Skip to main content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΝΕΑΠΟΛΗ! ΑΠΟ 205,00

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ & ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΥΘΗΡΑ & ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ!!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  10/07, 17/07, 24/07, 31/07, 21/08, 28/08 & 04/09/2016

5ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα: Αθήνα – Νεάπολη

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για την εκδρομή μας και συγκεκριμένα για την γραφική Μονεμβασιά. Φθάνοντας, μπροστά στα μάτια μας, εμφανίζεται η ανεπανάληπτη εικόνα του βράχου της Μονεμβασιάς. Αξέχαστες οι εντυπώσεις από την περιδιάβαση στην Παλιά Πόλη. Αρχοντικά, αψίδες, ενετικά οικόσημα, βυζαντινές εκκλησίες με σημαντικότερες του Ελκομένου Χριστού και της Αγ. Σοφίας, σπίτια με εξώστες στο πέλαγος, συνθέτουν μία μοναδική εικόνα. Μετά τον ελεύθερο χρόνο για φαγητό αναχωρούμε για το νοτιότερο άκρο της Λακωνίας τη Νεάπολη. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα: Νεάπολη – Ελαφόνησος (προαιρετική εκδρομή)

Μετά το πρωινό ακολουθεί η εκδρομή μας με το καραβάκι στην γραφική Ελαφόνησο. Η Ελαφόνησος φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της. Διαθέτει πολλές αμμουδιές με εξωτική ομορφιά οι οποίες αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής και γενικότερα του νομού. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η φημισμένη παραλία του Σίμου (το δίδυμο Φράγκος – Σαρακίνικο) που βρίσκεται στην νότια πλευρά του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Νεάπολη – Σπήλαια Δυρού – Αρεόπολη – Γύθειο

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το ομορφότερο ίσως, λιμναίο σπήλαιο στον κόσμο. Το σπήλαιο του Δυρού είναι υπόγειος ποταμός ο οποίος αναπτύσσεται σε δύο κύριους παράλληλους διαδρόμους με αρκετούς δευτερεύοντες. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Αρεόπολη η οποία δεν είναι τυχαία ένας από τους πιο όμορφους και ιστορικά πιο σημαντικούς παραδοσιακούς οικισμούς της Χώρας μας. Μετά την περιήγησή μας θα συνεχίσουμε για το γραφικό και παραθαλάσσιο Γύθειο όπου θα έχουμε χρόνο για περίπατο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Νεάπολη – Κύθηρα (προαιρετική εκδρομή)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε με το καράβι για τα πανέμορφα Κύθηρα. Φτάνοντας στο νησί θα κατευθυνθούμε προς τη χώρα, πρωτεύουσα των Κυθήρων όπου μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε το ενετικό κάστρο κτίσμα του 1503. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο και φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Νεάπολη – Μυστράς – Σπάρτη – Αθήνα

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για το Μυστρά 5χλμ δυτικά από τη Σπάρτη. Κάτω από το κάστρο όλα - παλάτια και εκκλησίες, οχυρώσεις και πύλες, αρχοντικά και σπίτια, δρόμοι και κρήνες - καταγράφουν την ανεπανάληπτη ιστορική διαδρομή της έδρας του Δεσποτάτου του Μορέως. Συνεχίζουμε για την Σπάρτη όπου μετά την περιήγησή μας στην πόλη, θα έχουμε χρόνο για καφέ ή γεύμα. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Αθήνα όπου μετά από ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:

  • Τέσσερεις διαν/σεις στο ξενοδοχείο LimiraMare 3* superiorστην παραλία της Νεάπολης
  • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
  • Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Το κόστος για την  προαιρετική εκδρομή στα Κύθηρα αξίας 35€ κατ’ άτομο
  • Το κόστος για την προαιρετική εκδρομή στην Ελαφόνησο αξίας 5€ κατ’ άτομο

Τιμή κατ’ άτομο

Δωμάτιο

10/07, 17/07, 28/08, 04/09/2016

24/07, 31/07, 21/08/2016

Δίκλινο

205€

235 €

3ο άτομο ενήλικας

165 €

185 €

3ο άτομο παιδί έως 12

135 €

155 €

Μονόκλινο

275 €

295 €

 

Επιβάρυνση