Skip to main content

 Λουλούδια του  ΟΛΥΜΠΟΥ!!! 3 και 4 μερες 28η Οκτωβριου 2021

Παναγία Σουμελά - Βεργίνα - Βέροια - Λιτόχωρο - Δίον - Αμπελάκια    στο MEDITERRANEAN VILLAGE 5* Lux !

 

1η μέρα: Αθήνα - Τέμπη - Αμπελάκια - Πιερία

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00, με ενδιάμεσες στάσεις για τα Τέμπη. Πανέμορφη διαδρομή δίπλα στον Πηνειό, προσκύνημα στην Αγία Παρασκευή και ανάβαση στα ιστορικά Αμπελάκια με τα διατηρητέα κτίσματα όπου βρίσκεται και το περίτεχνο αρχοντικό του Γεωργίου Σβαρτς (18ου αι) αλλά και το φανταστικό Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο. Άφιξη στο εντυπωσιακό και πολυτελές MEDITERRANEAN VILLAGE 5* Lux. Εγκατάσταση και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

2η μέρα: Όλυμπος - Άγ. Διονύσιος - Λιτόχωρο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και φυσιολατρική εκδρομή στους πρόποδες του Ολύμπου μέχρι το πρώτο καταφύγιο (Πριόνια). Επίσκεψη στη Μονή του Αγ.Διονυσίου με κατάνυξη, όμορφος περίπατος και χρόνος για γεύμα στο γραφικό Λιτόχωρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τις πολυτελείς του ανέσεις, την εσωτερική πισίνα ή υπηρεσίες Spa. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

3η μέρα: Βεργίνα - Παναγία Σουμελά - Βέροια

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στη Βεργίνα με τους μοναδικούς Βασιλικούς Τάφους (έξοδα ατομικά), τα ανεκτίμητα κειμήλια και θησαυρούς. Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην επιβλητική Μονή της Παναγίας Σουμελά με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, το παραδοσιακό Μακεδονίτικο χωριό Καστανιά μέσα σε μοναδικό φυσικό τοπίο και την γοητευτική Βέροια με την πεζοδρομημένη αγορά, το βήμα του Αποστόλου Παύλου, τα πολλά αρχοντικά και τις υπέροχες γεύσεις της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

4η μέρα: Δίον (Αρχαιολογικό πάρκο & Μουσείο) - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση για επίσκεψη (είσοδοι δωρεάν λόγω της ημέρας) στο μουσείο του Δίου αλλά και στον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, που ήταν μια από τις σπουδαιότερες Μακεδονικές πόλεις και θρησκευτικό κέντρο της αρχαιότητας. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 3ήμερης:

1η μέρα: Αθήνα-Τέμπη-Αμπελάκια-Πιερία

2η μέρα: Βεργίνα-Παναγία Σουμελά-Βέροια

3η μέρα: Δίον-Αθήνα

 

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή

Mediterranean Village 5*

3 µέρες

28 – 30/10

4 µέρες

28 – 31/10

Δίκλινο

185

246

Δίκλινο Family

202

270

3ο άτομο

168

222

3ο άτομο 0 ως 12 ετών

95

110

4ο άτομο 3 ως 12 ετών σε family

95

110

Μονόκλινο

222

303

 

 

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές MEDITERRANEAN VILLAGE 5* Lux στην παραλία Κατερίνης • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός/ Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

 

Το spa και η εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου είναι εκτός λειτουργίας λόγω των περιορισμών των υγειονομικών πρωτοκόλλων.