Skip to main content

Ορεινή Ναυπακτία Ελατού - Άνω Χώρα - Ιανουάριος 2020 από 157.00

Αναχωρήσεις: 24/1

 Ώρα αναχώρησης: 07:45 π.μ

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 8/1  και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

 1η μέρα: Αθήνα - Ναύπακτος - Άνω Χώρα

Αναχώρηση από Αθήνα και μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου άφιξη στην ιστορική Ναύπακτο. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο και καφέ. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Ορεινή Ναυπακτία, με ενδιάμεση στάση στο Τρίκορφο Δωρίδας, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγ. Αυγουστίνου & Σεραφείμ, μοναδική για τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες της. Άφιξη στο ξενοδοχείο CRYSTAL MOUNTAIN 3* στην Άνω Χώρα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο.

2η μέρα: Αμπελακιώτισσα - Ελατού

Πρωινό και αναχώρηση για ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, την Ελατού, με την ιστορική Μονή Αμπελακιώτισσας (1455 μ.Χ.). Είναι κατά κοινή ομολογία η «ιερά κιβωτός» της Ναυπακτίας, γιατί φυλάσσει κειμήλια μεγάλης θρησκευτικής και καλλιτεχνικής αξίας. Συνεχίζοντας την ορεινή διαδρομή μας συναντάμε την αμφιθεατρικά χτισμένη Ελατού, που μέχρι το 1928 είχε το Σλαβικό όνομα Ελετσού, δηλαδή «ευήλιο». Το σημερινό της όνομα το πήρε από το πυκνό ελατοδάσος που την περιβάλλει. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Μονή Βαρνάκοβας - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να χαρείτε τη φύση. Στη συνέχεια αναχώρηση για την ιστορική Μονή Βαρνάκοβας, τη δεύτερη αρχαιότερη μονή της χώρας μας μετά το Μικρό Μετέωρο, με έτος ίδρυσης το 1077 μ.Χ. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

24/1

3

157 €

132 €

218 €

24/1

3

177 €

150 €

235 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 8/1  και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Περιλαμβάνονται:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Crystal Mountain 3* στην Άνω Χώρα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. 

**Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.