Skip to main content

Φθινοπωρινή Μαγεία στο... AMALIA Nαυπλίου 4* sup 28η Οκτωβρίου 2019 από 196.00

Αναχώρηση: 26/10
3 ημέρες

1η μέρα: Αθήνα - Επίδαυρος - Ναύπλιο
Αναχώρηση από Αθήνα στις 8:30 μέσω των Λουτρών της Ωραίας Ελένης, άφιξη και επίσκεψη στην Επίδαυρο (έξοδα ατομικά) με τον αρχαιολογικό της χώρο, το μουσείο και το πασίγνωστο Αρχαίο θέατρο. Δίπλα το Λυγουριό με τις όμορφες ταβέρνες και τα μαγαζάκια. Συνεχίζουμε για το AMALIA HOTEL 4* Sup. Τακτοποίηση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Ναύπλιο - Κεφαλάρι Άργους
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αρχίζουμε με πανοραμικές φωτογραφίες από το Παλαμήδι και μετά θα περιπλανηθούμε στο μοναδικό σύμπλεγμα από φράγκικα, ενετικά και τούρκικα κτίρια του κέντρου. Η πρώτη Βουλή των Ελλήνων, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Θέατρο Τριανόν, οι εκκλησίες του Αγ. Σπυρίδωνα και του Αγ.Γεωργίου, το Δημαρχείο και άλλες ομορφιές της πόλης μας περιμένουν. Το απόγευμα μέσω γαλήνιας παραθαλάσσιας διαδρομής, θα βρεθούμε στο Κεφαλάρι Άργους. Εδώ βρίσκεται ένας από τους ομορφότερους ναούς της χώρας μας, αυτός της Ζωοδόχου Πηγής μέσα σε σπηλιά στο μαγευτικό σημείο όπου σμίγουν τα νερά του ποταμού Ερασίνου με το βαθύ πράσινο χρώμα. Απέναντι από το Ναό, εφ’όσον σταθεί δυνατόν, θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό μουσείο (έξοδα ατομικά). Επιστροφή και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Ναύπλιο - Μετόχι Αγ.Αθανασίου - Αθήνα
Πρόγευμα και χρόνος ξεκούρασης στις ανέσεις και τους κήπους του Amalia. Για όσους επιθυμούν μεταφορά για έναν ακόμα περίπατο στην πρωτεύουσα των ρομαντικών! Αφεθείτε στην μαγεία και το μύθο του Ναυπλίου, περιπλανηθείτε στα στενά γύρω από την Πλατεία Συντάγματος, φωτογραφηθείτε, γευθείτε παγωτά, μελωμένους λουκουμάδες & άλλες εκπλήξεις στα κομψά ζαχαροπλαστεία. Αναχωρούμε για το Μετόχι του Αγίου Αθανασίου κοντά στη Νεμέα όπου βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της “Παναγίας της Αμόλυντου του Πάθους” που προέρχεται από την περίφημη αλλά δυστυχώς μη επισκέψιμη Παναγία του βράχου (17ος αι). Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Αναχ.: 26 Οκτ. - 3 µέρες

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδ/φή

AMALIA HOTEL 4*

3 µέρες  26 Οκτ.

Δίκλινο

196

3ο άτοµο

130

3ο άτοµο ως 10 ετών

75

4ο άτοµο ως 10 ετών *

126

Μονόκλινο

275

 

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς µεταφορές/εκδροµές) µε ηµιδιατροφή

3 µέρες/

2 νύχτες

4 µέρες/

3 νύχτες

128

185

60

90

Δωρεάν

Δωρεάν

56

84

210

305

* Η διαμονή του 2ου παιδιού περιορίζει αισθητά τον χώρο του δωματίου και γίνεται δεκτή μόνο με την αποδοχή του γονέα

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές ΑΜΑLIA NAUPLIA HOTEL 4* Sup. στη Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου
  • Πρόγευμα και δείπνο από πλούσια μπουφέ καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Φ.Π.Α