Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2016 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! ΑΠΟ 75,00

3 ημέρες οδικώς

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Αναχώρηση στις 08.00. Μετά από μικρές ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Τρίπολη. Όπου θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για καφέ και ξεκούραση στην πλατεία Άρεως. Μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο αρχαιολογικό και μετά στο λαογραφικό μουσείο, θα παρατηρήσουμε τη συνέχεια του πολιτισμού μέσα από τους αιώνες. Επόμενος σταθμός η Βάστα Αρκαδίας. Μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή θα καταλήξουμε στην εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας. Δεκαεπτά πελώρια δένδρα ξεπηδούν από τη στέγη της, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό (προαιρετικά). Συνεχίζουμε για την Κυπαρισσία, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Apollo  Resort Art Hotel 3*. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση

2η ημέρα: ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για Φιλιατρά. Εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει η προετοιμασία για το δέκατο τέταρτο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΦΟΥΛΗΔΩΝ στα Φιλιατρά. Η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την τελευταία Κυριακή της αποκριάς στις , στην Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών στις 3:30 μμ. Θα συμμετέχουν καρναβαλιστές από τα Φιλιατρά και τις γειτονικές πόλεις, ακολουθεί ξέφρενο γλέντι στην πλατεία με πολλή μουσική και χορό. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και θα κάνουμε μια όμορφη βόλτα στην Κυπαρισσία, της οποίας η άνω πόλη έχει χαρακτηριστεί ιστορικός διατηρητέος τόπος λόγω αρχιτεκτονικής κατασκευής. Πάνω από τον παραδοσιακό οικισμό της Παλιάς Πόλης, δεσπόζει το επιβλητικό κάστρο της Αρκαδίας, από τον 10ο ή 11ο αιώνα, το οποίο αποτελεί το κόσμημα της πόλης. Μετονομάστηκε σε κάστρο της Αρκαδίας όταν οι Αρκάδες άφησαν την άγονη γη που ζούσαν, για να κατοικήσουν στην παραθαλάσσια περιοχή. Λόγω της θέσης του, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μία μαγευτική θέα σε όλη τη γύρω περιοχή. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και χαλάρωση. Το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα.

2 διανυκτερεύσεις στο APPOLLO ART RESORT HOTEL 3* αναχώρηση 12/03-14/03

Τιμή κατ άτομο με πούλμαν & ημιδιατροφή

2-κλινο

Μονόκλινο

Παιδί 12 ετών

3ο άτομο

130€

160€

70€

99€

2 διανυκτερεύσειςστο APPOLLO ART RESORT HOTEL 3*

Τιμή κατ άτομο με ΙΧ & ημιδιατροφή

2-κλινο

Μονόκλινο

Παιδί  εως 12 ετών

3ο άτομο

75€

110€

ΔΩΡΕΑΝ

60€

3 διανυκτερεύσειςστο APPOLLO ART RESORT HOTEL 3*

Τιμή κατ άτομο με ΙΧ & ημιδιατροφή

2-κλινο

Μονόκλινο

Παιδί έως 12 ετών

3ο άτομο

99€

150€

ΔΩΡΕΑΝ

80€