Skip to main content

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ 28η Οκτωβριου 2021

…µεταδοτικά γοητευτική!  4 μερες  στο πολυτελές LIMNEON RESORT & SPA 5*

 

 

1η μέρα: Αθήνα - Καλαμπάκα - Καστοριά

Αναχώρηση από Αθήνα στις 7:00 για την Καστοριά, μέσω Καλαμπάκας. Άφιξη στην Καστοριά και ακτοποίηση στο πολυτελέστατο και αγαπημένο ξενοδοχείο LIMNEON RESORT & SPA 5* Lux στην Καστοριά. Καλωσόρισμα με welcome cocktail & σοκολατένιες λιχουδιές. Μπουφέ δείπνο.

2η μέρα: Λιμναίος Οικισμός - Κέρινα Ομοιώματα Μαυροχωρίου -  Νέο Ενυδρείο -  Νέο Σπήλαιο Καστοριάς “Σπηλιά του Δράκου” -  Πόλη (Ντολτσό)

Μπουφέ πρόγευμα. Αναχωρούμε για το Δισπηλιό, όπου ανακαλύφθηκε τυχαία ο πρώτος λιμναίος οικισμός του 5000 π.Χ. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το εντυπωσιακό “Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας” στο Μαυροχώρι Καστοριάς. Ακολουθούν τα δύο νέα καμάρια της πόλης, που πρόσφατα άνοιξαν για το κοινό, το υπέροχο Ενυδρείο, το μεγαλύτερο γλυκού νερού των Βαλκανίων καθώς και το Σπήλαιο Καστοριάς ή “Σπηλιά του Δράκου”. Αργότερα θα δούμε την Παναγία τη Μαυριώτισσα και θα έχουμε χρόνο για περίπατο στον παραλίμνιο δρόμο της πόλης. Βόλτα στο Ντολτσό, η παλιά πόλη με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά που θυμίζουν την ακμή μιας άλλης εποχής. Επιστροφή. Το βράδυ μπουφέ δείπνο.

3η μέρα: Πρέσπες

Πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση για την ονειρώδη επίσκεψη στα βόρεια φυσικά σύνορα της χώρας μας, στη Μικρή και τη Μεγάλη Πρέσπα. Ξεχωρίζει ο Άγιος Γερμανός, γνωστός και για τα περίφημα φασόλια καθώς και ο οικισμός Ψαράδες με τα μοναδικά αρχιτεκτονικά δείγματα. Ιδιαίτερη είναι και η πολιτιστική κίνηση της περιοχής, ειδικά στο “σήμα κατατεθέν” νησάκι του Αγίου Αχιλλείου μέσα στη Μικρή Πρέσπα, στο οποίο θα φθάσουμε διασχίζοντας την πολυφωτογραφημένη πεζογέφυρα. Επιστροφή. Το βράδυ μπουφέ δείπνο.

4η μέρα: Νυμφαίο (Αρκτούρος) - Κέντρο ενημέρωσης Αρκούδας - Αθήνα

Πλούσιο πρόγευμα και αναχωρούμε για τις πλαγιές του όρους Βίτσι. Θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό και διατηρητέο ιστορικό τόπο του Νυμφαίου, για το οποίο λένε ότι είναι το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας. Επίσκεψη στο Κέντρο Ενημέρωσης και μετά στο παρατηρητήριο της Καφέ Αρκούδας. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά

Limneon Resort & Spa 5*

4 µέρες / 28 – 31/10

Δίκλινο

259

3ο άτοµο

198

3ο άτομο έως 12 ετών

110

Μονόκλινο

337

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο πολυτελές LIMNEON RESORT & SPA HOTEL 5* Lux στην Καστοριά • Μπουφέ ελληνικό πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Δωρεάν wi-fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α.

Το spa και η εσωτερική πισίνα του Limneon Resort είναι εκτός λειτουργίας λόγω των περιορισμών των υγειονομικών πρωτοκόλλων.