Skip to main content

ΝΑΥΠΛΙΟ 3 και 4 μερες 28η Οκτωβριου 2021

Επίδαυρος- Μονή Λουκούς - Άστρος Κυνουρίας-Παλαμήδι - Κεφαλάρι Άργους -Μυκήνες - Λουτράκι

3 και 4 μερες στο Αμαλια Ναυπλιου!

 

1η μέρα: Αθήνα - Επίδαυρος - Ναύπλιο

Αναχώρηση από Αθήνα στις 8:30 μέσω των Λουτρών της Ωραίας Ελένης, άφιξη και επίσκεψη στην Επίδαυρο (έξοδα ατομικά) με τον αρχαιολογικό της χώρο, το μουσείο και το πασίγνωστο Αρχαίο θέατρο. Χρόνος για γεύμα στο Λυγουριό με τις όμορφες ταβέρνες. Συνεχίζουμε για το AMALIA HOTEL 4* Sup. Τακτοποίηση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

2η μέρα: Ναύπλιο - Μονή Λουκούς - Άστρος Κυνουρίας

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική Μονή Λουκούς, του 12ου αιώνα , το σπουδαιότερο μοναστήρι της Κυνουρίας και ένα από τα πιο σημαντικά της Αρκαδίας, ο περίφημος σοφιστής ο Ηρώδης ο Αττικός ανήγειρε δίπλα στο χώρο της μονής την περίφημη έπαυλη του η οποία αποκαλύφθηκε τα τελευταία χρόνια και από εκεί συνεχίζουμε στο πανέμορφο παράλιο Άστρος Κυνουρίας όπου χρόνος ελεύθερος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

3η μέρα: Ναύπλιο - Παλαμήδι - Κεφαλάρι Άργους

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αρχίζουμε με πανοραμικές φωτογραφίες από το Παλαμήδι και μετά θα περιπλανηθούμε στο μοναδικό σύμπλεγμα από φράγκικα, ενετικά και τούρκικα κτίρια του κέντρου. Η πρώτη Βουλή των Ελλήνων, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Θέατρο Τριανόν, οι εκκλησίες του Αγ. Σπυρίδωνα και του Αγ.Γεωργίου, το Δημαρχείο και άλλες ομορφιές της πόλης μας περιμένουν. Το απόγευμα μέσω γαλήνιας παραθαλάσσιας διαδρομής, θα βρεθούμε στο Κεφαλάρι Άργους. Εδώ βρίσκεται ένας από τους ομορφότερους ναούς της χώρας μας, αυτός της Ζωοδόχου Πηγής μέσα σε σπηλιά στο μαγευτικό σημείο όπου σμίγουν τα νερά του ποταμού Ερασίνου με το βαθύ πράσινο χρώμα. Απέναντι από το Ναό, εφόσον σταθεί δυνατόν, θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό μουσείο (έξοδα ατομικά). Επιστροφή και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

4η μέρα: Μυκήνες - Λουτράκι - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας και μετά από λίγο χρόνο ελεύθερο που θα έχουμε στο ξενοδοχείο, ξεκινάμε για τις Μυκήνες όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο (έξοδα ατομικά), την πατρίδα του βασιλιά Αγαμέμνονα και των Μυκηναίων. Επιβλητικά τείχη και επιβλητικός ο τάφος του Ατρέα που μας εντυπωσιάζει για μια εποχή τόσο σημαντική του αρχαίου κόσμου. Κατόπιν θα μεταβούμε στο Λουτράκι για να χαρούμε την παραλιακή Κορινθιακή πόλη όπου χρόνος ελεύθερος για βόλτα και για φαγητό. Έπειτα πέρχουμε τον δρόμο της επιστροφής μας για την Αθήνα.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής:

1η μέρα: Αθήνα - Επίδαυρος - Ναύπλιο

2η μέρα: Ναύπλιο - Μονή Λουκούς - Άστρος Κυνουρίας

3η μέρα: Ναύπλιο - Παλαμήδι - Κεφαλάρι Άργους - Αθήνα

 

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων. Η σειρά των εκδρομών – επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί κάποια από αυτές.

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή                      

 

3 ημέρες

28 - 30/10

4μέρες

28 - 31/10

Δίκλινο

219

297

3ο άτομο

134

170

3ο άτομο έως 10 ετών

90

110

4ο άτομο έως 10 ετών

125

158

Μονόκλινο

275

380

 

 

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές ΑΜΑLIA NAUPLIA HOTEL 4* Sup. στη Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου • Πρόγευμα και δείπνο από πλούσια μπουφέ καθημερινά (ημιδιατροφή) • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α