Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 AΛΠΙΚΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ! από 275€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22/04/2022

4 & 5 ΜΕΡΕΣ

με πολυτέλεια στο εμβληματικό MONTANA & SPA

ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΟΡΥΣΧΑ∆ΕΣ - ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - SALOON

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Μονή Αγάθωνος - Καρπενήσι

Αναχώρηση από Αθήνα 08:00 με ενδιάμεσες στάσεις για επίσκεψη στη Μονή Αγάθωνος, με τη σημαντική θρησκευτική και οικολογική δραστηριότητα.  Συνεχίζουμε για το ελατοσκέπαστο Καρπενήσι. Εγκατάσταση στο MONTANA HOTEL & SPA 5* σε ονειρική τοποθεσία, πάνω από το Καρπενήσι. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη και παρακολούθηση του Επιταφίου.

Μεγ.Σάββατο: Ι.Μ.Παναγίας Προυσού - Μεγάλο Χωριό

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα με εικόνες, τοπία και χρώματα μοναδικά. Διασχίζοντας τα “Ευρυτανικά Τέμπη” θα βρεθούμε στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Ξενάγηση και προσκύνημα. Επιστρέφοντας, μικρή στάση στο “πάτημα της Παναγιάς” και αργότερα, περίπατος στα γραφικά δρομάκια του Μεγάλου Χωριού. Χρόνος για παραδοσιακά ψώνια και σουβενίρ. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ακολουθία της Ανάστασης. Επιστροφή και Αναστάσιμο γιορτινό δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, εκλεκτά εδέσματα!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά στο Καρπενήσι - Saloon Park

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και χρόνος για να απολαύσετε τη φύση και τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Ακολουθεί το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με πρωταγωνιστή τον οβελία που συνοδεύεται από πολλές πασχαλινές λιχουδιές. Το απόγευμα περίπατος για απογευματινό καφέ στο ξύλινο καταφύγιο του πάρκου SALOON PARK, λίγο έξω (4 χλμ) από το Καρπενήσι σε ένα πανέμορφο συνδυασμό της ελληνικής φύσης και την παράδοση του αμερικάνικου νότου.

Δευτέρα: Καρπενήσι - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες

Μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στον διατηρητέο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας (17ου αι.) στο κέντρο του Καρπενησίου. Χρόνος στην κεντρική πλατεία για ψώνια και σουβενίρ όπως γλυκά κουταλιού, τυριά, φημισμένα αλλαντικά και άλλα! Το μεσημέρι χρόνος για γεύμα δίπλα στα πλατάνια και τα γάργαρα νερά του ιστορικού Κεφαλόβρυσου όπου και το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη. Αργότερα, περίπατος στον υπέροχα αναπαλαιωμένο παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο μπουφέ.

Τρίτη: Λουτρά Υπάτης - Γοργοπόταμος - Αμφίκλεια - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Αφήνουμε το Καρπενήσι και κατευθυνόμαστε προς τη λουτρόπολη της Υπάτης για καφεδάκι και φυσιολατρικό περίπατο. Συνεχίζουμε για το χωριό του Γοργοπόταμου όπου θα δούμε την ιστορική γέφυρα και χρόνος για γεύμα στις ταβέρνες με την παραδοσιακή ρουμελιώτικη κουζίνα. Επόμενος σταθμός μας το “Μουσείο Άρτου” στην Αμφίκλεια (έξοδα ατομικά). Επιστρέφουμε στην Αθήνα μέσω Χαιρώνειας, όπου θα δούμε το περίφημο Λιοντάρι, επιτύμβιο μνημείο που στήθηκε προς τιμήν των Θηβαίων ιερολοχιτών που έπεσαν στη Μάχη του 338 π.Χ.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής:

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Καρπενήσι - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες

Μεγ. Σάββατο: Προυσός - Μεγάλο Χωριό

Κυριακή Πάσχα: Καρπενήσι - Saloon

Δευτέρα: Υπάτη - Γοργοπόταμος - Αμφίκλεια - Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Διαμονή στο MONTANA HOTEL & SPA 5* στο Καρπενήσι
  • • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ. Σάββατο και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, στην θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • • Γλέντι με μουσική την Κυριακή του Πάσχα
  • • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • • Δωρεάν wi-fi
  • • Αρχηγός / Συνοδός
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α.

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.

MONTANA HOTEL & SPA 5*

4 μέρες

22 - 25 Απρ.

5 μέρες

22 - 26 Απρ.

Δίκλινο Standard

275

349

Δίκλινο Superior

299

385

3ο άτομο Standard

175

210

3o άτομο Superior

150

180

3ο άτομο ως 12 ετών *

95

120

Μονόκλινο Standard

375

480

Montana Hotel & Spa 5*

Καρπενήσι

Το Hotel Spa Montana βρίσκεται σε προνομιακή θέση με μαγευτική θέα, μέσα στα έλατα, πάνω από το Καρπενήσι (1,5 χλμ) στο δρόμο προς το χιονοδρομικό  και σε υψόμετρο 1.250 μέτρων. Ξεχωρίζει για την υπέροχη του αρχιτεκτονική εξωτερικά και εσωτερικά με ανάγλυφα ξύλινα δοκάρια στα ταβάνια, πέτρα, χειροποίητα φωτιστικά και μεγάλα παράθυρα με θέα στην καταπράσινη κοιλάδα του Καρπενησιώτη ποταμού.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 140 δωμάτια, μαιζονέττες και suites, όλα εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ ή μίνι ψυγείο, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα δωματίου, κ.α.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει 2 αίθουσες εστιατορίων, Piano bar, snack bar, ατμοσφαιρικά lobby και σαλόνια με τζάκι, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα & εξωτερική πισίνα, Health & Spa Center με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα, τζακούζι, πολλές περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Αίθουσα μπιλιάρδου, πίνγκ πόνγκ & αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών, παιδική χαρά & εσωτερικό παιδότοπο, συνεδριακό κέντρο, κλειστό πάρκινγκ 150 αυτοκινήτων με απ’ ευθείας πρόσβαση στα δωμάτια με ασανσέρ, ελικοδρόμιο, δωρεάν WiFi, κ.α.