Skip to main content

Καρπενήσι Νοέμβριος 2020 απο 140,00

3 ΗΜΕΡΕΣ Άναχωρήσεις κάθε Παρασκευή από 6/11 έως 18/12    Ώρα αναχώρησης 08:15

MONTANA HOTEL  - AVARIS HOTEL

 

ΤA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙA ΜΑΣ

ΜΟΝΤΑΝΑ HOTEL 

Αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλάρωση μέσα σ’ ένα τοπίο μαγευτικό, μία από τις ομορφότερες  και πλέον του- ριστικές περιοχές της Ελλάδας. Κάθε ένα από τα δωμάτια και τις σουίτες έχει πανοραμική θέα στην κοιλάδα και είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

 

AVARIS HOTEL 

Το ξενοδοχείο  Avaris Hotel κατηγορίας  πέντε αστέρων, είναι χτισμένο στο μαγευτικό Καρπενήσι. Η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του αλλά και η πολυτέλεια των χώρων του, συνθέτουν έναν ιδανικό συνδυασμό για όσους αναζητούν μια πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

 

Καρπενήσι Μικρό & Μεγάλο Χωριό

1η  μέρα:  Αθήνα - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες - Καρπενήσι

Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Μέσω μιας υπέροχης  διαδρομής φτάνουμε στο ιστο- ρικό Κεφαλόβρυσο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα.  Συνεχίζουμε με τον παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων,  με το Μουσείο  Εθνικής Αντίστασης. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας AVARIS HOTEL 4* & MONTANA HOTEL 5*. Δείπνο.

2η  μέρα:  Μικρό & Μεγάλο Χωριό - Μονή  Προυσού

Πρωινό και αναχώρηση  για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στους χώρους  της μονής. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατόδασος απέναντι από το Μεγάλο Χωριό. Μετάβαση στο Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες  του Όρους Χελιδόνα. Χαρακτηριστικό του χωριού  είναι τα καλοδιατηρημένα  αρχοντικά και τα γραφικά σπίτια. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το εξαιρετικό γαλακτομπούρεκο  του κυρίου Αλέκου! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η  μέρα:  Μονή  Αγάθωνος - Λουτρά Υπάτης  - Γοργοπόταμος - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση  για τη Μονή Αγάθωνος, μια «κιβωτό της φύσης» χτισμένη στις πλαγιές της Οίτης, με σημαντική θρησκευτική και οικολογική δραστηριότητα. Συνεχίζουμε για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με τον Βοτανικό κήπο και τα εκθέματα  από τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Επόμενη  στάση μας η Λουτρόπολη Υπάτης, για καφέ και περίπατο στο υπέροχο  πάρκο. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στο καταπράσινο χωριό του Γοργοποτάμου, με την ιστορική γέφυρα και τα πολλά ταβερνάκια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες  στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ME  ΠΟΥΛΜΑΝ & ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΗΜΕΡΕΣ        ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ          2ΚΛΙΝΟ           3ο  ΑΤΟΜΟ          1ΚΛΙΝΟ

3                        AVARIS 5*               140 €                 105 €                  180 €

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ME  ΠΟΥΛΜΑΝ & ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΗΜΕΡΕΣ          ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ           2ΚΛΙΝΟ          3ο  ΑΤΟΜΟ          1ΚΛΙΝΟ

3                       ΜΟΝΤΑΝΑ 5*              149 €                 130 €                210 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν 

✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο  Avaris Hotel 5* ή Montana Hotel & Spa 5* στο Καρπενήσι

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.  Η είσοδος  στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.