Skip to main content

Καλαμάτα Πρωτομαγιά 2020 από 225,00

Μεσσηνιακή Ραψωδία
με διαμονή στο Grecotel Filoxenia 4*

1η μέρα: Αθήνα - Αγία Θεοδώρα Βάστας - Πεταλίδι - Μεθώνη - Πύλος - Καλαμάτα

Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα με ενδιάμεση στάση για το “θαύμα” της φύσης της Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα. Τα λόγια της προσευχής της Αγίας, μπροστά στα μάτια μας! Δεκαεπτά πελώρια δέντρα ξεπηδούν από τη στέγη της ενώ από τα θεμέλια αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Κατευθυνόμαστε προς το παραθαλάσσιο Πεταλίδι. Από απόσταση βλέπουμε την καστρόπολη της Κορώνης, χτισμένη στη ρίζα του βράχου, σχεδόν απροσπέλαστη και μέσω της γραφικής Φοινικούντας, αργότερα θα βρεθούμε στο ενετικό παραθαλάσσιο κάστρο της Μεθώνης και την ιστορική Πύλο. Χρόνος για γεύμα και συνεχίζουμε για εγκατάσταση στο GRECOTEL FILOXENIA 4* στην Καλαμάτα. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Καρδαμύλη - Λιμένι - Δυρός - Αρεόπολη

Μπουφέ πρόγευμα και πανοραμική διαδρομή γεμάτη μεσαιωνικούς πύργους στη Μεσσηνιακή Μάνη. Περνώντας την Στούπα και την γραφική Καρδαμύλη, το Λιμένι (γενέτειρα και Πύργος των Μαυρομιχαλέων), επίσκεψη στα Σπήλαια Δυρού - Βλυχάδας (έξοδα ατομικά). Εδώ, μην παραλείψετε την συναρπαστική βαρκάδα! Επιστρέφοντας, χρόνος στην ιστορική Αρεόπολη. Άφιξη στo ξενοδοχείο μας το απόγευμα για να χαρείτε τις ανέσεις του. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Καλαμάτα - Αρχαιολογικό Μεσσηνίας - Αρχαία Μεσσήνη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και προσκύνημα στη Μητρόπολη της Υπαπαντής και περιήγηση στην παλιά πόλη γύρω από το κάστρο. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας (είσοδος δωρεάν) στην καρδιά του ιστορικού της κέντρου, εκεί όπου παλιά βρισκόταν η Δημοτική Αγορά. Συνεχίζουμε για το αρχαιολογικό πάρκο της αρχαίας Μεσσήνης (έξοδα ατομικά) και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις από τον αυτοκινητόδρομο Αρτεμισίου.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά.

Grecotel Filoxenia 4*

3 µέρες / 1 - 3 Μαΐου

Δίκλινο Standard

225

3ο άτοµο

155

3ο άτοµο ως 12 ετών

80

Μονόκλινο

355

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο GRECOTEL FILOXENIA 4* • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Χρήση του γυμναστηρίου, της σάουνα και της εσωτερικής πισίνας του Olive SPA • Δωρεάν χρήση wi-fi • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α.