Skip to main content

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΜΑΝΗ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Καλοκαίρι 2020 από 625,00

Αναχωρήσεις: 18 Ιουλίου & 1,8,12,15,22,29 Αυγούστου ‘20

9 ημέρες

Με διαμονή στο κέντρο της Καλαμάτας & του Γυθείου!

Αγία Θεοδώρα Μεγαλόπολης, Καλαμάτα, Κορώνη, Φοινικούντα, Μεθώνη, Παλαιόκαστρο, Παραλία Βοϊδοκιλιάς, Πύλος, Νιόκαστρο, Καρδαμύλη, Στούπα, Αρεόπολη, Γύθειο, Μαυροβούνι, Νήσος Κρανάη, Σπήλαιο Διρού, Γερολιμένας, Ελαφόνησος, Παραλία Σίμου, Μονεμβασιά, Μονή Μαλεβής

 

1 ημέρα ΑΘΗΝΑ – ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και επιβίβαση με τελικό προορισμό την πανέμορφη Καλαμάτα. Έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, πρώτος μας βασικός σταθμός είναι ο ναός της Αγίας Θεοδώρας που βρίσκεται κοντά στο χωριό Βάστα, του νομού Αρκαδίας μέσα σε καταπράσινη χαράδρα με πυκνό δάσος από ανθισμένες βελανιδιές. Το μικρό, πέτρινο εκκλησάκι με τα 17 ριζωμένα πλατάνια που ξεπροβάλουν από την σκεπή του, προκαλεί ένα αίσθημα δέους και κατάνυξης. Σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση που το συνοδεύει, η Αγία Θεοδώρα ζήτησε από τον Θεό, αφότου πεθάνει, το σώμα της να γίνει ναός, τα μαλλιά της δέντρα και το αίμα της νερό που όσο πλησιάζεις στο μεγαλοπρεπές εκκλησάκι το ακούς να αναβλύζει από μπροστά του. Η δυσκολία του φιδογυριστού δρόμου μοιάζει με δοκιμασία πίστης ενώ όλη η εμπειρία θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. Η απαράμιλλη θέα που θα αντικρίσετε θα σας συνεπάρει. Αφού προσκυνήσουμε θα ξαποστάσουμε κάτω από τη δροσιά των δέντρων ενώ το κρυστάλλινο νερό που κυλά θα μας ξεδιψάσει. Συνεχίζουμε στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, σημείο αναφοράς πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς, στολίδι της πόλης που συνδέει το παρελθόν με το σήμερα. Θα επισκεφτούμε το κάστρο, χτισμένο πάνω σε καταπράσινο ξέφωτο το οποίο έχει  πανοραμική θέα σε όλη την Καλαμάτα από το κέντρο μέχρι την παραλία της. Επόμενη στάση, το μουσείο με τις παραδοσιακές ελληνικές ενδυμασίες. Η συλλογή των λαϊκών φορεσιών μέσα σε έναν υπέροχο εκθεσιακό χώρο θα σας γνωρίσει μια πτυχή της παράδοσης του τόπου.  Στο ιστορικό κέντρο θα συναντήσουμε την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, την μεγαλοπρεπή εκκλησία, με την ιστορική σημασία. Από εκεί, ξεκίνησε η επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού το 1821, άριστα διατηρημένη μέχρι και σήμερα, με τις αναλλοίωτες τοιχογραφίες της σας  γνωρίζει, με την σειρά του, την Καλαμάτα μιας άλλης εποχής ταξιδεύοντάς σας  πίσω στον χρόνο. Ελεύθερος  χρόνος στην πανέμορφη πόλη. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Διαμονή & παροχές : Pharae Palace 4* Καλαμάτα

Διατροφή : -

 

2η ημέρα  ΚΑΛΑΜΑΤΑ ALL DAY

Πρωινό και όλη η μέρα ελεύθερη στην πανέμορφη Καλαμάτα. Εμείς σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στην τεράστια αμμουδιά,  με τα beach bar και τις μπυραρίες με τις ωραίες χορταστικές ποικιλίες και τη συνοδεία ούζου. Βολτάρετε στα μαγικά στενά της πόλης, με τα τουριστικά μαγαζιά και τις υπαίθριες αγορές. Επισκεφτείτε το Μουσείο Σιδηροδρόμων που εκτείνεται στο  δημοτικό καταπράσινο πάρκο, στο κέντρο της πόλης, ένα από τα πρώτα θεματικά πάρκα της Ελλάδας. Όπως και το μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας, βόρεια της Καλαμάτας, μας παρουσιάζει την νεότερη ελληνική ιστορία  από την Επανάσταση του 1821 έως τις μέρες μας, μέσα από κείμενα, φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό. Διανυκτέρευση.

Διαμονή & παροχές : Pharae Palace 4* Καλαμάτα

Διατροφή : Πρωινό

 

3η ημέρα ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΟΡΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωινό στο χώρο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για την Κορώνη, όπου και θα επισκεφτούμε το κάστρο της. Ένα από τα πιο φημισμένα κάστρα της Ελλάδας, στα  νοτιοανατολικά παράλια του Νομού Μεσσηνίας, ορθώνεται αγέρωχο πάνω σε καταπράσινους βράχους δίπλα στην θάλασσα. Στο εσωτερικό του κάστρου σώζονται ο βυζαντινός ναός της Αγίας Σοφίας και η εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους. Το ενετικό κάστρο προσδίδει αίγλη Βυζαντινής εποχής στον πράσινο παραθαλάσσιο οικισμό του. Στην συνέχεια, θα βρεθούμε στην κατάφυτη Φοινικούντα. Ήσυχο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο με μεγάλες αμμουδερές παραλίες και καθαρά κρυστάλλινα νερά, βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Μεσσηνίας, εκεί που ενώνονται οι καστροπολιτείες της Κορώνης και της Μεθώνης. Ελεύθερος χρόνος για να ξενοιάσετε πλάι στον αφρό της θάλασσας με τα τιρκουάζ  νερά και να απολαύσετε την ηλιόλουστη μέρα σας, σε κάποιο τοπικό ταβερνάκι. Η περιήγηση συνεχίζει στην πανέμορφη παραλιακή κωμόπολη της Μεθώνης και στα μοναδικά αξιοθέατά της. Χτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης, δεσπόζει το καλοδιατηρημένο, μεσαιωνικό κάστρο με τα ψηλά τείχη που εκτείνεται μέχρι την θάλασσα και καταλήγει στο Μπούρτζι. Το οχυρωμένο νησάκι με τον οκταγωνικό πύργο, κτισμένο στη νότια πλευρά του κάστρου, ενώνεται με μία πετρόχτιστη τάφρο, που το χωρίζει από την ξηρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

Διαμονή & παροχές : Pharae Palace 4* Καλαμάτα

Διατροφή : Πρωινό


4η ημέρα ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΪΔΟΚΟΙΛΙΑΣ – ΠΥΛΟΣ – ΝΙΟΚΑΣΤΡΟ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Παλαιόκαστρο γνωστό και ως Παλιοναβαρίνο. Θα επισκεφτούμε το φρούριο  που χτίστηκε από  Φράγκους στα τέλη του 13ου αιώνα . Το απόρθητο φρούριο βρίσκεται, νοτιοδυτικά της Μεσσηνίας με μόνη πρόσβαση την νότια πλευρά του.  Αμέσως μετά, θα βρεθούμε βόρεια της Πύλου, στη πολυφωτογραφημένη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς,  που είναι με σιγουριά ένας από τους ομορφότερους όρμους της Μεσογείου. Η ονομασία της, προέρχεται από τη μεγάλη καμπυλότητα που έχει, σαν να μοιάζει με κοιλιά βοδιού. Ο φυσικός κόλπος διαθέτει μοναδική ομορφιά, με τη λευκή αμμουδιά  να απλώνεται σε μεγάλη έκταση, ο επίγειος παράδεισος που εκθειάζεται μπροστά σας, αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό. Χαλαρώστε στα γαλήνια γαλαζοπράσινα νερά του, η αυθεντική, φυσική της ομορφιά ανήκει στην προστατευόμενη ζώνη του Natura 2000. Επόμενος προορισμός, η Πύλος και η παραθαλάσσια κωμόπολή της, η οποία βρίσκεται στις δυτικές ακτές του νομού Μεσσηνίας, ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την βόλτα σας στα γραφικά στενά του και να πάρετε το γεύμα σας, σε μία από τις τοπικές ταβέρνες. Επόμενη στάση μας, το φρούριο του Νιόκαστρου, με τη μεγάλη ιστορική σημασία. Δεσπόζει πάνω από την γραφική κωμόπολη της Πύλου ενώ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κάστρα της Πελοποννήσου. Κατά την επίσκεψη μας, θα μπούμε στην χρονομηχανή της, μέσα από τις μουσειακές συλλογές που βρίσκονται μέσα σε αυτό και θα δούμε όλα τα σημαντικά σημεία του κάστρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Διαμονή & παροχές : Pharae Palace 4* Καλαμάτα

Διατροφή : Πρωινό


5η ημέρα ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΓΥΘΕΙΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Καρδαμύλη. Ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι με τον καλά διατηρημένο, παραδοσιακό οικισμό του, βρίσκεται μέσα σε μια κατάφυτη πανδαισία. Ο καλά κρυμμένος παράδεισος πρωταγωνίστησε ως μαγευτικό σκηνικό στην ταινία Before Midnight  με τον Ίθαν Χοκ και τη Ζιλί Ντελπ, που την κατέταξε σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να ξεναγηθείτε στα πετρόχτιστα σοκάκια με τα σπίτια που μοιάζουν με μικρογραφίες πύργων  και να ανακαλύψετε σημεία με ειδυλλιακή θέα στο Μεσογειακό κόλπο. Μπορείτε ακόμη να γευματίσετε σε ένα από τα γραφικά, παλιά ταβερνάκια που βρίσκονται στο γραφικό λιμανάκι. Πριν την αναχώρηση μας, θα επισκεφτούμε τον πέτρινο πύργο του Μούρτζινου. Πρόσφατα αναπαλαιωμένο  μας αποδεικνύει το  μεγαλείο των Ελλήνων Μανιατών, τον τρόπο  ζωής τους επί Τουρκοκρατίας, μέσα στο Λακωνικό τοπίο, θα μας προσφέρει μια ιστορική αναδρομή. Επόμενος προορισμός η Στούπα. Χτισμένη στους πρόποδες του Ταΰγετου το κοσμοπολίτικο θέρετρο διαθέτει ένα απόλυτα εναρμονισμένο τοπίο που συνδυάζει καταπράσινους ελαιώνες με αμμουδερούς κολπίσκους, θα ευχαριστηθούμε τον μπάνιο μας  και θα απολαύσουμε τον ζεστό ήλιο, ενώ μπορούμε να πάρουμε το γεύμα μας σε μία από τις παραθαλάσσιες ταβέρνες του. Επόμενη στάση μας, η κοσμοπολίτικη Αρεόπολη, όπου σύμφωνα με την μυθολογία το όνομα της πόλης οφείλεται στον πολεμοχαρή θεό Άρη. Ιστορικός οικισμός, αποτέλεσε εμπορικό και διοικητικό κέντρο της Μάνης που κατάφερε να διατηρήσει την ανεξαρτησία του στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Στη πατρίδα των Μαυρομιχαλέων, θα έχετε τον χρόνο με το μέρος σας να περπατήσετε στη πλακόστρωτη πλατεία, να θαυμάσετε τα πυργόσπιτα και τα ατμοσφαιρικά καλντερίμια αλλά και να απολαύσετε όλα τα χρώματα, τα αρώματα και το τοπίο της Μάνης εν μέσω απογευματινή δροσιάς. Άφιξη στο κεντρικό μας ξενοδοχείο στο Γύθειο. Διανυκτέρευση.

Διαμονή & παροχές:  LAS Hotel&Spa 4* Γύθειο

Διατροφή : Πρωινό


6η ημέρα ΓΥΘΕΙΟ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ-ΝΗΣΟΣ ΚΡΑΝΑΗ-ΓΥΘΕΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Μαυροβούνι, τον καταπράσινο όρμο της λακωνικής Μάνης. Η τεράστια αμμώδης παραλία του απλώνεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο γεμάτο αντιθέσεις. Θα απολαύσουμε τον ήλιο και τις πρώτες χαλαρωτικές στιγμές του ταξιδιού, κάτω από τον βαθυγάλανο ουρανό της Μάνης.  Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στο νησάκι Κρανάη, το ερωτικό καταφύγιο του Πάρη και της ωραίας Ελένης. Θα περπατήσουμε μέχρι το ακρωτήρι του. Μέσα από μία διαδρομή γεμάτη πράσινο θα φτάσουμε στον μαρμαρένιο φάρο του, ύψους 23 μέτρων,  κοσμεί  την κορυφή του Κρανάη, ενώ θα θαυμάσουμε ακόμη τον αρχοντικό πύργο Τζανετάκη που σήμερα στεγάζει το Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο της Μάνης και θα προσκυνήσουμε στο ναό του Αγίου Πέτρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Διαμονή & παροχές:  LAS Hotel&Spa 4* Γύθειο

Διατροφή: Πρωινό


7η ημέρα ΓΥΘΕΙΟ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ-ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ-ΓΥΘΕΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση προς το νότο, για το Σπήλαιο του Διρού. Το διάσημο λιμναίο σπήλαιο, βρίσκεται στον ομώνυμο κόλπο του, στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου. Επισκεπτόμαστε το μαγευτικά απόκοσμο σπήλαιο για να απολαύσουμε μια φανταστική ξενάγηση 30 λεπτών μέσα σε βαρκούλες περνώντας ανάμεσα από πελώριους σταλαγμίτες, σταλακτίτες και κρυστάλλους θαυμάζοντας την τέχνη της φύσης που δημιούργησε ένα απερίγραπτο θέαμα που κόβει την ανάσα. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε το Πύργο του Δυρού, παραδοσιακός οικισμός με κλασικά πέτρινα σπιτάκια πολλά από τα οποία είναι σύγχρονα τουριστικά μαγαζιά. Η περιήγηση μας, συνεχίζεται με  το Γερολιμένα, γνωστό και ως το ιερό λιμάνι της Μάνης, με τον μεγαλοπρεπή βράχο, στημένο πάνω στην θάλασσα και τα μαργαριταρένια νερά, δημιουργούν ένα μεγαλειώδης τοπίο, που δεν θα σας επιτρέψουμε να χάσετε. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο να γευματίσετε σε μία από  παραθαλάσσιες ταβέρνες του και να δοκιμάσετε παραδοσιακές θαλασσινές νοστιμιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

Διαμονή & παροχές:  LAS Hotel&Spa 4* Γύθειο

Διατροφή : Πρωινό

 

8η ημέρα ΓΥΘΕΙΟ-ΝΑΥΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΙΜΟΥ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ

Πρωινό στο χώρο του ξενοδοχείου. Σήμερα θα επισκεφτούμε έναν επίγειο παράδεισο με κρυστάλλινα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, την μοναδική Ελαφόνησο. Πριν φτάσουμε στο λιμάνι της Πούντας θα θαυμάσουμε  ένα από τα  πιο ενδιαφέροντα σημεία στην νοτιοανατολική πλευρά της Μάνης. Το άγνωστο στους περισσότερους “πλοίο φάντασμα”, στο οποίο θα κάνουμε πανοραμική ξενάγηση για φωτογραφίες, βρίσκεται ξεβρασμένο στη καταγάλανη απέραντη παραλία της Στελινίτσας. Το πλοίο με το όνομα Δημήτριος ναυαγισμένο από το 1981, δένει αρμονικά στον Λακωνικό κόλπο και το φυσικό τοπίο του, ενώ κρύβει τα δικά του μυστικά καθώς θεωρείται ένα από τα παράνομα τσιγαράδικα που έπλεαν λαθραία την εποχή εκείνη. Εντυπωσιακό, με το σκουριασμένο κουφάρι του αποτελεί έναν καλά κρυμμένο θησαυρό που θα ανακαλύψουμε. Αφού φτάσουμε στο λιμάνι της όμορφης Πούντας θα περάσουμε απέναντι στο εξωτικό νησί, βγαλμένο σαν από όνειρο, η μαγευτική Ελαφόνησος με τη τεράστια, τροπική παραλία του Σίμου και την ατέλειωτη ασημένια ψιλή άμμο.  Απολαύστε τα σμαραγδένια νερά και τη σκιά των κέδρων, κάτω από τον μπλε ουρανό. Ελεύθερος χρόνος για να ζήσετε σαν ναυαγοί στα χνάρια των πειρατών και των κουρσάρων που έβρισκαν καταφύγιο στο μοναδικό αυτό νησί που αποτελεί, μέχρι και σήμερα, το κυριότερο πέρασμα των πλοίων από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα . Τα παραλιακά μαγαζάκια και beach bar,  είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε ολοκληρώνοντας την βουτιά στον παράδεισο,  στο καταπράσινο νησί, καρτ-ποστάλ της Ελαφονήσου. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το ακρωτήρι της νοτιοανατολικής Λακωνικής ακτής, ένα μικρό, μεσαιωνικής ομορφιάς, νησάκι σήμερα, που συνδέεται με γέφυρα, με το υπόλοιπο κομμάτι της Πελοποννήσου, ενώ στο παρελθόν ήταν χερσόνησος όπως το περιγράφει ο περιηγητής Παυσανίας. Κατά την Βυζαντινή εποχή η πανέμορφη Μονεμβασιά, που η ετοιμολογία του ονόματός της είναι “μοναδική είσοδος”, αποτελούσε ένα φυσικό απόρθητο φρούριο με στρατηγική θέση. Ο μοναδικά συντηρημένος μεσαιωνικός οικισμός μοιάζει με σμιλευμένο γλυπτό πάνω σε βράχο για αυτό το λόγο είναι γνωστή και ως “πετρωμένο καράβι”. Η Μονεμβασιά του Γιάννη Ρίτσου έχει πολλά αξιοθέατα, εμείς θα επισκεφτούμε  το σπίτι και τον τάφο του όπως και την βυζαντινή  εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην άνω πόλη, που ορθώνεται επιβλητική πάνω σε γκρεμό, πρόκειται για ένα σπάνιο δείγμα οκταγωνικής εκκλησίας, Κωνσταντινουπολίτικης τέχνης. Το Γιβραλτάρ της Ελλάδας με την καστροπολιτεία, τα πλούσια αρχοντικά , τις κρήνες και τα χαμάμ που  διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, διαφυλάσσουν ατόφια την ιστορία αιώνων  αυτού του οικισμού. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.

Διαμονή & παροχές :  LAS Hotel&Spa 4* Γύθειο

Διατροφή : Πρωινό

 

9η ημέρα ΓΥΘΕΙΟ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση. Αποχαιρετάμε το γραφικότατο Γύθειο και συνεχίζουμε για το κοσμικά, απόκοσμο Μυστρά. Άφιξη στο Μυστρά, στην μεσαιωνική καστροπολιτεία που μοιάζει να έχει αποκοιμηθεί στο πέρασμα των αιώνων και έχει κηρυχθεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η Βυζαντινή πολιτεία με τα παλάτια, τις εκκλησίες και τις ψηλές οχυρώσεις βρίσκεται ακουμπισμένη στις βόρειες πλαγιές του Ταΰγετου, ανάμεσα σε πράσινο με πλούσια βλάστηση, μας μεταφέρει στην ένδοξη εποχή του Βυζαντίου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε ανάμεσα στα πετρόχτιστα αρχοντικά με τις κρήνες, που βρίσκονται στα πλακόστρωτα δρομάκια και θα σας εντυπωσιάσουν με την ομορφιά τους. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Μονή Μαλεβής, αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου είναι ένα από τα πιο διάσημα μοναστήρια της Αρκαδίας. Χτισμένη σε κατάφυτη βουνοπλαγιά, γεμάτη έλατα και πράσινο, το μεγαλοπρεπές μοναστηριακό συγκρότημα με την μεγάλη ιστορία του θα μας γαληνέψει.  Άφιξη αργά το απόγευμα στην Αθήνα. Έχοντας αποκομίσει όλες τις πτυχές αυτού του ταξιδιού, τις αντιθέσεις του πράσινου και του γαλάζιου, δίνουμε υπόσχεση για νέο αντάμωμα με καινούριο προορισμό.

Διαμονή & παροχές :  LAS Hotel&Spa 4* Γύθειο

Διατροφή : Πρωινό

Περιλαμβάνονται:

  • Διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4*.(Pharae Palace 4* Καλαμάτα & LAS HOTEL&SPA Γύθειο)
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά (120€ επιπλεόν η ημιδιατροφή)
  • Εισιτήριο καραβιού Πούντα-Ελαφόνησος-Πούντα.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.
  • Έμπειρο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά.
  • Είσοδος στο σπήλαιο Διρού.

Σημείωση :

  • Διαφοροποίηση στη ροή - σειρά των επισκέψεων του προγράμματος , ενδέχεται να γίνει, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι διαμονής και δημοτικοί φόροι. Στην Ελλάδα ο φόρος διαμονής, βάση σχετικού νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Οι τιμές αλλάζουν ανά τύπο ξενοδοχείου και αφορούν την διαμονή του πελάτη σε δωμάτιο/σουίτα ανά διανυκτέρευση. Πιο συγκεκριμένα:

Τύπος Ξενοδοχείου

Τιμές

Ξενοδοχείο 3*:

1.50€

Ξενοδοχείο 4*:

3,00€

Ξενοδοχείο 5*:

 4,00€