Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ! ΑΠΟ 290,00

Πάσχα στην «Ελληνική Ελβετία»

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες - Μεγάλο & Μικρό Χωριό - Μονή Προυσού - Φραγκίστα - Μονή Τατάρνας - «Saloon»
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/4/2016 • ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:30

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κεφαλόβρυσο - Κορυσχάδες - Καρπενήσι 

Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Μέσω μιας υπέροχης διαδρομής φτάνουμε στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Συνεχίζουμε με τον παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων, με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Hellas Country Hotel ή Montana 5*. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Μικρό & Μεγάλο Χωριό - Μ. Προυσού 

Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Παναγιάς Προυσιώτισσας, χτισμένο σε απόκρημνη αλλά κατάφυτη περιοχή. Χρόνος για προσκύνημα και περιήγηση. Συνεχίζουμε για το Μικρό Χωριό, χτισμένο μέσα σε πυκνό ελατοδάσος. Απέναντι το Μεγάλο Χωριό, στους πρόποδες του όρους Χελιδόνα, με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το γαλακτομπούρεκο του κυρίου Αλέκου! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Ανατ. & Δυτ. Φραγκίστα - Μονή Τατάρνας 

Πρωινό και ψήσιμο του οβελία, απολαμβάνοντας ουζάκι με μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γλέντι! Το απόγευμα αναχώρηση για τις γραφικές Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα και επίσκεψη στη Μονή Τατάρνας. Από μακριά θα αγναντέψουμε την τεχνητή Λίμνη Κρεμαστών, τη μεγαλύτερη της χώρας μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δεύτερα Πάσχα: Καρπενήσι - «Saloon» - Αθήνα 

Πρωινό και βόλτα στο Πάρκο Τουριστικής Ιππασίας και Περιπέτειας «Saloon». Ένα ξύλινο καταφύγιο που συνδυάζει την ομορφιά της Ελληνικής… Δύσης και την παράδοση του Αμερικανικού Νότου! Συνεχίζουμε με το Καρπενήσι για σουβενίρ. Επιστροφή στην Αθήνα.

HELLAS COUNTRY CLUB

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο Dlx

29/4

4 μέρες

€ 290

€ 175

€ 390

MONTANA HOTEL & SPA

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

1ο παιδί 2-12

29/4

4 μέρες

€ 295

€ 250

€ 390

€ 100

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Hellas Country Hotel στο Μικρό Χωριό ή στο Montana Hotel & Spa 5* στο Καρπενήσι • Ημιδιατροφή καθημερινά • Πασχαλινό γεύμα και Αναστάσιμο δείπνο στη θέση της ημιδιατροφής • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα