Skip to main content

Ορεινή Ναυπακτία ΓΙΟΡΤΕΣ 2013/2014

Ορεινή Ναυπακτία

μοναδική από τη φύση της με διαμονή στο CRYSTAL MOUNTAIN!

από € 175,00

Μέρα:
Αθήνα - Ναύπακτος - Άνω Χώρα - Crystal Mountain
Αναχώρηση στις 07:30 από Αθήνα μέσω της νέας γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου. Επίσκεψη στο μικρό μουσείο της γέφυρας που παρουσιάζει το ιστορικό κατασκευής της και περιήγηση στην ιστορική Ναύπακτο, το Ενετικό Κάστρο της και το γραφικό Λιμάνι. Χρόνος για περίπατο και ανάβαση στην Άνω Χώρα όπου εγκατάσταση στο φιλόξενο και γιορτινό ξενοδοχείο CRYSTAL MOUNTAIN 4*. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.
Μέρα:
Θέρμο - Γύρος Τριχωνίδας
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Το οδοιπορικό μας στον γύρο της Τριχωνίδας αρχίζει από το Χάνι του Μπανιά με την παλιά στρατιωτική γέφυρα που ενώνει τις δυο όχθες του Εύηνου. Συνεχίζουμε για το ιστορικό Θέρμο. Επίσκεψη (εφ'όσον θα είναι εφικτό να ανοίξει) στο κρυφό σχολειό. Περιήγηση στην περιοχή και στο μοναστήρι του Κοσμά του Αιτωλού. Υπέροχη η παραλίμνια διαδρομή και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.
Μέρα:
Αμπελακιώτισσα - Ελατού
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα με θέα το ελατόδασος και αναχώρηση για την Αμπελακιώτισσα, ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Ναυπακτίας. Θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή της Παναγίας που η ύπαρξη της χρονολογείται από το 1455 μ.Χ. Αργότερα θα επισκευθούμε το αμφιθεατρικά χτισμένο χωριό της Ελατού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα θαλπωρής και ξεκούρασης στο εκπληκτικό τοπίο. Το βράδυ δείπνο - ρεβεγιόν με μουσική από D.J.- χορό!
Μέρα:
Μονή Βαρνάκοβας - Μεσολόγγι - Ναύπακτος
Χρόνια Πολλά!!! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική Μονή Βαρνάκοβας την δεύτερη αρχαιότερη Μονή της Ελλάδας μετά το μικρό Μετέωρο, με έτος ίδρυσης το 1077 μ.Χ. Υπέροχη διαδρομή στη μοναδικής ομορφιάς και οικοτουριστικής αξίας λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου - Αιτωλικού, με τα σπάνια είδη χλωρίδας αλλά και τα 280 είδη πουλιών. Επίσκεψη στο Μεσολόγγι για φωτογραφίες στον "Κήπο των Ηρώων" και όχι μόνο και ακολούθως στη Ναύπακτο για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο.
Μέρα:
Γαλαξίδι - Ιτέα - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα μέσω Γαλαξιδιού - Ιτέας με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή κατ' άτομο με Πούλμαν με ημιδιατροφή / Ρεβεγιόν
Αναχωρήσεις: 22, 23, 29 & 30 Δεκ., 4 & 5 μέρες 3 & 4 Ιαν., 3 & 4 μέρες
     
 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
 4 μέρες
23-26 Δεκ.
30 Δεκ. - 2 Ιαν.
5 μέρες
22-26 Δεκ.
29 Δεκ.- 2 Ιαν.
3 μέρες
4-6 Ιαν.
4 μέρες
3-6 Ιαν.
Δίκλινο255299175229
3ο άτομο190235139180
3ο άτ. έως 5 ετ.951108095
Μονόκλινο359430240315
Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαμονή στο ξενοδοχείο CRYSTAL MOUNTAIN 4* στην Άνω Χώρα
Μπουφέ πρωινό και δείπνο "εκλεκτό μενού" καθημερινά (ημιδιατροφή)
Ρεβεγιόν στις 24 & 31 Δεκεμβρίου στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
Αρχηγός / Συνοδός
Φ.Π.Α.
Σημείωση:
Η 4ήμερη εκδρομή επιστρέφει στην Αθήνα (μέσω Γαλαξιδίου - Ιτέας) μετά την επίσκεψη στην Ι.Μ.Βαρνάκοβας. Δεν περιέχει επίσκεψη στο Μεσολόγγι. Η 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει και την Αμπελακιώτισσα. Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά αναλόγως των καιρικών συνθηκών.