλησίες, τα παγκοσμίου φήμης ψηφιδωτά, που από το 1990 περιλαμβάνεται και στα μνημεία Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco! Συνεχίζουμε για το ιστορικό Δίστομο, γνωστό για το σφαγιασμό του πληθυσμού από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής το 1944. Θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο θυμάτων στον λόφο Κανάλες και το αντίστοιχο Μουσείο στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Με πορεία μέσω Δεσφίνας, θα φθάσουμε στην παραθαλάσσια Ιτέα όπου χρόνος για γεύμα. Αργότερα θα ανηφορίσουμε στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Αργότερα τακτοποίηση στο πολυτελές TAGLI RESORT & SPA 5* Deluxe. Το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 2 Γύρος Παρνασσού (Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Vagonetto - Χάνι Γραβιάς - Αγόριανη).
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τον Γύρο του Παρνασσού. Προσπερνώντας την πόλη της Άμφισσας, θα κατευθυνθούμε προς το μοναδικό Vagonetto (καιρού επιτρέποντος-έξοδα ατομικά) για να ενημερωθούμε για τη διαδικασία εξόρυξης του βωξίτη. Συνεχίζουμε για την Γραβιά, όπου το ξακουστό Χάνι έχει μετατραπεί σε μουσείο για την μεγάλη ανακοπή των Τούρκων στις 8 Μαΐου του 1821. Το μεσημεράκι θα καταλήξουμε στο γραφικό χωριό της Αγόριανης (Επτάλοφος) και χρόνος ελεύθερος για περίπατο και γεύμα στις εξαιρετικές ταβέρνες. Επιστροφή, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.
Ημέρα 3 Δελφοί - Αρχαιολογικός χώρος & μουσείο Δελφών - Λιβαδειά - Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα και πρωινό αφιερωμένο στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο των Δελφών. Στη διάρκεια της ξενάγησης μας, εκτός άλλων θα θαυμάσουμε το σημαντικότερο μαντείο της αρχαιότητας, το στάδιο, το περίφημο άγαλμα του Ηνίοχου και πλήθος άλλα εκθέματα. Μετά αναχωρούμε για την εξοχική “Κρύα” στη Λιβαδειά όπου θα ξαποστάσουμε στο αναψυκτήριο δίπλα στις αρχαίες πηγές της Λήθης και της Μνημοσύνης του ποταμού Έρκυνα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν & ημιδιατροφή.

Ξενοδοχείο: TAGLI RESORT & SPA
 25/03/2015 εώς 27/03/2015
Δίκλινο € 195.00
3ο άτομο € 155.00
Μονόκλινο € 280.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο TAGLI RESORT & SPA 5* Deluxe κοντά στην Αράχωβα
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο σερβιριστό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών
  • Φ.Π.Α