Skip to main content

Barcelo Hydra Beach Πρωτομαγιά 2020 από 179,00

IX & ΠΟΥΛΜΑΝ

Αποχαιρετάμε και φέτος το καλοκαίρι με μία υπέροχη εκδρομή το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Επιλέξαμε το διακεκριμένης ποιότητας και απέριττης πολυτέλειας Barcelo Hydra Beach το οποίο αναδείχθηκε σε μία από τις κορυφαίες μας συνεργασίες με απόλυτα ποσοστά ικανοποίησης των πελατών μας σε παροχές All inclusive.

1η μέρα: Αθήνα - Barcelo Hydra Beach - Ερμιόνη

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:30 και μέσω των Λουτρών της Ωραίας Ελένης. Άφιξη και εγκατάσταση στο υπερπολυτελές συγκρότημα BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux. Γεύμα από μπουφέ με Show Cooking και απεριόριστα ποτά (κρασί, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά). Το απόγευμα κοντινή βόλτα στην γειτονική “νησιωτική” Ερμιόνη. Το βράδυ μπουφέ δείπνο με απεριόριστα ποτά.

2η μέρα: Γαλατάς - Πόρος - Spa

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τον Γαλατά, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι για το λιμάνι της Πλάκας στον Πόρο. Ελεύθερος χρόνος για καφεδάκι και γνωριμία με το νησί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα από μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα απολαύστε τις all inclusive παροχές, τις πληθωρικές ανέσεις του συγκροτήματος, την υπέροχη παραλία, τις πισίνες αλλά και τον χώρο του Spa (ελεύθερη χρήση πισίνας, σάουνας, χαμάμ, γυμναστηρίου). Το βράδυ μπουφέ δείπνο με Show Cooking και απεριόριστα ποτά.

3η μέρα: Barcelo - Πόρτο Χέλι - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και λίγος ακόμα χρόνος στις ανέσεις του Barcelo. Αργότερα, αναχωρούμε με κατεύθυνση προς Κρανίδι και προορισμό το γραφικό Πόρτο Χέλι όπου χρόνος για γεύμα στις γραφικές ψαροταβέρνες. Επιστρέφουμε στην Αθήνα.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε All Inclusive στο ξενοδοχείο καθηµερινά.

BARCELO HYDRA BEACH 5*

3 µέρες / 1 - 3 Μαΐου 

Δίκλινο Superior

189

Δίκλινο Deluxe

199

Δίκλινο Bungalow Superior

210

Δίκλινο Bungalow Family

229

3o άτοµο *

159

3ο άτ. έως 11 ετών *

80

4ο άτ. 2 έως 11 ετών *

138

Μονόκλινο Superior

270

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε All Inclusive.

3 µέρες/2 νύχτες

4 µέρες/3 νύχτες

123

179

135

199

138

205

159

235

-30%

-30%

Δωρεάν

Δωρεάν

-50%

-50%

186

275

Tα Superior έχουν μέγιστη χωρητικότητα 2 ενήλικες + 1 παιδί ως 11 ετών.

Τα Superior Bungalows, 2 ενήλικες + 1 βρέφος αντίστοιχα.

* 3ο άτομο ενήλικας ή και 4ο άτομο (παιδί ως 11 ετ) μόνο σε deluxe δωμάτια ή σε Family Bungalow.

Οι τιμές αφορούν όλες σε δωμάτια με θέα κήπο. Για θέα θάλασσα (πλευρική) υπάρχει δυνατότητα με επιβάρυνση € 8,00 το άτομο τη νύχτα.

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 24/4.

Από 25/4 προσαυξάνονται κατά 15% περίπου.

Περιλαμβάνονται: • Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux στο Πλέπι Ερμιονίδος • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά (αρχίζοντας με γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό), απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια των φαγητών, όλα self service (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix), καφέ, σνακς, ποτά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας (All Inclusive) • Τα εισιτήρια πλοιάριου για τον Πόρο • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Αρχηγός/Συνοδός • Φ.Π.Α.