Skip to main content

THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO 5* Deluxe 28η Οκτωβρίου 2019 από 395.00

Αναχ: 26 Οκτωβρίου
3 µέρες

1η μέρα: Αθήνα - Νερόμυλος - Παλιά πόλη Κυπαρισσίας - COSTA NAVARINO
Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με προορισμό το καλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας μας και ένα από τα καλύτερα της Μεσογείου, το μοναδικό The Westin Resort COSTA NAVARINO 5* Deluxe. Κοντά στην Κυπαρισσία, θα επισκεφθούμε ένα διατηρητέο κτίσμα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας, αυτό του “Παλιού Νερόμυλου” στο χωριό Μύλοι. Μετά την ανακατασκευή του με παραδοσιακές τεχνικές, στεγάζει την ιστορία του και τις τρεις διαφορετικές δραστηριότητες του, όπως ακριβώς ήταν στο παρελθόν: νερόμυλος, παραδοσιακό καφενείο και μαγαζάκι με παραδοσιακά προϊόντα! Θα συνεχίσουμε για περίπατο στην παλιά πόλη της Κυπαρισσίας, στους πρόποδες του λόφου τον οποίο στεφανώνουν τα ερείπια του ενετικού κάστρου. Έχει κηρυχθεί ιστορικός διατηρητέος οικισμός από το υπουργείο Πολιτισμού με καλντερίμια και παλιούς λιθόστρωτους δρόμους, που αποτελούν ένα εντυπωσιακό σε μήκος δίκτυο. Χρόνος για γεύμα και αργότερα εγκατάσταση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο μας στα υπέροχα δωμάτια του (39 m2). Δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής.

2η μέρα: Ανάκτορο Νέστορος - Γιάλοβα - Πύλος
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στο πιο καλά διατηρημένο Μυκηναϊκό Ανάκτορο στον Ελλαδικό χώρο βρίσκεται στην περιοχή της Πυλίας και είναι το Ανάκτορο του Νέστορος, του ξακουστού βασιλιά της Πύλου (13ος αι π.Χ.). Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο για καφεδάκι στην παραθαλάσσια Γιάλοβα, πριν την επίσκεψη μας στο Φρούριο της Πύλου (Νιόκαστρο / έξοδα ατομικά) όπου εκτός των άλλων θα θαυμάσουμε και το ανακαινισμένο τζαμί και το μουσείο έκθεσης ενάλιων αρχαιολογικών ευρημάτων, το πρώτο του είδους του στον Ελλαδικό χώρο. Χρόνος για γεύμα στην Πύλο και επιστροφή. Το βράδυ πλούσιο μπουφέ δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

3η μέρα: COSTA NAVARINO - Αρχαία Μεσσήνη - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος μέχρι το μεσημέρι για να απολαύσετε το υπέροχο συγκρότημα. Αναχωρούμε για το ιδιαίτερα εντυπωσιακό αρχαιολογικό πάρκο της αρχαίας Μεσσήνης (είσοδος δωρεάν λόγω της ημέρας). Επίσκεψη στο μουσείο, χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο. Καθώς θα το περπατάμε, θα νιώσουμε τη λάμψη της πολιτείας που είχε μια όψη μυθική, στολισμένη όπως ήταν με τα αριστουργηματικά γλυπτά του Δαμοφώντα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις από τον αυτοκινητόδρομο Αρτεμισίου.

Αναχ: 26 Οκτωβρίου, 3 µέρες

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδ/φή

The Westin Resort 5* Dlx

3 µέρες

Δίκλινο θέα θάλασσα

395

3ο άτοµο

310

3ο άτοµο ως 3 ετών

--

3ο άτοµο 4 ως 12 ετών

128

Μονόκλινο θάλασσα

636

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ.

(χωρίς µεταφορές/εκδροµές) µε πρωϊνό

+ 1 δείπνο στο σύνολο της διαµονής

3 µέρες/2 νύχτες

4 µέρες/3 νύχτες

335

480

235

330

Δωρεάν

Δωρεάν

45

45

580

840

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο The Westin Resort COSTA NAVARINO (5* Deluxe)
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά, ένα δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής και ένα μπουφέ δείπνο στο ξενοδοχείο (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α.