Skip to main content

Θεσσαλονίκη 28η Οκτωβρίου 2023 από 205

Αναχωρήσεις:

27 - 29 Οκτωβρίου 3 μέρες

26 - 29 Οκτωβρίου 4 μέρες

Λουτρά Πόζαρ - Λίμνη Κερκίνη

Η Θεσσαλονίκη είναι συναρπαστική και ζωντανή, όπως καμία άλλη πόλη στη Μεσόγειο, ένα χωνευτήρι πολιτισμών που αναμειγνύονται και δημιουργούν μια αυθεντική κοσμοπολίτικη μητρόπολη.

 

Porto Palace Hotel 5* Lux

Θεσσαλονίκη

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη.

 

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 175 πολυτελή δωμάτια (19-24 τ.μ.) και σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μία υπέροχη διαμονή όπως: αυτοελεγχόμενο κλιματισμό ή θέρμανση, Mini Bar, ανατομικά στρώματα, δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού (Down pillows, feather pillows), τηλεόραση με δορυφορικά προγράμματα, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας σε διαστάσεις notebook, τηλέφωνο, ασύρματη πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), παντοφλάκια δωματίου κ.α.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει εστιατόριο με εξαιρετικές γεύσεις και πλούσια μπουφέ, κεντρικό bar με εξαιρετικό καφέ, γλυκίσματα και snacks από τις 8.00 ενώ το βράδυ προσφέρει ποτά, cocktails και μία λίστα εκλεκτών κρασιών έως τη 1πμ. Κέντρο Spa με ολοκληρωμένο menu θεραπειών, που εκτελούνται από πιστοποιημένους θεραπευτές. Gym & Fitness Station με τις υψηλότερες τεχνολογικές προδιαγραφές. Πανέμορφους χώρους και αίθουσες εκδηλώσεων, υπαίθριο χώρο πάρκινγκ κ.α.

 

Porto Palace Specials:

  • Δωρεάν μεταφορά με το shuttle bus (7 θέσεων) του ξενοδοχείου, καθημερινά, από / προς το κέντρο της πόλης σε προκαθορισμένα δρομολόγια κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας
  • Υπαίθριο φυλασσόμενο Parking 300 θέσεων
  • Wi-Fi internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα υπνοδωμάτια
  • Δωρεάν Γυμναστήριο, Σάουνα, Τζακούζι στους πελάτες του ξενοδοχείου κατόπιν ραντεβού
  • Δωρεάν όλα τα αθλητικά κανάλια της Nova Sport & Cosmote Sport

 

 ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΒΕΡΓΙΝΑ (Βασιλικοί Τάφοι & Νέο Μουσείο) - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ - ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ

 

1η μέρα: Αθήνα - Βεργίνα (Τάφοι & Νέο Μουσείο) - Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση στις 06:20 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις με κατεύθυνση την Βεργίνα, κοιτίδα των Μακεδόνων και λίκνο της δυναστείας των Τημενιδών, για να ξεναγηθούμε από διπλωματούχο ξεναγό και να θαυμάσουμε το μουσείο και το μεγαλείο των Βασιλικών Τάφων των Αιγών (έξοδα ατομικά) το οποίο προστατεύει τα ανεκτίμητα ευρήματα - αρχαιολογικούς θησαυρούς που ολόφωτα, κυριαρχούν από το 1997 μέσα στον υποβλητικό χώρο της τούμπας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Νέο Μουσείο, που ενσωματώνει και ενώνει το σύνολο του αρχαιολογικού χώρου των Αιγών με το Ανάκτορο του Φιλίππου και νέα ευρήματα. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο πολυτελές PORTO PALACE HOTEL 5* Lux. To βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

2η μέρα: Έδεσσα - Λουτρά Πόζαρ

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την καταπράσινη Έδεσσα όπου στο θα θαυμάσουμε τον περίφημο Καταρράκτη “Κάρανο”, το Υπαίθριο Μουσείο Νερού (έξοδα ατομικά), όπου εκτός των άλλων,  στον Παλιό Αλευρόμυλο στεγάζεται το Ενυδρείο - Ερπετάριο με πολλά είδη ψαριών γλυκού νερού και ερπετά. Θα περπατήσουμε μέχρι την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι με το εξαιρετικό Λαογραφικό Μουσείο (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ (Αριδαίας). Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία, να δοκιμάσουμε (για όσους επιθυμούν) τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην εξωτερική πισίνα, καθώς και να απολαύσουμε τον καφέ μας σε μία υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στις πηγές. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

3η μέρα: Οχυρό Ρούπελ - Λίμνη Κερκίνη - Άνω Πορρόϊα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή οχυρών Μεταξά - Ιστίμπεη, ακολουθώντας τη διαδρομή προς Προμαχώνα - Ρούπελ. Ξενάγηση στο Στρατιωτικό Μουσείο με τα πολλά κειμήλια από την περιοχή και σε τμήμα των Οχυρών. Συνεχίζουμε προς τη λίμνη Κερκίνη, έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης, με είδη σπάνιας χλωρίδας και πανίδας. Ενημέρωση από την ειδική ομάδα και χρόνος για γεύμα στην τοπική χαρακτηριστική ταβέρνα. Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ όπως βουβάλι, ζαρκάδι, αγριογούρουνο, αρνάκι γάστρας κ.α. Για όσους επιθυμούν, βαρκάδα (έξοδα ατομικά) κοντά στις όχθες. Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα θα είναι τα Άνω Πορρόϊα, χωριό πανέμορφο και γραφικό, κατάφυτο με τρεχούμενα νερά και υπέροχη θέα στη λίμνη όπου χρόνος για καφεδάκι. Επιστρέφουμε στις ανέσεις του ξενοδοχείου. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

4η μέρα: Θεσσαλονίκη (ξενάγηση) - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και περιήγηση (ξενάγηση από επίσημο ξεναγό) στην πόλη: Λευκός Πύργος, Παραλιακή, Άγιος Δημήτριος, Άνω Πόλη, Ρωμαϊκά Τείχη, Επταπύργιο κ.α. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα.

 

 

Σημείωση: Στην 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 3η μέρα (Οχυρό Ρούπελ - Κερκίνη - Α.Πορόϊα)

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή στο πολυτελές PORTO PALACE HOTEL 5* Lux στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή).
  • Αρχηγός/Συνοδός.
  • Ξεναγήσεις από διπλωματούχους ξεναγούς στους Βασιλικούς Τάφους και το Νέο Μουσείο Αιγών στη Βεργίνα και την πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών.
  • Φ.Π.Α.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά

PORTO PALACE HOTEL 5*

3 μέρες

27 - 29 Οκτωβρίου

4 μέρες

26 - 29 Οκτωβρίου

Δίκλινο Superior

205

285

3ο άτομο *

170

235

Μονόκλινο

285

410

* Η πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο  

Το ξενοδοχείο Porto Palace, ως ιστορικό κτήριο, απαλλάσσεται από τον φόρο διαμονής