Skip to main content

Ερμιόνη Αγίου Πνεύματος 2023 4 ημέρες από 340

Γιορτάζουµε του Αγίου Πνεύµατος στην εκπληκτική παραλία με θέα την Ύδρα

Ύδρα - Πόρος - Ερμιόνη - Παλαιά Επίδαυρος

Αναχώρηση: 2-5/6

 

1η μέρα: Αθήνα – Ναύπλιο - Barcelo Hydra Beach 

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:30 και μέσω των Λουτρών της Ωραίας Ελένης, φτάνουμε στο πανέμορφο Ναύπλιο, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και περιπλάνηση στην Πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια συνεχίζουμε προς την Ερμιόνη, άφιξη και εγκατάσταση στο υπερπολυτελές συγκρότημα BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux. Το απόγευμα κοντινή βόλτα στην γειτονική “νησιωτική” Ερμιόνη. Το βράδυ μπουφέ δείπνο και απεριόριστα ποτά (βαρελίσιο κρασί, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά).

 

2η μέρα: Γαλατάς - Πόρος 

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το Γαλατά, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι (έξοδα ατομικά) για το λιμάνι της Πλάκας στον Πόρο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες, καφεδάκι και γνωριμία με το νησί. Κατά το απογευματάκι, επιστροφή στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τις πληθωρικές ανέσεις του συγκροτήματος και τον χώρο του Spa (ελεύθερη χρήση πισίνας, σάουνας, χαμάμ, γυμναστηρίου). Το βράδυ μπουφέ δείπνο με απεριόριστα ποτά.

 

3η μέρα: Ερμιόνη -  Ύδρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μετάβαση στην Ερμιόνη απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι (έξοδα ατομικά) που θα μας μεταφέρει στο εξαιρετικά γραφικό, αρχοντικό και κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας, που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέο και απαγορεύονται τα τροχοφόρα. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά) και χρόνος για περιπλάνηση στο παλιό γραφικό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, τα μουσεία, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, τα μοναστήρια και τη ναυτική σχολή. Χρόνος ελεύθερος να απολαύσουμε της ομορφιές της Ύδρας και να γευτούμε θαλασσινά μεζεδάκια. Επιστρέφουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τις παροχές του, την υπέροχη παραλία, τις πισίνες κ.α. Το βράδυ μπουφέ δείπνο με απεριόριστα ποτά.

 

4η μέρα: Barcelo Hydra Beach  - Παλαιά Επίδαυρος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε τις ανέσεις του Barcelo. Αργότερα, αναχωρούμε με κατεύθυνση προς το γραφικό λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου με την απίστευτη φυσική ομορφιά που δένει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα, το πεύκο και την πορτοκαλιά. Δεν επελέχθη τυχαία άλλωστε η περιοχή, για να γίνει το πιο φημισμένο Ασκληπιείο της αρχαιότητας. Χρόνος για γεύμα στις γραφικές ψαροταβέρνες της Παλαιάς Επιδαύρου και έπειτα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

 

Τιμή κατ’ άτομο, 2-5/6, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο Superior

340

Δίκλινο Deluxe

355

3o άτομο (σε Deluxe)

285

3o άτομο έως 11,99 ετών

145

4o άτομο έως 11,99 ετών (σε Deluxe)

245

Μονόκλινο Superior

429

 

* Οι τιμές αφορούν όλα τα δωμάτια με θέα κήπο. Για θέα θάλασσα (πλευρική) υπάρχει δυνατότητα επιβάρυνσης 8 € το άτομο ανά διανυκτέρευση.

Περιλαμβάνονται: Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux στο Πλέπι Ερμιονίδος • Πρωινό και βραδινό από πλούσια μπουφέ καθημερινά (ημιδιατροφή) και απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια του δείπνου • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Αρχηγός/Συνοδός • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης € 4 / δωμάτιο / διανυκτέρευση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων