Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2016 ΚΑΛΑΜΑΤΑ! ΑΠΟ 85,00

3 ημέρες οδικώς

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ-  ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αναχώρηση στις 08.00. Μετά από μικρές ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Τρίπολη. Όπου θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για καφέ και ξεκούραση στην πλατεία Άρεως. Μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο αρχαιολογικό και μετά στο λαογραφικό μουσείο, θα παρατηρήσουμε τη συνέχεια του πολιτισμού μέσα από τους αιώνες. Επόμενος σταθμός η Βάστα Αρκαδίας. Μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή θα καταλήξουμε στην εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας. Δεκαεπτά πελώρια δένδρα ξεπηδούν από τη στέγη της, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό (προαιρετικά). Συνεχίζουμε για την Κυπαρισσία, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, GMPBOUKARESORTHOTEL 4* Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση

2η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρωινό μας ,θα μεταφερθούμε στο κέντρο της πόλης   για να συμμετέχουμε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις οι οποίες είναι πολλές και για όλες τις ηλικίες .Συναυλίες ,κυνήγι θησαυρού ,τραγούδι και άλλα  πολλά(θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων από τον αρχηγό σας ). Θα τελειώσουμε τη μέρα μας με την καθιερωμένη παρέλαση των αρμάτων .Το βράδυ  θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΕΣΣΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΜΕΣΣΗΝΗ για να παρακολουθήσουμε τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις με αρχή την αναβίωση ενός εθίμου, την δίκη και τον απαγχονισμό της γριάς Σηκούς από τον Ιμπραήμ Πασά στην Κρεμάλα.(Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα προσφέρεται παραδοσιακή φασολάδα από τον Σύλλογο Γυναικών Μεσσήνης), παραμονή, γεύμα (κούλουμα). Επιστροφή  στην Αθήνα.

 2 διανυκτερεύσεις στο GMP BOUKA RESORT HOTEL 4* αναχώρηση 12/03-14/03

Τιμή κατ άτομο με πούλμαν & ημιδιατροφή

2-κλινο

Μονόκλινο

Παιδί εως 5

Παιδί 6-12

3ο άτομο

130€

160€

ΔΩΡΕΑΝ

80€

99€

2 διανυκτερεύσεις στο GMP BOUKA RESORT HOTEL 4*

Τιμή κατ άτομο με ΙΧ & ημιδιατροφή

2-κλινο

Μονόκλινο

Παιδί έως 5

Παιδί 6-12

3ο άτομο

85€

125€

ΔΩΡΕΑΝ

35€

60€

3 διανυκτερεύσεις στο GMP BOUKA RESORT HOTEL 4*

Τιμή κατ άτομο με ΙΧ & ημιδιατροφή

2-κλινο

Μονόκλινο

Παιδί έως 5

Παιδί 6-12

3ο άτομο

115€

175€

ΔΩΡΕΑΝ

45€

80€