Skip to main content

Ορεινή Ναυπακτία «Κυνήγι» Μανιταριών - Ενδιάμεσα γιορτών 2019 - 2020 από 165.00

Αναχωρήσεις: 22/11, 3 ΗΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 08:00 π.μ.

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 4/11 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

 1η μέρα: Αθήνα - Ναύπακτος - Ορεινή Ναυπακτία

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου φτάνουμε στην ιστορική Ναύπακτο, με το Ενετικό Κάστρο και το γραφικό λιμάνι. Σύντομη γνωριμία με την πόλη και επίσκεψη στη Μονή Αυγουστίνου και Σεραφείμ. Άφιξη στο ξενοδοχείο CRYSTAL MOUNTAIN 3* στην Άνω Χώρα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο.

2η μέρα: «Κυνήγι» Μανιταριών

Πρωινό και αναχώρηση για το (προαιρετικό) «κυνήγι» μανιταριών. Αναρίθμητα τα είδη μανιταριών που συναντά κανείς στο δάσος της Ορεινής Ναυπακτίας! Τόσο ποικιλόμορφα και ιδιαίτερα που σαγηνεύουν όποιον τα βρει, ώστε να επιθυμεί να τα γευτεί. Προσοχή, όμως! Δεν είναι όλα τα μανιτάρια αθώα! Έμπειρος μανιταρολόγος και γνώστης των ιδιαιτεροτήτων τους μάς κατευθύνει σε ένα «κυνήγι» διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ακολουθώντας τις οδηγίες του συλλέγουμε μονάχα τα βρώσιμα μανιτάρια. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μαθαίνουμε να τα καθαρίζουμε σωστά και τα μαγειρεύουμε με όλο μας το μεράκι! «Ταξιδέψτε» σε μια γευσιγνωσία άγριων μανιταριών, με τη συνοδεία ντόπιου τσίπουρου. Δείπνο.

3η μέρα: Ελατού - Μονή Βαρνάκοβας - Αθήνα

Πρωινό και μετάβαση στην Ελατού, χτισμένη σε υψόμετρο 1000μ. Το όνομά της το πήρε από το πυκνό ελατοδάσος που την περιβάλλει. Συνεχίζουμε την ορεινή διαδρομή μας και φθάνουμε στην ιστορική Μονή Βαρνάκοβας, τη δεύτερη αρχαιότερη μονή της χώρας μας μετά το Μικρό Μετέωρο, με έτος ίδρυσης το 1077 μ.Χ. Πορεία για Αθήνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

22/11

3

165 €

135 €

225 €

22/11

3

185 €

150 €

245 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 4/11 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Περιλαμβάνονται:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Crystal Mountian 3* στην Άνω Χώρα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

**Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.