Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΑΡΑΧΩΒΑ - ΝΗΣΟΣ ΤΡΙΖΟΝΙΑ!ΑΠΟ 235,00

Φράγμα Μόρνου - Λιδορίκι - Δελφοί - Μεταλλευτικό Πάρκο 

Φωκίδας - Γραβιά - Γαλαξίδι - Αγόριανη

ΔΩΡΟ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/4 • ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:45

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Όσιος Λουκάς - Δελφοί - Αράχωβα 

Πρωινή αναχώρηση για το βασιλομονάστηρο του Οσίου Λουκά, στο Στείρι Βοιωτίας. Επίσκεψη και μετάβαση στους Δελφούς. Άφιξη στην περιοχή και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο (θέατρο-Στάδιο). Θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό στο Μουσείο των Δελφών, όπου φυλάσσονται τα ευρήματα των ανασκαφών και ο εκπληκτικός Ηνίοχος. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Domotel Anemolia Resort 4*, στην Αράχωβα. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Φράγμα Μόρνου - Λιδορίκι - Τριζόνια - Γαλαξίδι 

Πρωινό και αναχώρηση για το Λιδορίκι. Χτισμένο στα 550μ., αποτελεί φυσική πρωτεύουσα της πιο τραχιάς περιοχής, της Ρούμελης, και υπήρξε μέχρι πρόσφατα το πλέον σημαντικό εμπορικό και οικονομικό κέντρο της ορεινής Φωκίδας. Στάση για καφέ στην πλατεία του χωριού. Συνεχίζουμε για το Φράγμα Μόρνου, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, το οποίο άρχισε να κατασκευάζεται τον Μάιο του 1969 και ολοκληρώθηκε το 1979. Μικρή στάση για φωτογραφίες και αναχώρηση για τα Χάνια, στις ακτές του Κορινθιακού Κόλπου, απ’ όπου θα περάσουμε με το καΐκι σε 5 λεπτά στο καταπράσινο νησάκι Τριζόνια, μοναδικό κατοικήσιμο. Στη συνέχεια μετάβαση στο Γαλαξίδι για καφέ και βόλτα στα στενά δρομάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στη λειτουργία της Ανάστασης. Αναστάσιμο Δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Αράχωβα - Πασχαλινό γεύμα Πρωινό και ελεύθερος χρόνος

Πασχαλινό γεύμα σε μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα στα γραφικά σοκάκια της κοσμοπολίτικης Αράχωβας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα Πάσχα: Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας - Γραβιά - Αγόριανη - Αθήνα 

Πλούσιο πρωινό. Αναχώρηση για το Μεταλλευτικό Πάρκο της Φωκίδας, το «Vagonetto». Θα κάνουμε βόλτα με τα βαγόνια στις παλιές στοές βωξίτη, θα δούμε το μουσείο και το θέαμα «Ήχος και Φως». Συνεχίζουμε για τη Γραβιά όπου πρόσφατα το Χάνι έχει μετατραπεί σε μουσείο. Τελευταίος μας σταθμός είναι το γραφικό χωριό της Αγόριανης (Επτάλοφος), με τις εξαιρετικές ταβέρνες. Πορεία επιστροφής και άφιξη στην Αθήνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Διάρκεια

2κλινο Std

3ο άτομο

1κλινο Std

1ο παιδι 2-6

1ο παιδί 6-12

29/4

4 μέρες

€ 235

€ 179

€ 270

€ 95

€ 140

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia • ΔΩΡΕΑΝ ξενάγηση στο μουσείο των Δελφών από επίσημο ξεναγό • Το εισιτήριο για τα Τριζόνια • Διαμονή στο ξενοδοχείο Domotel Anemolia Resort 4*, στην Αράχωβα • Ημιδιατροφή • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός του ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και στο μεταλλευτικό πάρκο • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα