Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 Σπέτσες! από 295€

Ύδρα - Ερμιόνη – Ναύπλιο

 Αναχώρηση 22/4/2022

4 ΗΜΕΡΕΣ

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 20/3 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Αναχώρηση 22/4 - Ώρα αναχώρησης 08:15

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Μονή Παντάνασσας - Πόρτο Χέλι - Σπέτσες (Επιτάφιος)

Αναχώρηση από Αθήνα και μέσω της γραφικής διαδρομής Λουτρών Ωραίας Ελένης θα καταλήξουμε στο Πόρτο Χέλι, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την Αποκαθήλωση στη Μονή της Παναγιάς Παντάνασσας. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο AKS PORTO HELI 4* στο Πόρτο Χέλι. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο και μετάβαση στις Σπέτσες με ναυλωμένο σκάφος για την ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Πόρτο Χέλι.

Μ. Σάββατο: Ύδρα - Ανάσταση

Πρωινό και αναχώρηση με ναυλωμένο πλοίο για την αρχοντική Ύδρα. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το νησί και επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Κάψιμο του Ιούδα

Πρωινό και ακολουθεί το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου όπου θα προσφέρονται κόκκινα αυγά για να τσουγκρίσουμε! Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με τον οβελία να «πρωταγωνιστεί» και πολλά εδέσματα συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το απόγευμα μετάβαση στην Ερμιόνη για να παρακολουθήσουμε το έθιμο το Καψίματο του Ιούδα στο λιμάνι, σε γιορτινό κλίμα, με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Ναύπλιο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το μαγευτικό και κοσμοπολίτικο Ναύπλιο. Επίσκεψη στο φρούριο (αν είναι ανοιχτό) του Ναυπλίου, το Παλαμήδι, το οποίο κατασκευάστηκε το 1687 από τους Βενετούς και διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Στη συνέχεια θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, την παλιά πόλη με τα γραφικά σοκάκια και την πλατεία Συντάγματος με τα παραδοσιακά καφέ. Χρόνος για γεύμα, περίπατο και το απόγευμα πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΣΠΕΤΣΕΣ AKS PORTO HELI

ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο Gv

2κλινο Sv

3ο άτομο

1κλινο Gv

1κλινο Sv

22/4 Smile Price

4

295 €

305 €

205 €

449 €

469 €

22/4

4

310 €

320 €

215 €

465 €

485 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 20/3 και για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Ποτό καλωσορίσματος. Δείπνο με νηστίσιμα και μη εδέσματα. Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα. Περιλαμβάνεται κρασί και εμφιαλωμένο νερό. Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό οβελία και κρασί. Ζωντανή μουσική στο μπαρ του ξενοδοχείου.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

 ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν

της εταιρείας Panolympia

✓ Διαμονή στο Aks Porto Xeli 4*, στο Πόρτο Χέλι

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

✓ Μεταφορά στις Σπέτσες για την παρακολούθηση του Επιταφίου με ναυλωμένο πλοίο

✓ Μεταφορά στην Ύδρα το Μ. Σάββατο το πρωί με ναυλωμένο πλοίο

✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση

✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια COVID-19 έως 75 ετών

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.